Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bu throine kesin cemaat bursuyla falan biyerlerde okuyor, nasıl mantıksız nasıl boş beleş bir sevdadır yarebbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ttnet'in ya da herhangi bir şirketin hizmetini beğenmiyorsan tüketici olarak yapabileceğin en iyi şey bu şirketten hizmet satın almayarak onu kar ile ödüllendirmemek ve böylelikle bu şirketi daha az paraya daha kaliteli hizmet vermeye zorlamak olacak. imza kampanyası yapmak bu yüzden saçma ve işe yaramaz bir girişim, vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 throine said: TRSERVinc said: Eğer sen TTNEtten başka Bir Source kullanamıyor durumdaysan ve TTNET kullanmak tan başka bir seçeneğin yoksa Mağdursundur source kullanamamak derken?? bir de önündeki seçenek sadece ttnet değil bunu nerden çıkardın ki? superonline smile turknet uydunet doping biriadsl ayrıca vodafone avea tcell gibi bir çok servis sağlayıcı var. edit: ha anladım sen hala turk telekom ve ttnet'i aynı şirket olarak görüyorsun. sorun da burada. superonline smile turknet uydunet doping biriadsl Fiber ve kabloyu çıkartırsak Bunlar eğer ADSL ise TURKTelekoma illaki bağlılar ... ki ben Dedim ki ... EĞer cümle yapımada bakarsan yapsa etse olsa -sa-sa-sa ile eğer yoksa demek istedim tabi anlayamamış olabilirsin . Diğer saydığın hizmetler ise 3G hizmetler. Hizmet kalitesini konuşmaya gerek yok zaten 900 le download yapabiliyorum ama standart bir Hat olamaz asla. O yüzden ne kanıtlamaya çalıştin bilemiyorum bunları söyleyerek. Neyse Türktelekom TTnet olayına gelelim Bunlar Aynı sahip e ait 2 ayrı firma evet. hatta Türktelekom TTnet Avea diyebiliriz. Şimdi Avea ok kendi altyapısını sağlıyor ama TTnet Telekomun hattlarında çalışma hakkına sahip diğer firmalar değil. Bu yüzden TTnet en çok imkanı olan Firma ve en çok imkanı olan firma Milleti ezmeye hakki yok. Hiç bir firma henüz TTnet Aşamasına gelebilmiş değil Ve BU yüzden TEKEL dir. Bir örnek daha verirsek Her evde Telefon varsa internet orda var sadece yapmaları gereken yakın biyere santral kurmak ve internetin hızını yükseltmek... Diğer firmalar bunu yapamaz. Gücleri yetmez çünkü arkalarında telekom yok... Telekoma sadece para ödüyorlar hakimiyetleri yok. Süperonline ve Kablonet e gelelim ben kabloneti uzun süre destekledim çünkü TTnetle çoğu yerde kafa tutabilme aşamasına gelmişti ve kendi altyapısını kullanıyordu ve bunun yanı sıra nerdeyse Her eve giriyorlardı ama bundan rahatsız olan Turktelekom Extra vergi istedi ve kaar edemez hale geldiler. Süperonline ise çok yavaş altyapı çalışması yapan bir firma sahsen fikrim zaten fazla açılmak istemiyorlar çünkü müşteri sayıları ve Çıkış Bandları orantılı olmalı diye düşündüklerini düşünüyorum. Kurumsal 1Gbit hat çektirmek istiyoruz dedik yaklaşık 500M ötemizdeki apartmanda var hat bize getiremediler... AYIP. BU yüzdendirki TTNET HALEN TEKELDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 throine said: imza kampanyası yapmak bu yüzden saçma ve işe yaramaz bir girişim, vakit kaybı. Bu dediğine katılıyorum Kota ile ilgili böyle bişi yapılmamlı ama diğer dediklerine katılmıyorum... İnsanların seçeneği yok ise Onlara bağlantı Sağlamalarından bahsediyorum Kota değil olay asıl olay HIZ vaad edilen ve verilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 imzaladım sırf kendimi tatmin etmek için ama bir işe yaramaz. bence taahhüt'ü biten herkes superonline'a geçsin daha iyi bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 TRSERVinc said: Fiber ve kabloyu çıkartırsak Bunlar eğer ADSL ise TURKTelekoma illaki bağlılar ... bu dediğin geçmişte kaldı. al-sat modeliyle önceden çalışıyorlardı artık neredeyse tamamunun kendi altyapıları var. sadece VAE ya da YAPA noktalarına kadar turk telekom'dan geliyor daha sonra kendi omurgasından hizmeti veriyor. yani %95 kendi altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar. TRSERVinc said: ama TTnet Telekomun hattlarında çalışma hakkına sahip diğer firmalar değil. Bu yüzden TTnet en çok imkanı olan Firma ve en çok imkanı olan firma Milleti ezmeye hakki yok. böyle bir şeyi nereden çıkardın ki? ikisi ayrı şirketler birinin diğerine ayrıcalığı yok. smile, biriadsl turk telekomdan ne kadar hizmet alma hakkına sahipse ttnet'te o kadar sahip. TRSERVinc said: Hiç bir firma henüz TTnet Aşamasına gelebilmiş değil Ve BU yüzden TEKEL dir. ttnet piyasada en büyük pazar payına sahip şirket olabilir ama tekel olma gibi bir durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kzpmaza said: imzaladım sırf kendimi tatmin etmek için ama bir işe yaramaz. bence taahhüt'ü biten herkes superonline'a geçsin daha iyi bir fikir. tebrikler. işte bilinçli bir tüketici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bugün süperonlinedan biri aradı beni, ttnet aboneliğiniz biticek yakında dedi. yok ya bitmiyo daha 5-6 ay var dedim. iyi dedi. nerden aldılar numarayı acaba el altından ttnetten alıyor olmasınlar (:P) neyse ben zaten kablonet düşünüyorum. 3 ya da 5 alırım sınırsız. gayet yeter. akk da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ttden isim ve teli alıyorlar tabii canım, zırt pırt her servis sağlayıcıdan arıyorlar çünkü, ttden elemanlar mı satıyor bilgileri yoksa kurum kendi mi veriyor onu senko bilir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ayrıca bir hizmet alıyorsan talep ediceksin. tekel tartışması mantıksız. nasıl bakkaldan birşey alırken istediğin şeylerin bakkalda var olmasını talep ediyorsan. bunu da ediceksin. isterse bölgende 10 bakkal olsun. alışveriş yapmamak son seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ne demek istedin hiç anlamadım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 diyorum ki bir hizmet sunuluyorsa. o hizmeti alanların hizmetin nasıl olması gerektiği hakkında söz söyleme hakkı var. bunun içindir ki her hizmet sektöründe yer alan kuruluşların kendileri istemese de çemkirme hatları mevcut. imza kampanyasından sonuç çıkmayacak olabilir ancak bu kampanyanın yapılmasının saçma olduğunu, gereksiz olduğunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ren said: diyorum ki bir hizmet sunuluyorsa. o hizmeti alanların hizmetin nasıl olması gerektiği hakkında söz söyleme hakkı var. böyle demeyelim bu çok geniş bir ifade. hizmetten memnuniyetsizlik/vaat edilenlerin yerine getirilmemesi ile "8mbit tarifeye abone oldum ama aynı paraya 100mbit vermiyorlar diye" çemkirmek arasında dağlar kadar fark var. çünkü sana böyle bir şeyi vaat etmemiş. ikincisinde böyle bir hakkın yok. sana paranın karşılığı vaat edilen teorik ve pratik şeyler bellidir bunu baştan kabul edersin, sözleşmeye imza atarsın. Verdiğin para karşılığında taahhüt ettikleri şeylerin dışında isteklerde bulunmak gerçekçi değil. şu an burada yapılan bu. böyle bir hakkımız olmadığı için bu imza kampanyası da vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 burada yapılan şey ücret indirimi talebi değil ki. ileriye dönük talep etmeme tehtidi. yani insanlar toplanıp diyor ki bak güzel güzel fiyat veriyorsun ve bu fiyata da dünya çapında çok komik değelerde kota koyuyorsun ne güzel ama bunu yaparsan biz şu kadar kişi artık senin bir dönem sonraki hizmetine bel bağlamayacağız. bu hizmeti iptal etmeden önce yapılması gereken birşey. hele ki şirketlerin müşterisini sömürmeyi görev saydığı bir ülkede. tabi sonuç alınamaması durumundaki şık iptal şıkkı. ancak imza toplamak mantıksız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ren said: biz şu kadar kişi artık senin bir dönem sonraki hizmetine bel bağlamayacağız. bu hizmeti iptal etmeden önce yapılması gereken birşey. hele ki şirketlerin müşterisini sömürmeyi görev saydığı bir ülkede. tabi sonuç alınamaması durumundaki şık iptal şıkkı. tüketici olarak bir şirketin hizmetini beğenmiyorsan o hizmeti satın almayarak şirketi cezalandırmalısın imza toplayarak değil. 10 milyon ttnet abonesi varsa 10 milyon imza toplamak bir şeyleri değiştirmez ama pazar payının %10 bile azalması tüketici lehine bir şeyleri değiştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 throine said: ikincisinde böyle bir hakkın yok. sana paranın karşılığı vaat edilen teorik ve pratik şeyler bellidir bunu baştan kabul edersin, sözleşmeye imza atarsın. Verdiğin para karşılığında taahhüt ettikleri şeylerin dışında isteklerde bulunmak gerçekçi değil. şu an burada yapılan bu. Bir cok kisinin imzladigi sozlesmede AKK yok yalniz. 1 senedir felan cikardilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 işin özeti çapsızlar tarafından beceriksizce özelleştirilen bir sektör şu an tüketiciyi öpmekte, tüketicinin de buna tepki koymaya gayet hakkı var. tüketicinin karşısında kurumsal şirketi savunan da taocudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ben throinei anladım aslında diyor ki imza atıyorsunuz ama diyor ttnet tınlamaz diyor. ancak şu var ki internet öyle varlığından vazgeçilebilecek birşey değil. temel ihtiyaç. yani elektriğe eşşek kadar zam yapınca almayıver diyemiyorsun mesela. öyle birşey bu da. yoksa ben de isterim zart diye iptali basıverelim akıllansınlar. böyle zorunlu hizmetlerde atarlanmak için mağdur olmak gerekmiyor bunu savunuyorum ben. o yüzden imza toplamak mantıklı. hatta ülke çapında örgütlenip iki ay ödemesek şirket sıkıntıya girer mi diye düşünmüyor değilim:P dediğim gibi istediğimizi almak için neden biz mağdur oluyoruz ki onlar olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kzpmaza said: imzaladım sırf kendimi tatmin etmek için ama bir işe yaramaz. bence taahhüt'ü biten herkes superonline'a geçsin daha iyi bir fikir. Superoffline??? 10mbit var evimde. 50gb AKK var. Kaç saatte kota doluyor tahmin et:D Karşı komşum 2009 Ocak, biz ise 2011 Mart ayında Superoffline'a geçtik. O THH'ye başvurmasına gerek kalmadan müşteri hizmetlerine bağıra çağıra AKK'den kurtuldu (2009 mart öncesi kullanıcısıysanız bu şekilde ya da en kötü ihtimalle THH ile kurtulabilirsiniz.) Biz de geçen hafta en azından aynı fiyata 20mbit 100gb kotalıya geçelim dedik. Mayıs ayında 1 gün daha uzun sürer kotaya ulaşmamız diye. Aradım müşteri hizmetlerini. Tutturdular "24 aylık taahhüdünüz yeniden başlar." "İstemiyorum taahhüt maahhüt." "Olmazmış bilmem neymiş." Adamın suratına açıkça söyledim. "Taahhüt bittiği zaman AKK olmayan başka bir iss'ye geçeceğim. Bu nedenle taahhütü uzatacak hiç bir değişiklik istemiyorum" Bu seferde yalan söyledi. "AKK olmayan iss yok. BTK tüm issleri mecbur bıraktı AKK'ye. Şu anda AKK kullanmak yasal olarak zorunlu. İsterseniz sizi sınırsız paketimize geçirelim. 199TLcik. "Uydunette AKK yok ve 5mbit sadece 60tl. Neden yalan söylüyorsunuz? İsminizi tekrar söyler misiniz? Şikayette bulunacağım. Ayrıca bu telefon konuşmasının kaydının da tarafıma iletilmesini istiyorum." (Adamın suratını çok merak ediyorum doğrusu. Duraksadı öksürdü) "B.... İ... Pardon bilmiyordum özür dilerim vsvs..." "Öğrenmiş oldunuz iyi günler" Ahauhuauhauu resmen ego tatmini yaptım:D Daha önceden bi defa da kapıya gelen süperonline çalışanını ezmiştim. Çok zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 DoruK said: işin özeti çapsızlar tarafından beceriksizce özelleştirilen bir sektör şu an tüketiciyi öpmekte, tüketicinin de buna tepki koymaya gayet hakkı var. tüketicinin karşısında kurumsal şirketi savunan da taocudur. kimsenin bir şeyi savunduğu yok babamın şirketi değil sonuçta. tepki koyup koymamanı da tartışmıyoruz. burada tepki koymanın tek yolu söz konusu şirketten hizmet satın almamak olur. bundan başka her şey saçma ve boşuna bir çaba. Ren said: ben throinei anladım aslında diyor ki imza atıyorsunuz ama diyor ttnet tınlamaz diyor. kim tınlar ki bir de ttnet tınlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar