Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 pokemon mmorpg'si olsa nasıl olurdu diye düşündüm.. isteyen insan isteyen pokemon olcak.. npc insanlar ve npc pokemonlar da olcak.. oyuncular normal halkı seçmeye teşvik edilcek.. bir iki tane doktor bir iki tane çiftçi bir iki tane pokemon eğiticisi felan buluncak npc halinde.. ama bunların azlığı nedeniyle çiftçi felan olmanız gerekçek.. mesela çok değişik yemekler yaparak, pokemon eğiticilerinden daha zevkli ve daha rahat bir yaşam sürebileceksiniz. pokemon veya insan olurken türlü türlü kombinasyon ile karakter yapabileceksiniz. mesela saldırgan bir pikachu veya sakin bir scyhter olabilir. ya da bir ninja veya bir politikacı olabilirsiniz.. böyle bir oyun çok rahat yapılabilir. Sadece çok kombinasyon olacağından biraz zaman alır yapması. Ama yapılabilir. Ama yapılmaması için birkaç seçenek görüyorum.. Pokemon'un çizgi filmi çok çocuksuydu. Dünyası çok iyi olmasına ve çizgi filmin çizimleri çok hoş olmasına rağmen, çocuksu çizimler ve senaryo pokemon'u bebek çizgi filmi haline getirdi.. Daha önce çıkan pokemon gameboy oyunları çok bayağı idi. Zelda gibi Gameboy japon rpg'lerine benziycek diye şaklaban oyunlar yapıldı. En azından benim görüşüm bu.. Daha önceki başarısızlık ve pokemon'un insanlar üstünde yarattığı önyargı yüzünden oyun ne kadar mükemmel olsa da, sonuç başarısız olur.. Nomalde MMORPG'leri 20 yaş üstü oynuyor. Çünkü para ve bol zaman istiyor.. Pokemon ise 15 yaş altına hitap ediyor.. Bundan dolayı ne kadar güzel bir Pokemon MMORPG'si çıkarsalar da, sonuçta pek fazla kimse oynamaz..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 birisi pokemon mu dedi :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ya heri potirin nesi var cocuklara yonelik yapilmis iste buyu olayini yumusatmis limonata gibi sunmus ona niye horhor dediniz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 pokemon bi ara seyretmiştim baya güsel gelmişti pokemonların kendine has sesleri ve öle 1-2 kelimeleri vardı hoştu. Dragonball nedir herkes ondan bahsetmiş bi topaçlı çizgi film vardı topaç falan atıyolardı ejderin ruhu muhu bişiyler vardı omu yoksa dragonball ama bir zamanların benjamini vardı onu tek geçerim home computer denen o dandik konsollardaki favori oyunum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 dragonball, pokemon tazrında yapılmış bir street fighter olayıdır.. yani street fighterlar aşar, "ejderin otu boku püsürü" atakları felan yaparlar karşıdaki rakibi yenmeye çalışırlar.. sonra goku songoku supergoku gibi olur.. daha çok digimon gibi diyebiliriz.. ama zevklidir güzeldir.. kenshin kadar olmasa da... senin dediğin beyblade.. haraket eden topaçlarla birbirlerini ıkına ıkına yenmeye çalışırlar sonra da tuvalete gitmek zorunda kalırlar..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 harry potter'ı sevmem.. çünkü çocuğumdaki tatlı cadı küçük vampir (kitapçılarda var) farksız bir senaryosu vardır. bir de yüzüklerin efendisinin tarzını araklamıştır.. ve sanki yeni birşeymiş gibi ortaya harry potter'ı çıkarmışlardır.. bir de kadın böyle birşey ile çok zengin olmuştur.. filmin stili bile yüzüklerin efendisi tarzı..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Norak, 19 April 2003 21:27 tarihinde demiş ki: *!koşarak uzaklaşır ortamdan* *YANINA BENİ DE AL!!* diye bağırır. :)[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Bonecrusher, 03 December 2003 11:21 tarihinde demiş ki: harry potter'ı sevmem.. çünkü çocuğumdaki tatlı cadı küçük vampir (kitapçılarda var) farksız bir senaryosu vardır. bir de yüzüklerin efendisinin tarzını araklamıştır.. ve sanki yeni birşeymiş gibi ortaya harry potter'ı çıkarmışlardır.. bir de kadın böyle birşey ile çok zengin olmuştur.. filmin stili bile yüzüklerin efendisi tarzı..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard tamamen aynısını savunuyorum harry potter ib.ecisi çıktığından beri aynı şeyi diyorum okumam ben kitaplarını onun bariz çalıntı , zaman ve emek kaybı. harry pothead[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic [Bu mesaj Head tarafından 03 December 2003 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Aşın artık şu çocuk çizgifilmi olayını. Pokemon komik bi dizi mi? Bence komik. Elbette bi Slayers gibi koltuktan düşürmüyo ama komik. Öyleyse sorun nerde?? Harry potter da berzer bir problem içinde. Kitabı okuyun bi bakalım, nası bişeymiş. Çıkan her dragonlance kitabını içeriğine bakmadan alıp okuyanlar var. İşte bu piyasadır. Kadın bi kitap yazmış. Ötesini yapmamış. Sonra da öyle çalıntı, böyle piyasa diyip duruyosunuz. En büyük piyasa DL ve FR kitaplarında asıl. Seriler o kadar gereksiz ve sadece piyasa amaçlı kitaplarla dolu ki insanı kendinde soğutyo. Tek taraflı bakmayın ölaylara. Beni de kızdırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 pokemon sux digimon sux beyblade sux harry potter sux harry potter'ın 5 kitabı da bende war bana ilk kitap okutturan kitap'tır.8. sınıfta falan kitap okumaya bizim harry ile başladım.5. si çıktığındada ulan velet büyümüştür şimdi gibisinden aldım.yarısına geldim IYYYK oldum çünkü kazandırdığı bişey yok.harry gitti,zıpladı,cho yu kesti,rona yumruk attı bunu yaptı şunu yaptı blabablabla...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: ReaperXS, 19 April 2003 22:10 tarihinde demiş ki: Dragon Ball, Dragon Ball Z ya da Dragon Ball GT serilerinin herhangi birinin tümüne sahip olan ve bana cd'ye çekip satmak isteyen var mı? :D[hline][/b] bence bunu bi hatırlatmakta fayda var :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: pokemon__RIZA, 03 December 2003 10:49 tarihinde demiş ki: birisi pokemon mu dedi :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. ya birisi pokemon mu dedi dedim[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ahauahauh nicke bak Pokemon Rıza :P abi off simdi bi kac yorum yapayim sonra komik isimler yazacam hauaha :D aklimi aldınız acıkcası ben cok izlerdim onu hosuma da giderdi bunuda kımse ınkar edemez! Cunku buyuk konusuyorum sımdıye kadar yapılmıs en ıyı cızımler bu cızgıfılmde vardı.Tek eksıgı karakterlerın bıraz daha degısken olması lazımdı bıkıyorsun belırlı bı zaman sonra eş'i fln gormekten ehahah.Bide bu dizilerdede oluyor bi dusman olur karsısına hep cıkar onsuz bı gun gecmez o dızı mesela...Al buradada ızleyen bılır aynısı Roket takımı ehaha :P hatırladıgım kadarıyla sole dıolardı. -Dunyayı yok olmaktan kurtarmak ıcın. -Butun ınsanları ulusumuzda bırlestırmek ıcın. -Gercegın lamerlerını ve lamlarını ortaya cıkarmak ıcın. -Cesiiii Ceyms... -Miyeaw bu cok dogru ! :P of eskı gunlere donduk ha sımdı aklıma geldı gene olsa gene bakarım arada bır komık oluo bazen mesela bı kac tane pokemon gormustum adları neydı unuttum sımdı ne tipler varya hehahaha. Ha isimlere gelelim. Anti Hamdi Cilalı Ibo Urfalı Necmi Deli Suleyman 3D Yusuf Keyboard Necati Mr.Tayyarcan Jel Feyzullah Tüpcü Helmut ahah aklına gelen varsa yazsın :D[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kusar[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Çizimleri hoşuma gidiyodu ve çok aptalca olduğundan dolayı insanın komiğine giden şeylere rastlanıyodu. Ama gel gelelim gereksiz ve ticari olmuş.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hastakedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 pokumona koyim size bişey olmasın pokemon_rıza alınma bu arada nüehe.[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Borbag, 20 April 2003 00:23 tarihinde demiş ki: karşınıza çıkan her insanın şevkle pokumanlarını üzerinize salması dışında güsel bir oyun(ama birinin gelip "pantalonun çok güsel" diyip ne kadar öcüsü varsa üzerime salamsına hala gıccık oluyom) hakkaten amma dehşet bişeydi o yaw: -abi saat kaç bi baka... -pohumaaaannn!!! dalın leeee!!! -------------- -oha kemerinde boki dopçuğu var! HWWAAAAAAHSGDSADF!!!! -------------- (bi yer vardı hayaletli şehir) -Ghost!NO!! KWAAAAAAAAAHHHH!!!(burda hayalet bokumanlarla saldırıyo) -------------- -benim erkek arkımın pokimonları seninkileri düver -hönk? -HÜÜEEEEEEEEAAĞĞĞYYYYTTT!!!!(e hani erkek arkadaşının pohumonu niye kendininkileri saldırtıyosun!?)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bu pokemon denilen meret yenir mi içilirmi ?[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Hazmı zordur gaz yapar :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ne oynardık be[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 *!Bonecrusher a bakar şööle bi* *!ardından ardına bakmadan tozu dumana katarak koşa koşa zıplaya zıplaya uzaklaşır*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 aaa pokemon geldi yakalayın[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 pokemon rezurrekşın diye buna derim nisanda attığım mesajı okudum yaw, komik oluyor okuyorum ulan adam aynı benim gibi düşünüyo diye düiünürken bi bakıyosun nik seninki[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 aynen ehehehe aynı his bana da oluyor başka biri bir topici upladığında[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 eheh demin pokemon ruby yi aldım GBA ya nıntendo gene dokturmus olayı GBA da oynadıgım en detaylı oyun oldu valla PvP olayı UO yu bile aşmış yani baymıyor devamlı yenı combolar yenı takımlar fılan yapıom su anda zevklı bakalım ılerde bayıcakmı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar