Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dyna topiği görmedi mi hala ya! seni de görmek istiyoruz, tepki ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sukru nezaman ny zirvesi yapiyoruz haci? millet londralarda toplaniyo sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bana hergun zirve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bi sonraki hedefim NY ingiltereden aldım alacağımı amerikada iş bulun gelem huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 doktoraya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Eğitim sonrası hayat konusunda aquila'yı örnek alabilirsin mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kesinlikle örnek alınacak bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Kimler Londra ve cevresinde yasiyore? Yaz yaklasiyor bulusma hormonlari artisa gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bu akşam üştü akşam vs buluşmak isteyen var mı müsait olan ben geldim londraya dün gece biraz geç oldu geliş tarihim paperlarım geç bitti falan cambridgeden ayrılamadım bu akşam 4-5'den sonra müsaitseniz yazın buraya buluşabiliriz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 southampton'dayim ben. 21 inden sonra bulusma olursa buyuk ihtimal gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mortis atalim o zaman bi guinness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ya hacilar, bana sacma bi haller oldu eve geldikten sonra gelemedim ben. Bi daha yapalim onceden zamani belli sekilde. =/ Olan da garip anasini satim, bi yarim saatlik isim vardi teslim etmem gereken, baktim elim ayagim titriyor, acliktan heralde dedim, bir seyler yedim, o arada Dyna seni aradim ne kadar oturcaniz ona gore geleyim diye, sonra daha beter oldum, yattim mal gibi 5-6 saat. Simdi ayiktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 biz Dyna ile zaten karı kız falan takıldık pubda ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mortis said: gideriz güzel bi puba ama akşamüstü londrada pubda yer bulamama olayı kafayı yedirtio bana, o yüzden yer bulabileceimiz bi yer olsun Rezervasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mortis said: biz Dyna ile zaten karı kız falan takıldık pubda ^_^ Ha gelmedigin iyi oldu diyosun yani. http://media.tumblr.com/tumblr_m3has2W5gd1r3973l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 biz ictik valla guinness'imizi de ortalik hatun doluydu falan. baya bir lafladik. ortalik baya bi hatun doluydu. az daha ictik. hatun boldu ortamda iste. oyle takildik zaman gecti guzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kusura bakmayın gelemedim, son 4-5 gündür baya hastayım evden çıkamıyorum. Bir dahaki sefere inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 adamlar londra diyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Havalarda 30C+ gordu ya Londra'da of of.. buz gibi bi Magners iyi gider simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Böyle devam etsin ya, güzel gidiyo şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bizde de basladi les havalar, cilgin yagmur, pis sicak, yagmur yokken hayvan nem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Onumuzdeki carsambaya kadar oyle, sonra bozcak yine. Bol bol gezip dolasmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 edinburgh'a gidin beyler. orta dunyayı yerinde gorun. gitmezseniz pisman olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 edinburgh hakkaten çok güzel. Yazın bi de havacılık festivalleri falan oluyor gerçekten harika. bu yaz gitmek istiyorum ben de tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 valla ben 2 agustos'ta gittim. gayet boyle tshirtle falan cıkıyodum evden, lisa diye bi hatun vardı kuzenin manita. boyle gidemezsin uzerine bisey al dedi. onu demese herhalde agustos ayında zaturreden geberen bir insan olabilirdim. ama yani sehir bambaska. istanbul'un her tarafı tarih diyolar ya. edinburgh'u gordukten sonra baska bir sehre tarihi diyesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar