Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Ben şimdi İbrahim Akın'ın çıkıp "Milletin enayisi ben miyim? Herşey şöyle oldu böyle oldu..." gibi bir açıklama yapacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle de bu Telegol olacak. O zaman ne TFF kalır, ne PFDK, ne de benzeri ucubeler...

Bence İbrahim Akın suçsuz. Günah keçisi olarak suçsuz adamı seçtiler ki sonunda dediğin gibi rage e girip her şeyi anlatmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu arkadas sanki biz cok mutluyuz su durumdan, egri oturalim dogru konusalim, evet dusmemiz lazimdi sonuc olarak bizde soyledik dusurun diye, bunun sahaya yansimisi, etki etmisi etmemesi olurmu? Bizi bu suctan dusuruyorsan, bu sucunda madem sifir toleransi var, kim bu ise karistiysa, dusureceksin. Yani konu burada MAA yada Demiroren degil bence kamuoyu bunu bekliyordu bence. Ama acikcasi yayinci kurulus ipleri eline bir guzel aldi ve Turk futbolunu kukla gibi oynatti, bugun virak virak seslerini cikaran diger muhalif takim yoneticileride cok guzel polyanacik yaptilar. Puan 2 ye bolundukten sonra 3.5 atmanin bir anlami yok.
Sosyal ağlarda paylaş

iddiaya göre ali koç ila nihat özdemir yıldırım demirören'i aramış, demiş ki "gs ile ts'yi de bu işin içine kat, pfdk bizim zaten raad ol geniş takıl" demişler.

şimdi eğer bu gerçekse, ali koç ile nihat özdemir kulüpten olabildiğince uzak olsunlar. yıldırım demirören zaten her yerden uzak olsun. lakin böyle bir kayıt varsa, onu sızdıran da onu dinleyen de cezalandırılmalı ama türkiyede yaşıyoruz o yüzden ona değinmemek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN
benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek
Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ?

bunu yazacaktım sen yazmışsın zaten,

uefa bir şey yapmaz diyordum da artık şüpheliyim,

fenerbahçe için
01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe A.Ş.- İstanbul BBSK müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

böyle bir karar veriyorsun ama aynı maç için i.akın a 3 yıl şike yaptığı ve bu da sahaya yansıdı diye ceza veriyorun.

şimdi uefa da az cok kafası çalışan adamlar vardır demeyeceklermi kardeşim bu ne diye
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

said:
HMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1.

neden eski_?

kanun değişirse dava esnasında hangisi yarıyosa davalıya o kanunla işlem yapılır gibi bişeyler var ondan dolayı olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...