bedeviizz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 len bundan ayı olsa kaç yazar. şuna baksana bildiğin kahverengi davşan işte. belki de fazla irileşiyolardır o yüzden ayı demişlerdir ehhe...
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ne ayısı ya lol yok koala eşşegi şempanzesi
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 çok güzel yaw[signature][hline]HaD£S®
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 grizzly boz demek, ayi demek degil ayi olmuyor haliyle, kurkunun renginden kelli grizzly demisler.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hem şirin hemde tavşanlık var soyunda feci sevişgen olur bunlar zaten pozda yatarak vermiş iş bitmiş mesutlar feci şirin olduklarınıda sölemeden edemiciim[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya ayı mayı ne bu annamadım bişi ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 buyunce ayi oluyorlarmi$ ondan cthu cum :) (sanirsam) bu arada harbici manyak tatililar.buyunce ayi bile olcak olsunlar beslemek isterdim bunnardan bi tane :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 heheh çok şirinmiş benimde vardı bi ara ama beyaz ayı vardı bende polar bear yani :p.[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bazıları ingilizceden çakmıyor galiba ve fazla ultima oynuyorlar :D ... Grizzly in ayıyla pek bi alakası yok yani.. :D[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: DynamicK, 17 Temmuz 2004 12:03 tarihinde demiş ki: hem şirin hemde tavşanlık var soyunda feci sevişgen olur bunlar zaten pozda yatarak vermiş iş bitmiş mesutlar feci şirin olduklarınıda sölemeden edemiciim tabi canım :) playboy şeylerinin logosu tavşanlardır zaten. çünkü işi sessiz ve çabuk yaparlar. ayrıca oldukça çok ürerler. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Hmm büyüyünce ayı oluyolarsa büyümelerini bekleyip yiyelim arkadaşlar Daha çok et çıkar :P
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: EagleEye, 20 Temmuz 2004 13:25 tarihinde demiş ki: Hmm büyüyünce ayı oluyolarsa büyümelerini bekleyip yiyelim arkadaşlar Daha çok et çıkar :P Ozaman o seni yer yanlız :D[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Kedi Sincabı Orangutanı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
lizardking Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nası bişey bu şakerli suya atınca ayı oluyolarmış aynı zamanda meyve olarak tüketilebiliyorlarmış.. çok şirin bişey hemstır 1 kivi tavşanı ayısı 2 koştur koştur izle vallaha ...
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya bu ayı konusu nedir harbiden böyle bişeyin büyüyüpte ayı olmasına inanmak güç yani birisi geyik olduğunu söylesin bende rahatliim :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben hala bunları yiyebilirim unutamadım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: orc_lord, 12 Temmuz 2004 02:42 tarihinde demiş ki: bencede öyle ancak bunlar büyüyünce ayı mı ne oluyorlarmış :) bunları aldıgım site öyle yazıyordu yabani snrm :) 1)hakkaten şirinler miş bayaa ama tavşan bakama :-) 2)orc_lord sendede her hayvan var ya :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yok bende bunlardan bulsam hemen alıcam.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bu ne ya! :))))) tam sıkmalık suyunu çıkarmalık hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Ekim 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tiplere bak ya Gozler koparici valla... :) Ya bi gecedemi ayı oluyorlarmis :)[signature][hline]Enrique Lynx
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Deep-Night, 13 Temmuz 2004 20:24 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 13 Temmuz 2004 19:47 tarihinde demiş ki: allahım yirim ben bunnarııııııııııııı onlar da seni yiyebilir malum ayı oluyolar büyüyünce lol.süper[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bu ne ya euheuh bu ayi olsa ne yazar tipe bak eue[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 japon cizgifilmlerindeki tavsanlara benziyo heheh bana ole geldi en azindan[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ashduasdha bende kiwi tavşan kayısı olarak okumuşum bu ne dedim 2 meyvenin arasında bi tavşanmı diye inceliyom resmi 2saattir :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Öne çıkan mesajlar