Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ilginç bir çizgi film gibi. Çizimler fena değil. İlginç bir konu. Hatta FRPsel bir çizgi film olduğu için zamanında çok ilgimi çekmişti. Ama sanki birşeyler tam oturmamış gibi geliyor. Bir de çok çocuksu bir çizgi film. Yoksa güzel anime olabilirdi. Bir de at, köpek gibi havyanların eksikliğini çekiyorsunuz. Hiç mi normal bir hayvan yoktur? Ama rapidash ı gösterirken at pokemonu diyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ana![hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 *!koşarak uzaklaşır ortamdan*[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 crusherida kaybettik....:( take care........[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Bu bir kabus olmalı *!Dreamcatcher asar*[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 hayda[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 izleyemez mi ? hayret bişi[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 pokuman :) falan bilmem ama dragonball'a bayılırım ona lafyok[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Vay be Pokemon neymişte biz bilmiyomuşuz :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Dragon Ball, Dragon Ball Z ya da Dragon Ball GT serilerinin herhangi birinin tümüne sahip olan ve bana cd'ye çekip Kadıköy civarında satmak isteyen var mı? :D[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 hmm...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Bence Pokemon a böyle sert yaklaşılmasının tek sebebi toplum içinde ve kendi yaş grubunuzun içinde çocuk olayı gibi bakılyor olması. Yoksa Pokemon gerçekten mükemmel tasarlanmş ve iyi çizilmiş bir dünya, tek kötü yanı ticari amacı fazlasıyla içeriyor olması, o da FRP Microsoft u WOTC nin yüzünden. çizgifilmindeki çizimler klasik anime çizimleri olsa da gerçekten güzel çizilmiş ve dikkatli izlerseniz gerçekten sizi güldürebilecek çizimler. Sailor Moon da bile bazen gzel çizimler olabiliyor. Bakış açısı meselesi[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 AHahah nieki bende izliom cok da hosuma gidio ama dragonball cok daha gusel bence[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 abi kart oyunuyla ilgisi yok resmen bi yerden sonra kokusu çıkmıştı pokumanın. herbişeysi vardı. türkiyede etkisini okadar hissetmedik. çizgifilmin ilk çıktıı dönem yurt dışına çıkmıştım ben. her taraf pokemondu. sırf oyuncak üretmek için yaratılmış bisürü anlamsız ucube, hepsini yakalıcam ben niahahaha gibi beyin yıkayan repliklerle pokuman, çarkın en hızlı dönen dişlilerinden biriydi. (breh breh breh...) karlı olduğunu görünce bisürü benzerini yaptılar zaten. her biri de ayrı bi zenginlik kaynağı oldu çeşitli kişilere. ama gene söylüyorum türkiyede etkisini o kadar fazla görmedik...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 nefret etmeme rağmen dünyada tapıldığından dolayı merak edip sırrını bulmaya çalıştığım çizgi dizi.sırrını öğrenip benzer yöntemle zengin olmayı planlıyorum (lol).sevmediğim ancak süper bi ticari zeka ile deli bişe haline dönüşmüş bu yüzden de saygımı kazanan ürün. ayrıyetten bi yerde pokemon görürsem direk döverim ehe[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 şimdi pokumanların hakkını yemeyelim gameboydaki ilk rpg diyebileceğiniz oyundu her ne kadar esas oğlanın konuşma kabiliyeti olmasa ve karşınıza çıkan her insanın şevkle pokumanlarını üzerinize salması dışında güsel bir oyun(ama birinin gelip "pantalonun çok güsel" diyip ne kadar öcüsü varsa üzerime salamsına hala gıccık oluyom) çizgi filmi de güzel(di). her ne kadar bize uymasada gayet hoştu. sonra digimonlar beybileydler falan geldi bombok oldu. ama bunları izleyen çocukların hepsi güç delisi oluyo, ultimaya girip skill kasıyolar falan o da hoş olmuyo tabii gene de aralarında tek izleyeme dayanabildiğim pokuman var[hline]Efkarlıyım, efkarlı; bir kız beni dağıttı (artık kings of chaos oynamıyom, hepinize tavsiye ederim çok rahat oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Kim ne derse desin Pokemon güzel bir çizgifilmdir. "Ezik Pokumanları mı izliyon" diyenlerin çoğu eminim ki bu diziyi izmememiştir. Bu da benim en sinir olduğum şeydir yani hakkını yemek. Ya bi izleyin bakalım neymış diye. Mesela ben şu sıralar yakaladıkça Bayblade izliyom, çizimler filan güzel olsa da hikaye çok salakça, hoşma gitmedi ama sonuçta bu yorumu izledikten yaptım. Aynı şekilde yanlış anlaşılmış çizgi dizilerden biri de Sailormoon dur. Ki o da aslında fena dizi, tek hatası bölümlerin sonlarının hep aynı olması. Bunca ilginç tepkiyi vereceğinize bi izleyin bakalım şu Pokemon u. Göreceksiniz ki hiç de öyle ezilecek bir dizi diil. Yani küçük çocukların izlemesi bir yapımı kötü hale getirmez. Eğer bu nedenle Pokemon kötü diyorsanız Shrek gibi animasyon filmlerine de kötü diyorsuzundur... [Bu mesaj Dilbao tarafından 20 April 2003 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 hiç izlemediğimiz fikrine nası kapıldın onu anlayamadım ben?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Elimde Ghibli Studios un arşivi var, 6 DVD lik, Ghost in the Shell DivX i var, sürekli izliyorum salondaki televizyonda, annem artık alıştı. Normal çizgifilm izlerken de film izlediğimi sanıyo :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Haydaaa ghost in the shell , neon genesis ,ninja res scroll,full metal panic, bunlar cok saglamdir ama pokumanin olayi cok sacma yani Fantastik diye ovmenin anlami yok bence orda top gibi seylerin icinde sakliyorlardi bazilarini ama pikacu mudur nedir sican omuzlarda geziyodu kayirmacilik da vardi yani ustune bi de cizimlerde cok embesilceydi orjinallik yoktu yani bi eleman vardi yaratik topa iki goz ciz bi agiz ekle dis falan koy kaslari cat aha sana pokomon :) neyse yani sonucta kanimca sacma ve izlenmeye degmeyecek bi cizgiydi..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Arkadaşlar South Park - Chinopokumon izlemeye davet ediyorum hepinizi.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 yok gerçekten de hoş bir çizgi filmdi bence ticaret olayından dolayı çocuklara hitap eden bir şeydi abuk suratlar filan ama dikkat ettiyseniz çizimler gayet başarılıydı bence o çocuklara hitab etme olayı olmasa gayet güzel bence hikayeler de çok iyi bence[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Eshedu! Ne pokemonu chınapokemonu kardesım delirdiniz mi?[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Dragonutopia, 19 April 2003 21:27 tarihinde demiş ki: crusherida kaybettik....:( take care........[hline]A little less conversation a little more action please ne alaka şimdi yahu? pokuman ve harry potterdan (özellikle potterdan) nefret ediyorum. ama şu aralar beni anime tutkusu sardığı için, pokemon ve sailormoon izliyorum. Ve pokemonun dünyası ve çizimleri bana ilginç geldiği için yazıyım dedim. Taş atılmışa döndüm yahu :P uehuhe take care... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar