Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Diamond Jubilee kutlamalari olacak. Londra ve cevresindekiler kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Long live queen diye diye karıyaa 60. yılını kutlattınız olm. İnandırmayın şunu bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 lan her sene jubile yapiyo, bi birakamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bir tane kralicemiz var cok mu? :) o degil de yasadigin ulkenin kralicesinin olmasi cok iyi! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben bunu şimdi gördüm ya, mortis döndün mü? haziranın ilk haftası da londradaydm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 resimler çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bella said: ben bunu şimdi gördüm ya, mortis döndün mü? haziranın ilk haftası da londradaydm :/ Dondüm ben bi senedir istanbulda çalışıpm das, ulan hayat ne cabuk gecio be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 2 ay daha bekleyeydin 1 sene olcakmis abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 yapalım şöyle birşeyler tekrardan, ara ara geliyorum london a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Ben de gelirim. Yeni gördüm bunu. kesington a yakın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar