Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon

Bone

Öne çıkan mesajlar

ilginç bir çizgi film gibi.
Çizimler fena değil.
İlginç bir konu.
Hatta FRPsel bir çizgi film olduğu için zamanında çok ilgimi çekmişti.

Ama sanki birşeyler tam oturmamış gibi geliyor. Bir de çok çocuksu bir çizgi film. Yoksa güzel anime olabilirdi.

Bir de at, köpek gibi havyanların eksikliğini çekiyorsunuz. Hiç mi normal bir hayvan yoktur? Ama rapidash ı gösterirken at pokemonu diyorlar anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

izleyemez mi ?
hayret bişi[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Pokemon a böyle sert yaklaşılmasının tek sebebi toplum içinde ve kendi yaş grubunuzun içinde çocuk olayı gibi bakılyor olması. Yoksa Pokemon gerçekten mükemmel tasarlanmş ve iyi çizilmiş bir dünya, tek kötü yanı ticari amacı fazlasıyla içeriyor olması, o da FRP Microsoft u WOTC nin yüzünden. çizgifilmindeki çizimler klasik anime çizimleri olsa da gerçekten güzel çizilmiş ve dikkatli izlerseniz gerçekten sizi güldürebilecek çizimler.

Sailor Moon da bile bazen gzel çizimler olabiliyor. Bakış açısı meselesi[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

abi kart oyunuyla ilgisi yok
resmen bi yerden sonra kokusu çıkmıştı pokumanın.
herbişeysi vardı. türkiyede etkisini okadar hissetmedik. çizgifilmin ilk çıktıı dönem yurt dışına çıkmıştım ben. her taraf pokemondu. sırf oyuncak üretmek için yaratılmış bisürü anlamsız ucube, hepsini yakalıcam ben niahahaha gibi beyin yıkayan repliklerle pokuman, çarkın en hızlı dönen dişlilerinden biriydi. (breh breh breh...)

karlı olduğunu görünce bisürü benzerini yaptılar zaten. her biri de ayrı bi zenginlik kaynağı oldu çeşitli kişilere. ama gene söylüyorum türkiyede etkisini o kadar fazla görmedik...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

nefret etmeme rağmen dünyada tapıldığından dolayı merak edip sırrını bulmaya çalıştığım çizgi dizi.sırrını öğrenip benzer yöntemle zengin olmayı planlıyorum (lol).sevmediğim ancak süper bi ticari zeka ile deli bişe haline dönüşmüş bu yüzden de saygımı kazanan ürün.
ayrıyetten bi yerde pokemon görürsem direk döverim ehe[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi pokumanların hakkını yemeyelim
gameboydaki ilk rpg diyebileceğiniz oyundu
her ne kadar esas oğlanın konuşma kabiliyeti olmasa ve karşınıza çıkan her insanın şevkle pokumanlarını üzerinize salması dışında güsel bir oyun(ama birinin gelip "pantalonun çok güsel" diyip ne kadar öcüsü varsa üzerime salamsına hala gıccık oluyom)
çizgi filmi de güzel(di). her ne kadar bize uymasada gayet hoştu. sonra digimonlar beybileydler falan geldi bombok oldu.
ama bunları izleyen çocukların hepsi güç delisi oluyo, ultimaya girip skill kasıyolar falan o da hoş olmuyo tabii
gene de aralarında tek izleyeme dayanabildiğim pokuman var[hline]Efkarlıyım, efkarlı; bir kız beni dağıttı
(artık kings of chaos oynamıyom, hepinize tavsiye ederim çok rahat oluyo)
Sosyal ağlarda paylaş

Kim ne derse desin Pokemon güzel bir çizgifilmdir. "Ezik Pokumanları mı izliyon" diyenlerin çoğu eminim ki bu diziyi izmememiştir. Bu da benim en sinir olduğum şeydir yani hakkını yemek. Ya bi izleyin bakalım neymış diye. Mesela ben şu sıralar yakaladıkça Bayblade izliyom, çizimler filan güzel olsa da hikaye çok salakça, hoşma gitmedi ama sonuçta bu yorumu izledikten yaptım.
Aynı şekilde yanlış anlaşılmış çizgi dizilerden biri de Sailormoon dur. Ki o da aslında fena dizi, tek hatası bölümlerin sonlarının hep aynı olması.

Bunca ilginç tepkiyi vereceğinize bi izleyin bakalım şu Pokemon u. Göreceksiniz ki hiç de öyle ezilecek bir dizi diil. Yani küçük çocukların izlemesi bir yapımı kötü hale getirmez. Eğer bu nedenle Pokemon kötü diyorsanız Shrek gibi animasyon filmlerine de kötü diyorsuzundur...

[Bu mesaj Dilbao tarafından 20 April 2003 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde Ghibli Studios un arşivi var, 6 DVD lik, Ghost in the Shell DivX i var, sürekli izliyorum salondaki televizyonda, annem artık alıştı. Normal çizgifilm izlerken de film izlediğimi sanıyo :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

Haydaaa ghost in the shell , neon genesis ,ninja res scroll,full metal panic, bunlar cok saglamdir ama pokumanin olayi cok sacma yani Fantastik diye ovmenin anlami yok bence orda top gibi seylerin icinde sakliyorlardi bazilarini ama pikacu mudur nedir sican omuzlarda geziyodu kayirmacilik da vardi yani ustune bi de cizimlerde cok embesilceydi orjinallik yoktu yani bi eleman vardi yaratik topa iki goz ciz bi agiz ekle dis falan koy kaslari cat aha sana pokomon :) neyse yani sonucta kanimca sacma ve izlenmeye degmeyecek bi cizgiydi..[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 19 April 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
crusherida kaybettik....:(

take care........[hline]A little less conversation a little more action please

ne alaka şimdi yahu?
pokuman ve harry potterdan (özellikle potterdan)
nefret ediyorum.

ama şu aralar beni anime tutkusu sardığı için, pokemon ve sailormoon izliyorum. Ve pokemonun dünyası ve çizimleri bana ilginç geldiği için yazıyım dedim.
Taş atılmışa döndüm yahu :P
uehuhe

take care...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...