Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 vaperon said: Ben şimdi İbrahim Akın'ın çıkıp "Milletin enayisi ben miyim? Herşey şöyle oldu böyle oldu..." gibi bir açıklama yapacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle de bu Telegol olacak. O zaman ne TFF kalır, ne PFDK, ne de benzeri ucubeler... Bence İbrahim Akın suçsuz. Günah keçisi olarak suçsuz adamı seçtiler ki sonunda dediğin gibi rage e girip her şeyi anlatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 turksatı kapatırlar gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bu arada ben Galatasaray'a ceza vermemelerine şaşırdım lan AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Dün gece bazı spor programlarında bir ses kaydından bahsediliyordu, nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kararların kupa ayağında gs'ye ceza verecekmiş pfdk sivas'a yenildiğimiz maçta şike yapmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Yahu arkadas sanki biz cok mutluyuz su durumdan, egri oturalim dogru konusalim, evet dusmemiz lazimdi sonuc olarak bizde soyledik dusurun diye, bunun sahaya yansimisi, etki etmisi etmemesi olurmu? Bizi bu suctan dusuruyorsan, bu sucunda madem sifir toleransi var, kim bu ise karistiysa, dusureceksin. Yani konu burada MAA yada Demiroren degil bence kamuoyu bunu bekliyordu bence. Ama acikcasi yayinci kurulus ipleri eline bir guzel aldi ve Turk futbolunu kukla gibi oynatti, bugun virak virak seslerini cikaran diger muhalif takim yoneticileride cok guzel polyanacik yaptilar. Puan 2 ye bolundukten sonra 3.5 atmanin bir anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 iddiaya göre ali koç ila nihat özdemir yıldırım demirören'i aramış, demiş ki "gs ile ts'yi de bu işin içine kat, pfdk bizim zaten raad ol geniş takıl" demişler. şimdi eğer bu gerçekse, ali koç ile nihat özdemir kulüpten olabildiğince uzak olsunlar. yıldırım demirören zaten her yerden uzak olsun. lakin böyle bir kayıt varsa, onu sızdıran da onu dinleyen de cezalandırılmalı ama türkiyede yaşıyoruz o yüzden ona değinmemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 loop said: Dün gece bazı spor programlarında bir ses kaydından bahsediliyordu, nedir bilen var mı ? Söylelene göre konuşma bir yemek masasında kaydedilmiş sohbet esnasında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Hooooooop palaaaaa. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bu konusma da asiri fantastikmis be, bu kadar herseyin gozlendigi ortamda her kaydin dinlenildigi ortamda cikip telefon uzerinden boyle bir gorusme olduysa vay halimize ahahah. Herseye tamam da bu gercek olmamali ya... peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Vardır ya kesin beklerim böyle görüşme : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 2012 türkiyesinde böyle şeyler telefonla konuşulur mu ? İyice pişkinliğe vurmuş adamlar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bana da hiç "olmaz öyle şey" hissi vermedi. Y.D. var zaten - herşey olur. Geçenlerde bir öğrencim "Yıldırım demiröreni örgütün başına geçirsinler, memlekette terör biter" dedi. Çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 onun kaynağı talip doğan karlıbel denen adam ya ciddiye alıncak bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şu saaten sonra Allah yukardan yazılı belge gönderip "şike var beyler" dese birşey olmaz, yine ibrahim akına ceza verirler o kadar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 O kadar soruşturmadan dinlemeden sonra malak gibi gidip telefonda konuşmazlar bence böyle bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Fernandes out İbrahim Akin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 lan herkez aklanmis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 akirafes said: İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ? bunu yazacaktım sen yazmışsın zaten, uefa bir şey yapmaz diyordum da artık şüpheliyim, fenerbahçe için 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe A.Ş.- İstanbul BBSK müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA, böyle bir karar veriyorsun ama aynı maç için i.akın a 3 yıl şike yaptığı ve bu da sahaya yansıdı diye ceza veriyorun. şimdi uefa da az cok kafası çalışan adamlar vardır demeyeceklermi kardeşim bu ne diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 1 yıldır hayatımızda olan şike topiclerinin de artık sona yaklaşması hüzünlendirdi şimdi beni :( Bir dahada ne emniyet ne savcılık şike soruşturması açmaz, açsada burada topic açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 said: HMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. neden eski_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 demirönerin açıklamları kadar tatmin yaşatmadı bende bu rapor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 resmen milletle dalga geçmişler göstere göstere nanik yapıyor adamlar hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Rerore said: said: HMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. neden eski_? kanun değişirse dava esnasında hangisi yarıyosa davalıya o kanunla işlem yapılır gibi bişeyler var ondan dolayı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 said: Amerikalıların, bizim yaşadığımız sürecide güzel bir şekilde anlatan bir lafı vardır. "Şişman kadın şarkısı söylemeden film bitmez" Ama bu sefer öyle olmayacak. UEFA siz zaten avrupaya yakışmıyorsunuz, ne haliniz varsa görün diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar