Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Aç kurtların arasında en güzel çözüm =) FB şampiyon olsada biz gideriz CL'ye diyenlere karşı herşey mübahtır. Kendini tertemiz sanıp 100 yıllık futbol pisliğini tek takıma yüklemeye çalışanlara karşıda. Kendi takımlarının başarıszlıklarından kaçmak için başkalarının başarılarına şike şike diye bağıranlar içinde bu mübahtır. Konuşmayıp diyip 2 gün sora hergün içeriği gizli dava hakkında sanki ortada kesin suçlu varmış gibi konuşanlar içinde bu mübahtır. Ünal Aysal gibi elinde hiç bir belge kanıt olmadan futbolu siyasete çevirip başta alttan alttan UEFA ile tehdit edip sonra işler değişince foyası ortaya çıkan 100 MOLYON DOLAR TOZMONOT DOVOSO OCOROZ diyenler içinde Aziz Yıldırım gibi imansızlar mübahtır.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Yolunuz açık olsun abi =) Şimdiden Fenerbahçe şampiyon olursa korkusu başlamış. Bu korkuyu CL'ye değişmem :D Haa her zaman tutmaz bu seneyi hadi böyle kurtardınız sonra? :D

Gittigi yere kadar gidicez kardes. Taki bizden buyuk gelene kadar. Para var huzur var. Ayarida verdi Demiroren baskan. Bundan sonra kimse tutamaz bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş madem sütten çıkmış ak kaşıksınız. Madem büyüklüğünüz öyle bir büyüklükkü sizden başkası çakozlayamıyor. Madem her şey komplo, madem tr de şikeyi icat eden GS, lan adama sormazlarmı o zaman ne haltıma fener kurtulsun diye tüm bu moklar yeniyor? Onca süre teknik takip yapan polisler salak mı, savcı salak mı, iddianameyi kabul eden hakim salak mı? Hadi onlar salak madem bu iddianame çöp e sizin avukatlarda mı salak.

Lafa gelince dava komplo, işe gelmeyince yargıyı bekleyelim. Yargıdan umut kesildi ozaman da işin sonuna gelmeden bi kıvıralım. He sonra GS hakkını aradımı "ne ağlıonuz birader." Ne güzel dünya la bu böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sezon ligin sonlarında gezen takımdan mı bahsediyoruz? Trabzon'u anlıyorum da siz neden başarısız olduğunuz sezondan kendinize pay arıosunuz :D Önce bu ligde başarılı olun sonra böyle konuşun =) FB bizi 9 paun farka rağmen geçsede geçen yıl biz sonlarda olsakta NİYE TRABZON FENERIN YERİNE GİDİYORDA BİZ GİTMİYORUZ! :D

Size CL'de başarılar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Arkadaş madem sütten çıkmış ak kaşıksınız. Madem büyüklüğünüz öyle bir büyüklükkü sizden başkası çakozlayamıyor. Madem her şey komplo, madem tr de şikeyi icat eden GS, lan adama sormazlarmı o zaman ne haltıma fener kurtulsun diye tüm bu moklar yeniyor? Onca süre teknik takip yapan polisler salak mı, savcı salak mı, iddianameyi kabul eden hakim salak mı? Hadi onlar salak madem bu iddianame çöp e sizin avukatlarda mı salak.

Lafa gelince dava komplo, işe gelmeyince yargıyı bekleyelim. Yargıdan umut kesildi ozaman da işin sonuna gelmeden bi kıvıralım. He sonra GS hakkını aradımı "ne ağlıonuz birader." Ne güzel dünya la bu böyle.

Ağızlarındaki baklayı çıkardılar adamlar yahu.

En azından Nihat Özdemiring yapmak yerine açık açık yaptıysak yaptık güç var para var diyorlar. Takdir etmek lazım dobralıklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Elinizde kanıt mı var? Varsa buyrun Savcı bey deli raporlu katili bile kabul ediyoruz. Gidin anlatın derdinizi problem yok yani =)
Sosyal ağlarda paylaş

bayağıdır çok meşgulum, doğru düzgün vakit bulamıyorum da, masquerade'e dediğim ünal aysal maa'nın istifa etmesini istiyordu lafını bulamadım, belki adnan öztürk falan demiştir öyle birşeyler de benim aklımda ünal aysal diye kalmıştır, ondan da emin değilim. lafın kısacası başımı öne eğdim cevab veremedim.

platini - tayyip - fb arasında, "cas davasını çekmezlerse euro 2020'yi alamazsınız", "cas davasını çekmezseniz küme düşersiniz, çekmezseniz örtülü ödenekten o parayı alacaksınız" şeklinde pazarlıklar döndüğünü taa platini buraya geldikten bir hafta sonra duymuştum. inanmamıştım. şimdi de inanmak istemiyorum açıkçası, ama olan muhtemelen bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...