Ceti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 merhaba arkadaşlar, wow eu closed beta 0.11 in download ini bitirmis bulunuyor fakat 0.12 patch ini bulamadim. bir temiz torrent link i bilen arkadas buraya link verebilir mi? birde wow u download edemeyen arkadaşlar için. kargo parası sizden olursa özelime adresinizi atin kargo ile gönderirim 4 cd ninde parasini konusucak degilim.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr4L2(BANNED) Teba lvl 50 Briton Cleric rr5L4 (no one knows..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Torrent linkini email adresi ver atıyım. Birde imzayı kısaltırsak iyi olur.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 imza harbi efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 eskide kaldi o imza zaten :) ozel msg yolladim e-mail imi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 daha o imzaya Ismail YK lvl 50 Celt Mentalist'in eklenmesi lazim :P bu arada yasak oldugunu biliyorum ama en azindan world de gezinmek icin bildiginiz bir server mevcut mu? sonucda maden yataklari dinamik sistem icinde degil direk terrain e bagli olacak.. simdiden world ustunde biraz kesif icin bir link bileniniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yaw anlamadigim betaya secilmeyenler neden oyunu indiriyor ki?yoksa betaya secilenler de mi torrent ten inidiriyo oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 open beta geldiginde hazir olmak icin indiriyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 valla ben torrentten indirdim çünkü blizzardın İĞRENÇ downloaderi kanser etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 o sadece dolasmak icin istedigim free server yardimina gerek kalmadi :D tesekkurler genede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bir server bulduysan banada ipsini gonderirmisin ceti en son mayısda bi absürük servera girmiştim özledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 http://vjeux.grabu.free.fr/patch%200.12%20enGB.torrent bu bende çalıştı bir dene istersen. bide cd ler için saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ftp://ftp.mplik.ru/Games/gameinfo/W/World%20of%20Warcraft/patch/WoW-0.12.0.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar