Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Laptopı - GW2 ve Diablo 3

Oski

Öne çıkan mesajlar

Oski said:

daha yeni gelebildim kadıköyü'nden eve.

şu aleti aldım monster'dan 2000 TL'ye. dükkanda canlı para indirimi + ağustos teslim falan derken bu miktara indi.

http://www.monsternotebook.com.tr/P170EM-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61P170EM03.html

ivy bridge i7 + gtx 660m falan GW2'yi çift client bile çalıştırır diye umuyorum. yamuluyorsam uyarın.

bundan bende alıcam çok iyiymiş ama ağustosa kadar bekleyemem ben ya, hemen alabiliyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

ulan makinayı aldık ama içimde hala bir kurt var he.

laptop ne kadar güçlü olursa olsun desktop'tan düşük müdür? bu aldığım kart benim 3 yıllık radeon hd 4850'mden çok az performans artışı gösterirse geri veririm bu aleti ben.

birinin içimi rahatlatması lazım eheh
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yani? teknoloji oralara mı geldi son 3 yılda ben takip etmezken?

zaten şu pc'ye upgrade atıp 2-3 yıl hiçbir yeniliği takip etmemek yüzünden upgrade zamanı kafayı yiyorum makale okumaktan, forumlara dolaşmaktan.

bir de ben 2k'ya alacağım desktop'ın o laptop'tan daha üstün özelliklere mi sahip olabileceğini sormak istemiştim. sadece kasa olacak tabii desktop. monitör falan hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun. en güzel şekliyle oyunları çatır çatır oynarsın onunla. geçen sene aldığım laptop ile bile günümüz oyunlarını yüksek çözünürlükte ve kalitede oynayabiliyorum.

ses kalitesi çok güzeldir bu aletlerin, sağlam bağırıyorlar. tek alışman gereken şey laptobun ve adaptörünün ağırlıkları olacaktır :D
bir de oyunları açtığında laptobun fanı da çalışmaya başlayacaktır. gerçi oyunun sesinden duymuyosun bile bu sesi abartı bir şey değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

daha yeni gelebildim kadıköyü'nden eve.

şu aleti aldım monster'dan 2000 TL'ye. dükkanda canlı para indirimi + ağustos teslim falan derken bu miktara indi.

http://www.monsternotebook.com.tr/P170EM-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61P170EM03.html

ivy bridge i7 + gtx 660m falan GW2'yi çift client bile çalıştırır diye umuyorum. yamuluyorsam uyarın.

Güzel güle güle kullan da SSD eksik kalmış. O Şart.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
sonunda aldım aleti. 3 ay sonraya sipariş vermiştim 900 lira indirim için.

GW2 her şey full, FXAA lı falan zerre fps düşmüyor. gw2 oynamaktan başka pek oyun denemedim ama yeterli bir performans ölçütü benim için şu an. ısınma falan da normalin üstünde hiç olmadı 3-4 saatlik oyundan sonra.

şu ana kadar kusursuz. düşünenlere tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...