bedeviizz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 len bundan ayı olsa kaç yazar. şuna baksana bildiğin kahverengi davşan işte. belki de fazla irileşiyolardır o yüzden ayı demişlerdir ehhe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ne ayısı ya lol yok koala eşşegi şempanzesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 çok güzel yaw[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 grizzly boz demek, ayi demek degil ayi olmuyor haliyle, kurkunun renginden kelli grizzly demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hem şirin hemde tavşanlık var soyunda feci sevişgen olur bunlar zaten pozda yatarak vermiş iş bitmiş mesutlar feci şirin olduklarınıda sölemeden edemiciim[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya ayı mayı ne bu annamadım bişi ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 buyunce ayi oluyorlarmi$ ondan cthu cum :) (sanirsam) bu arada harbici manyak tatililar.buyunce ayi bile olcak olsunlar beslemek isterdim bunnardan bi tane :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 heheh çok şirinmiş benimde vardı bi ara ama beyaz ayı vardı bende polar bear yani :p.[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bazıları ingilizceden çakmıyor galiba ve fazla ultima oynuyorlar :D ... Grizzly in ayıyla pek bi alakası yok yani.. :D[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: DynamicK, 17 Temmuz 2004 12:03 tarihinde demiş ki: hem şirin hemde tavşanlık var soyunda feci sevişgen olur bunlar zaten pozda yatarak vermiş iş bitmiş mesutlar feci şirin olduklarınıda sölemeden edemiciim tabi canım :) playboy şeylerinin logosu tavşanlardır zaten. çünkü işi sessiz ve çabuk yaparlar. ayrıca oldukça çok ürerler. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Hmm büyüyünce ayı oluyolarsa büyümelerini bekleyip yiyelim arkadaşlar Daha çok et çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: EagleEye, 20 Temmuz 2004 13:25 tarihinde demiş ki: Hmm büyüyünce ayı oluyolarsa büyümelerini bekleyip yiyelim arkadaşlar Daha çok et çıkar :P Ozaman o seni yer yanlız :D[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Kedi Sincabı Orangutanı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nası bişey bu şakerli suya atınca ayı oluyolarmış aynı zamanda meyve olarak tüketilebiliyorlarmış.. çok şirin bişey hemstır 1 kivi tavşanı ayısı 2 koştur koştur izle vallaha ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya bu ayı konusu nedir harbiden böyle bişeyin büyüyüpte ayı olmasına inanmak güç yani birisi geyik olduğunu söylesin bende rahatliim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ip bağlayıp topaç gibi ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben hala bunları yiyebilirim unutamadım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: orc_lord, 12 Temmuz 2004 02:42 tarihinde demiş ki: bencede öyle ancak bunlar büyüyünce ayı mı ne oluyorlarmış :) bunları aldıgım site öyle yazıyordu yabani snrm :) 1)hakkaten şirinler miş bayaa ama tavşan bakama :-) 2)orc_lord sendede her hayvan var ya :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yok bende bunlardan bulsam hemen alıcam.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bu ne ya! :))))) tam sıkmalık suyunu çıkarmalık hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Ekim 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tiplere bak ya Gozler koparici valla... :) Ya bi gecedemi ayı oluyorlarmis :)[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Deep-Night, 13 Temmuz 2004 20:24 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 13 Temmuz 2004 19:47 tarihinde demiş ki: allahım yirim ben bunnarııııııııııııı onlar da seni yiyebilir malum ayı oluyolar büyüyünce lol.süper[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bu ne ya euheuh bu ayi olsa ne yazar tipe bak eue[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 japon cizgifilmlerindeki tavsanlara benziyo heheh bana ole geldi en azindan[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ashduasdha bende kiwi tavşan kayısı olarak okumuşum bu ne dedim 2 meyvenin arasında bi tavşanmı diye inceliyom resmi 2saattir :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar