sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Özelleştir kısmına dikkat etmemişim. Adamlar efsaneymiş. Yalnız SSD taktırsaymışsın keşke hazır böyle bir alet alıyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 abi ilerde bakarız. 5 gün önce araştırmaya başlarken hedefim 2k harcamaktı. gidip HP'nin i5 makinalarına 2.3k vermek üzereyken bunu alınca başka bir şey düşünemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ssd yi istersen ilerde de taktırabiliyorsun zaten. şuan gereksiz tuzluya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 evet. sonuç olarak sizce 2k'ya alacağım bir desktopa yakın verimi alacağımı düşünüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 O ısmarladığın aletle çok güzel performans alırsın, baya baya iyi. Zaten 2k da bence bir laptop için harcanması gereken üst sınır. Fiyat/performans olarak tatmin edecektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Oski said: daha yeni gelebildim kadıköyü'nden eve. şu aleti aldım monster'dan 2000 TL'ye. dükkanda canlı para indirimi + ağustos teslim falan derken bu miktara indi. http://www.monsternotebook.com.tr/P170EM-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61P170EM03.html ivy bridge i7 + gtx 660m falan GW2'yi çift client bile çalıştırır diye umuyorum. yamuluyorsam uyarın. bundan bende alıcam çok iyiymiş ama ağustosa kadar bekleyemem ben ya, hemen alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 en erken mayıs 20 teslim galiba. daha ivy bridge leri yollamadı intel hiç bi yere bildiğim kadarıyla. gecikebilir bile yani. erken teslim daha pahalı anlamına geliyor bi de tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ulan makinayı aldık ama içimde hala bir kurt var he. laptop ne kadar güçlü olursa olsun desktop'tan düşük müdür? bu aldığım kart benim 3 yıllık radeon hd 4850'mden çok az performans artışı gösterirse geri veririm bu aleti ben. birinin içimi rahatlatması lazım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yok öyle bişey aldığın laptop hayvani bişey. oyun oynayamama gibi bi derdin yok garantisini veriyolar zaten.herhangi bi oyunu çalıştıramazsan paranı geri veriyolar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Oski said: laptop ne kadar güçlü olursa olsun desktop'tan düşük müdür? tam tersi yalnız. aynı özelliklerde bir laptop aynı özelliklerde bir masaüstünden daha yüksek performans gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 nasıl yani? teknoloji oralara mı geldi son 3 yılda ben takip etmezken? zaten şu pc'ye upgrade atıp 2-3 yıl hiçbir yeniliği takip etmemek yüzünden upgrade zamanı kafayı yiyorum makale okumaktan, forumlara dolaşmaktan. bir de ben 2k'ya alacağım desktop'ın o laptop'tan daha üstün özelliklere mi sahip olabileceğini sormak istemiştim. sadece kasa olacak tabii desktop. monitör falan hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hayırlı olsun. en güzel şekliyle oyunları çatır çatır oynarsın onunla. geçen sene aldığım laptop ile bile günümüz oyunlarını yüksek çözünürlükte ve kalitede oynayabiliyorum. ses kalitesi çok güzeldir bu aletlerin, sağlam bağırıyorlar. tek alışman gereken şey laptobun ve adaptörünün ağırlıkları olacaktır :D bir de oyunları açtığında laptobun fanı da çalışmaya başlayacaktır. gerçi oyunun sesinden duymuyosun bile bu sesi abartı bir şey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Oski said: daha yeni gelebildim kadıköyü'nden eve. şu aleti aldım monster'dan 2000 TL'ye. dükkanda canlı para indirimi + ağustos teslim falan derken bu miktara indi. http://www.monsternotebook.com.tr/P170EM-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61P170EM03.html ivy bridge i7 + gtx 660m falan GW2'yi çift client bile çalıştırır diye umuyorum. yamuluyorsam uyarın. Güzel güle güle kullan da SSD eksik kalmış. O Şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 system on chip li falan geliyodur artık o alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Monster'ların garantisi nasıl bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sonunda aldım aleti. 3 ay sonraya sipariş vermiştim 900 lira indirim için. GW2 her şey full, FXAA lı falan zerre fps düşmüyor. gw2 oynamaktan başka pek oyun denemedim ama yeterli bir performans ölçütü benim için şu an. ısınma falan da normalin üstünde hiç olmadı 3-4 saatlik oyundan sonra. şu ana kadar kusursuz. düşünenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Barter Grand master falan mı çok fazla indirimli : ) Ciddi isen gidip alayım benimkini satıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 orda mesela özelleştire basarsan kaç ay sonraya ne kadar indirimli fiyat olduğunu gösteriyor. dükkana gidip bi miktar da ben barter yaptım falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar