barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Corona SDK'ya mutlaka bakın. Community sağlam. Örnek bol. Kızıma doğum günü hediyesi olarak çok ufak bir oyun yaptım. Çeşitli eksiklikleri olduğu söylense bile sınırsız trial ve basitliği için kesinlikle bakılmalı. Amatör ruhlu bir grafikçi bulsam ufak ufak, para kazanma maksadım olmadan düz dünya oyun yapasım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 var mı güzel kaynaklar? barbu said: buldum bi kaç tuto, hatta bir tanesi collusion detection da anlatıyor biraz(tam istediğim gibi değil gerçi). Biraz fazla uğraştıracak beklediğimden sanırım. kitap önerisi olan varsa onları da kabul ediyorum. barbu neler yaptın nerden çalıştın nerden çalışmak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ya sanırım bu konuyu açtığım zamanlar andengine diye bir oyun motoru kullanmaya başlamıştım. Tam bitirme projemin yarısında oyun motoru güncellenmisti. Ben de unity kullanmıştım sdf. Bunun dışında baya birşey bulmuştum da şimdi hic hatırlamıyorum. Biraz desmek lazım. Basit oyun yapılarının mantıkları var mesela. Hatta direk kodları bile var bazılarının. Onalara bakarak geliştirebilirsiniz kendinizi. Ben de 1.5 senedir yazmadım bisi. Noobum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bookmarklara falan attıysn güzel şeyler yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 unitye bakin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben air ile yapıyorum ama performans iyi değil. unity fln mı öğrensem diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben valla askerden döndükten sonra stencyl kalırsa stencylin premium paketlerinden birini alıp devam edicem yoluma. basit oyunlar eğer grafik hazırsa çok kısa sürelerde ortaya çıkıyor ya işi baya kolaylaştırmışlar. tabi bu benim android newb. gözüyle gördüklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar