Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E300 BlueTec Hybrid - Test Video

Argue

Öne çıkan mesajlar

Amaç reklam değil, çoğunlukla buraya yazdıklarım kendi oluşturduğumuz, derlediğimiz orjinal içerik olduğundan paylaşıma değer görüyordum.

Ayrıca paticikten gelen tekil hit toplamın 20.000 de 1 ini oluşturmuyor bile.yani amaç reklam olsaydı, bunun için uğraşmaya değmezdi...

Sadece sevdiğim bir forumda paylaşım yapmak istemiştim, madem rahatsız edici buldun, bundan sonra bu forumda paylaşım yapmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Amac paylasimsa diger konulardaki gibi icerik forumda kalmadi. Isin icine disari link verip "geri kalan fotolar ve supriz icerik burada" veya lastik konusundaki gibi "bagimsiz kaynaklarin lastik siralamalari sitemizde linklinklink" seklinde oldugunda olay samimiyetini yitiriyor.

Forum tarihinde hic bir bolumde 5+ senelik uyeler ve yoneticiler dahil kimse kendi kisisel veya ilisigi oldugu bi site icin ayni muameleyi yapmamisken bunun burada boyle surmesi hos degil.
Sosyal ağlarda paylaş

1- 20 küsür fotograf ve videoyu buraya koymak yerine link vermek daha kolayıma geliyor.

2- Verdiğim linkte 2 senedir sürekli güncellenen bir lastik listesi var. Ve sürekli güncellenicek. Ben sürekli o başlığın takibini yapıp güncelleyemem.

Neyse dediğim gibi, sadece sevdiğim bir forum, samimiyetsiz postlarım burada olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba,

bu forumda patinajın modu paramecium dur. dolayısı ile geri kalanlar olarak biz ne desek boş.

kaynak olarak kendi portalınızı gösterip içeriği direk burada paylaşırsanız itiraz eden olmaz sanırım. ancak direk portala trafik yaratmaya yönelik olarak algılanan linklemenin olumsuz karşılanmasına şaşırmamanız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Forum tarihinde hic bir bolumde 5+ senelik uyeler ve yoneticiler dahil kimse kendi kisisel veya ilisigi oldugu bi site icin ayni muameleyi yapmamisken bunun burada boyle surmesi hos degil.

bunun en güzel örneği Vodan dır. sadece portalı açtığında "ben portal açtım" dedi. o kadar. ondan sonra burayı kesinlikle kullanıcı aktarımı için kullanmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Eleştirilerde haklı noktalar var. Benim de her zaman üstünde durduğum nokta, üyenin bir şekilde buraya girdiği andan itibaren bilgiyi bu sınırlar içerisinde bulabilmesidir. Eğer aksi bir içerik gelişimi olursa link arşivinden öteye gitmez.

Bence copy/paste ile içeriğin eklenmesi, biraz da görsel ile zenginleştirilmesi akabinde daha uzun içerik için link verilmesinin hiçbir sakıncası yok.

Birçok konuda wiki alıntıları yapılıyor ve görsel ile olay açıklanıyor ve uzun uzadıya detay için wiki link altına ekleniyor. Böylece daha meraklı olanlar wiki'den olayı deşebilme şansı buluyorlar.

Bence yapılan yanlış değil, sadece eksik :) Kimse kızmasın, küsmesin veya darılmasın. Amacımız üzüm yemek, bağcıyı rahat bırakın :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...