Argue Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Geçtiğimiz ay Mercedes-Benz tarafından Almanya'da yeni modellerin testine davetliydik ve unutumaz bir hafta sonu geçirdik. Daha bir çok fotoğraf ve video için Tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Olm önce Nürnbürgring şimdi bu. TORPİLİNİZ NERDEN OLM SİZİN!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bu arada vieoda testlik hiçbişey göremedim? CLS'nin tavanını açıp kapadınız, kapıları açıp kapadınız ve yoldasınız bu. Olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 onu bunu bilmem de, burayi portalinizin reklam bilboarduna cevirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Amaç reklam değil, çoğunlukla buraya yazdıklarım kendi oluşturduğumuz, derlediğimiz orjinal içerik olduğundan paylaşıma değer görüyordum. Ayrıca paticikten gelen tekil hit toplamın 20.000 de 1 ini oluşturmuyor bile.yani amaç reklam olsaydı, bunun için uğraşmaya değmezdi... Sadece sevdiğim bir forumda paylaşım yapmak istemiştim, madem rahatsız edici buldun, bundan sonra bu forumda paylaşım yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Beni rahatsız etmiyordu açıkçası, hatta modeller hakkında tartışma olanağımız oluyodu falan, devam bence. Ama incelemeler çok yüzeysel ve boş geçiyor gibi hakkaten. Bilgi olarak daha dolu olması lazım gibi geiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Amac paylasimsa diger konulardaki gibi icerik forumda kalmadi. Isin icine disari link verip "geri kalan fotolar ve supriz icerik burada" veya lastik konusundaki gibi "bagimsiz kaynaklarin lastik siralamalari sitemizde linklinklink" seklinde oldugunda olay samimiyetini yitiriyor. Forum tarihinde hic bir bolumde 5+ senelik uyeler ve yoneticiler dahil kimse kendi kisisel veya ilisigi oldugu bi site icin ayni muameleyi yapmamisken bunun burada boyle surmesi hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 1- 20 küsür fotograf ve videoyu buraya koymak yerine link vermek daha kolayıma geliyor. 2- Verdiğim linkte 2 senedir sürekli güncellenen bir lastik listesi var. Ve sürekli güncellenicek. Ben sürekli o başlığın takibini yapıp güncelleyemem. Neyse dediğim gibi, sadece sevdiğim bir forum, samimiyetsiz postlarım burada olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 merhaba, bu forumda patinajın modu paramecium dur. dolayısı ile geri kalanlar olarak biz ne desek boş. kaynak olarak kendi portalınızı gösterip içeriği direk burada paylaşırsanız itiraz eden olmaz sanırım. ancak direk portala trafik yaratmaya yönelik olarak algılanan linklemenin olumsuz karşılanmasına şaşırmamanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 KHaRoN said: Forum tarihinde hic bir bolumde 5+ senelik uyeler ve yoneticiler dahil kimse kendi kisisel veya ilisigi oldugu bi site icin ayni muameleyi yapmamisken bunun burada boyle surmesi hos degil. bunun en güzel örneği Vodan dır. sadece portalı açtığında "ben portal açtım" dedi. o kadar. ondan sonra burayı kesinlikle kullanıcı aktarımı için kullanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Selam, Eleştirilerde haklı noktalar var. Benim de her zaman üstünde durduğum nokta, üyenin bir şekilde buraya girdiği andan itibaren bilgiyi bu sınırlar içerisinde bulabilmesidir. Eğer aksi bir içerik gelişimi olursa link arşivinden öteye gitmez. Bence copy/paste ile içeriğin eklenmesi, biraz da görsel ile zenginleştirilmesi akabinde daha uzun içerik için link verilmesinin hiçbir sakıncası yok. Birçok konuda wiki alıntıları yapılıyor ve görsel ile olay açıklanıyor ve uzun uzadıya detay için wiki link altına ekleniyor. Böylece daha meraklı olanlar wiki'den olayı deşebilme şansı buluyorlar. Bence yapılan yanlış değil, sadece eksik :) Kimse kızmasın, küsmesin veya darılmasın. Amacımız üzüm yemek, bağcıyı rahat bırakın :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mercedes-Benz Türkiye Resmi Blog sayfasında bu haberimiz manşet haber olarak yayınlanmış. http://blog.mercedes-benz.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Selam, Şu station mantığına hayranım ya! Orta konsol hariç fena olmamış tasarımı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar