NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bursada mümkünse merkezi yada nilüferde olan almanca öğrenebileceğim neresini önerirsiniz? 0dan başlıyacağım için dilmer falan çok pahalı geliyor gözüme açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bursa'da Almanca öğrenmenin mümkün olduğu tek yer tömer o da nilüferde falan değil. Diğerlerinde anca beginner olursun. Ya giriş cümlesi ciddiyetsiz oldu ama ben hakkaten baya araştırdım hiçbiri hoşuma gitmedi Tömer'den başka onlarda kur başına 400 lira gibi bir para alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Kur başına 400 iyi değil mi? Goethe tee kaç sene önce 300 alıyordu diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ben almanyada almanca kursu yaptım en ucuzu burasıydı sanırım o da kur başına 225 € aldı. diğer şehirler 400 üzeri hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar