Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

@masq

Konu hakkında cevap ? Ne gibi bir cevabım olabilir ki ? Olay ortada. Aziz Yıldırım'da başından beri söylüyor bişey yapmadık diye. Bişey yaptığımız kanıtlanırsa cevabıda burda size değil kendi yönetimimize veririz.

Ama en zevklisi ne biliomusun ? Her şu bölüme girip senin mesajlarını okuduğumda gündemde değişmiş olmasına ramen senin hala bir mücadele içinde oluşun ve acizliğinin =)

edit:@masq
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de bekliyoruz aziz kendini aklasın diye de, canımın içi her gün "YER YERİNDEN OYNAYACAK!!! CCC" demekten başka bişey bilmiyor. E hukuk bu, lafla yürümüyor tabi.

Soruyolar "tarla falan ne demek?" diye. Kurban kesicektik diyo. LOL ZAA deyip gönderiyolar parmaklıklar arkasına.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Klasik Fenerli örnekleri yukarıda işte.

Konu hakkında cevabın yoksa ahah işsize bak. Ünal Aysal veriyor paramı hocu. Git diyor paticikte adaletin bekçisi ol. Post başına para alıyorum + Sodexho.

Valla resmen kendini anlattın abi ahahaha :D

Aziz Yıldırım tekrar başkan olsun! Ünal Aysal gibi FB şampiyon olsada biz gidecez CL'ye diyen aç kurtlarla anca o baş eder. Dinsizin hakkından imansız gelir :D 2 sene önce Aziz Yıldırım gitsin diyordum şuan men edilirse bile derin yönetim kursun onlar yönetsin takımı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...