Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SideWinder


Worth

Öne çıkan mesajlar

side winder ile mutlaka oyna deidğiniz oyunlar varmı piyasada direksiyonla oynanacak oyun çok az bilen varsa paylaşabilirmi ben street legal oynuyorum direksiyonla gerçeten güzel bir sümilasyon oynu oluyo patch lerini kurunca.(patch siz hiç bi halta benzemiyo )
Street Legal i bilmeyenler için söylüyorum modifiyeli bir oyun motor şasi ve yürüyen aksağanı full modifiye edebiliyorsunuz sokata trafikte ilerleyerek yarışacak şekil araçlar buluyorsunuz kornaya basarak yarış teklifinde bulunuyorsunuz kabul ederse belirleyeceğiniz gibi yolu çiziyorsunuz,yarışı prestij veya para için yapıyorsunuz prestij ile şehirdeki sokak yarışcısı listesinde yükselerek level 1 den level 2 ye geçiyorsunuz.farklı farklı araba alabiliyorsunuz tabii para çok büyük bir faktor ( hilesi mevcut )
oyun böyle ben çok zevk alıyorum oynarken.sizinde keşfedilmeyen direksiyonla oynanabilen güzel oyunları paylaşmanızı istiyorum.

Topic yanlış yerdeyse kusura bakmayın[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
Coming Soon
[NOS]RedHotRyder
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

denemdim güzel olmuyo bitek draglarda tatlı oluyo okadar,onun dışında viper racing var bilirsiniz onda debriyaj vardı tatlı oluyo.
ehliyet kursuna başlayan arkadaşlara tavsiye edereim yokuşta fren peralını debriyaz yapın ve kalkmaya çalışın viper da gerçekten zorlanıyorsunuz :D[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
Coming Soon
[NOS]RedHotRyder
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

side winderın gamepadi var civalı bende, onda x-wing alliance süper oluyo joystickten daha iyi hatta. ama arkadaş direksiyon demiş direksiyonla oynanacak oyun heralde araba yarışlarıdır, daha nedir??
ayrıca evet yanlış yere açmışın diycem doannım bölümüne aç diycem, oyun soruyosun ne diyim bilmiyom ben:) demiyim en iyisi[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
icq: 172758290
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
hakkaten debriyajlı yarış oyunları nelerdir bilen var mı? bir de böyle bir pedal alınsa debriyaj'ı neyle yapıyoruz, sonuçta 2 pedal var, ya da 3 pedallı direksiyonlar falan mı var?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...