Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod vs iRiver

othinn

Öne çıkan mesajlar

şimdi bi adet 20gb lık mp3player almaya kararlıyım,reklamlardan falan da özenip ipod almayı düşündüm ama çok püsürü olduğunu görünce kaldım biraz,sora da iriver ın aynı türde aletleri olduğunu gördüm ve (amerikada ki fiyatlar tabe)29dolar daha fazla vererek renkli ekranlı fotoları taşımakla kalmayıp gösterebilen,mp3 yanında wma ve ogg de çalabilen id3tag desteği sağlayan(kumandadan şarkı ile ilgili bilgileri görebilme)firmware upgradeable olan vede 16saat pil ömrü olan bir alet alabiliyosunuz,iriver kullanan varsa ses kalitesi hakkında(ve ürün dayanıklılığı)bilgi verirse sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

bende iriver ın 256mb lık mp3 playerı war(390-t), 256 mb bana yetio zaten doldurması kolay,sıkılırsam pat pat deiştiriorum.ses kalitesi çok iyi,bi sürü de özelliği war,radyosu war,radyodan we direk mic.ten ses kaydı yapıyo.sora müzik setine bağlaınca bile çok ii kalitede ses weriyo.bi kumanda olrak işe yaramıo zaten,daha ne isterim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

yav tabe 256veya512 de az değil ama şu varki ben mp3player alıyosam cd-kaset tak çıkar uraşmamak için alıyorum,arşivin dimleyeceğim kısmını atabileceğim bi alet olması daha iyi olur,bide şu varki 200dolara 512mb lık alıcağıma biraz daha zorlayıp 20gblık alırım,nese sanırım kararımı verdim iriver alacağım
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam ipod alırdım.
resim felan işime yaramıycak nasıl olsa.
ama senin ne amaçlı alcağını merak ettim.

ha bir de evet, 512 mblık bir mp3 çalara 200-300 dolar vermektense, biraz daha para biriktirir ipod alırım.[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

resim olayı hade yalan fazla işimi tabi yaramıycak ama ogg çalabilmesini sanırım kimse iplemiyo?ogg aynı kalite mp3ten %75 daha az yer kaplar,bölece 20gb çıkar 40-50gb a,i-pod un tipi çok kötü bence bembeyaz klima kumandası gibi,bide iriver ın h serisi aletleri 16saat pil ömrüne sahip,ipod da en iyi ihtimal 12saat,türkiyeden almıyacağım için türkiye fiyatları umurumda değil pekte
Sosyal ağlarda paylaş

ipod sux
iriver rulz derim ben..
yanlız iriverın doğru modelini alacaksın..ipodun ses seviyesi rezalet ötesi..ses kalitesi güzel ama ses o kadar azki benim iriverın sesinin yarısından az..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Sosyal ağlarda paylaş

I-River'ın kalitesidir burada olay.

mp3 player discman alacagım zaman en az 2 hafta araştırdım ben bu olayı.

Sonucta I-River'da karar kıldım. Süper bi alet. Yani bendeki cp mp3 player olmasına ragmen Ses,Kalite,Dizayn Herşey muhtesem.

IMP 450 modeli var bende hastasıyım. okadar diyorum

Aynı sekılde Digital mp3 playlerıda super oldugunu gordum. Gereksiz ipod alman burada kesınlıkle I-River al bence.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben kendi ripleridiğim bütün audio ları ogg yapıyorum,nassa winamp ta hiç bi extra codec yüklemeden çalıyo,evet evet ben iriver alıyım,applecılar da çok ama nası herkesin intel ve windows diye bağırmasına rağmen amd ve linux rulaz dır,sanırım iriver bu konuda rulaz
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada konu başlığını değiştiriyorum iriver vs creative
ipod almaktan tamamen vazgeçtim,amazonda yorumları okuyunca iriver ın en üstün alet olduğunu gördüm ama creative in 40gblık jukebox ını 254$ ye satıldığını görünce oha falan oldum,creative hakkında(jukeboxları hakkında)bilgisi olan varmı acep?bu arada iriver ın h serisi(20-40gblık olanlar)bi alete sahip olan varmı?çünkü flash li mp3 playerlar la hdd li olanlar oldukça farklı...

[Bu mesaj othinn tarafından 23 Ekim 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok oyle bısey.

Creative sevmedigim bi markadır. Ne kadar eski olsada bı turlu begenmedıgım hatta kullandıgım hoparlor ve cd-rom gibi aletlerınden zerre kadar haz almadıgım bi markadır.

I-River'ı geçmesi söz konusu bile olamaz. I-River bu konuda şu anda tek bir Dev konumunda. İnkar etmek saçma olur.s[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın ama bu aletlerin sahip olduğu 20GB bana hiçbirşey ifade etmiyor. Çişi daha uzağa eriştirmek için sadece. 256 yada 512 üzerinde kaydedeceğim mp3'leri hangi ara dinlerim? Hangisini ilgi göstericem?

Ayrıca xGB aletlerin içinde gayet hdd benzeri mekanik aksam olduğu düşünülürse, yanımda 256mb olan ama flash mem içeren bişey taşımayı yeğlerim.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 23 Ekim 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
Yok oyle bısey.

Creative sevmedigim bi markadır. Ne kadar eski olsada bı turlu begenmedıgım hatta kullandıgım hoparlor ve cd-rom gibi aletlerınden zerre kadar haz almadıgım bi markadır.

I-River'ı geçmesi söz konusu bile olamaz. I-River bu konuda şu anda tek bir Dev konumunda. İnkar etmek saçma olur.s

Hoparlorlerı tatmın etmıyormu ? Ne yaptın yaw ? Ozaman Bose sıstem kuracaksın Creative tatmın etmıyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

ipod diye bişi tanımıyorum ben,öle tasarımı öpiyim size bişi olmasın ayrıca,günde yaklaşık 4saatini yolda geçiren birisi olarak 20gb lık müzik bana fazla değil,ki 20gb arşivin tamamıda değil,sürekli arttığınıda düşünürsek değilmi?ayrıca flash memoryli aletler 200dolar ben 300dolara gb li alıcam(ki bu arkadaşlar aynı zamanda taşınabilir hdd)daha önce de belirttiğim gibi sadece iriver ve creative in bu tür aletlerini kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var,ayrıca bana birisi apple ın ipod dan önce ürettiği herhangi bi ses aksamı söyleyebilirmi?hayır çünkü yok!bu arada ipod al diyen arkadaşlar,siz aldınız mı da söylüyosunuz yoksa 50cent in klibinde gördüğünüz için mi?

[Bu mesaj othinn tarafından 24 Ekim 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...