Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Londra buluşması!

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu akşam üştü akşam vs buluşmak isteyen var mı müsait olan

ben geldim londraya dün gece biraz geç oldu geliş tarihim paperlarım geç bitti falan cambridgeden ayrılamadım

bu akşam 4-5'den sonra müsaitseniz yazın buraya buluşabiliriz ^_^
Mesaj tarihi:
Ya hacilar, bana sacma bi haller oldu eve geldikten sonra gelemedim ben. Bi daha yapalim onceden zamani belli sekilde. =/

Olan da garip anasini satim, bi yarim saatlik isim vardi teslim etmem gereken, baktim elim ayagim titriyor, acliktan heralde dedim, bir seyler yedim, o arada Dyna seni aradim ne kadar oturcaniz ona gore geleyim diye, sonra daha beter oldum, yattim mal gibi 5-6 saat. Simdi ayiktim.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

gideriz güzel bi puba ama akşamüstü londrada pubda yer bulamama olayı kafayı yedirtio bana, o yüzden yer bulabileceimiz bi yer olsun

Rezervasyon?
Mesaj tarihi:
Mortis said:

biz Dyna ile zaten karı kız falan takıldık pubda ^_^

Ha gelmedigin iyi oldu diyosun yani.

http://media.tumblr.com/tumblr_m3has2W5gd1r3973l.jpg
  • Admin
Mesaj tarihi:
biz ictik valla guinness'imizi de ortalik hatun doluydu falan. baya bir lafladik. ortalik baya bi hatun doluydu. az daha ictik. hatun boldu ortamda iste.

oyle takildik zaman gecti guzelce.
Mesaj tarihi:
valla ben 2 agustos'ta gittim. gayet boyle tshirtle falan cıkıyodum evden, lisa diye bi hatun vardı kuzenin manita. boyle gidemezsin uzerine bisey al dedi. onu demese herhalde agustos ayında zaturreden geberen bir insan olabilirdim.

ama yani sehir bambaska. istanbul'un her tarafı tarih diyolar ya. edinburgh'u gordukten sonra baska bir sehre tarihi diyesim gelmiyor.
  • Yeni Oluştur...