sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Monster Notebook'lar ne kadar da güzelmiş ^^ 2500TL'ye baya canavar birşey alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Oce4n said: 15" lik bilgisayarda 1900 çözünürlük olması demek aşırı küçük yazıları okumaya alışman gerek demek. oyunlar gayet güzel oynanıyor tabiki. oyun laptobu denilince monsterden başkasına bakmıyorum ben artık. o gördüğün 1-2 ay sonra teslim olayı ise kampanyası var şu an. o tarihlerde alırsan indirimli alıyorsun işte. verilen linkler üzerinde Özelleştir düğmesine tıkla görürsün zaten. İyi de istemiyorsan 1300'e düşürürsün.. Ama iş için 1920'ye çıkamamak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 şuan için monster'ın modellerinin fiyat/sistem oranı mü-kem-mel ama o modelleri hemen teslim etmiyorlar 2 aya teslim diyorlar öyle bir problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 monster yanında linuxta veriyor eheh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 blackwolf said: samsung r520 kullanıyorum wow ve diablo oynuyorum orta ayarlarda 3 sene oldu alalı son 2 aydan berı fps dusme var cunku aldıgım gunden berı 1 kere servıs yuzu gormedı ne format nede toz temızlıgı fılan alıcaksan samsungları arastır ama i7 ıslemcı alma oyunlarda i5 lerın gerısınde kalıyor ornegın su anda vatan bılgısıyarda samsung var i5 lı arastır derım ben de r522 kullanıyorum 3 yıldır. Çok iyi alet hâlâ çok memnunum. Ancak geçen gün laptoplara bakarken gördüğüm samsung un artık bu kadar fiyat/performans oranı iyi aletler üretmediği. 3 yıl önce müthiş bir çıkış yaptı şansımıza o dönemde aldık. şuan alınmaz benim gördüğüm. Bu arada aynen benim alet de 3 yıldır 1 kere teknik servis görmedi. Blizzard oyunlarını highda oynuyorum hâlâ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ekran kartı GT540M olanlardan uzak dur derim. Bende GT540M ekran kartlı bi laptop var özellikleri ilk sayfada koyduklarınla aynı. Sürekli mavi ekran hatası aldıgımdan o ekran kartını kapatmak zorunda kaldım üstündeki dandik intel ekran kartı ile oynamak zorunda kalıyorum oyunları. İnternetteki herşeyi denedim yine çözemedim. Uygun oldugum bi ara servise götürcem demek istediğim çok sorunlu bi kart Google'a "GT540M bsod" yazarsan ne kadar sorunlu bi kart oldugunu görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bu arada i7 alma. aynı parayı verip daha yüksek ghz i5 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bugün monster'dan sipariş vericem. bana laptop eylül'de lazım olacağı için avantajlı bir fiyat da almış olcam hem Ivy Bridge li alet için. tek sıkıntım, 15 inç mi 17 inç mi şu anda. arada 250 lira bir fark var. şimdi kullandığım masaüstü monitörde 27 inc. birden 15 inc de oyun oynamak çok koyacak gibi geliyor. bugün gidip bir bakıcam bi tekno dükkanda eheh. gelişmelerden haberdar ederim. herkese çok teşekkürler şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 neden laptop ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Dynun said: bu arada i7 alma. aynı parayı verip daha yüksek ghz i5 al. Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 -Deno- said: neden laptop ? abi mesajları okumuyo musunuz siz hakkaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Myshkin said: blackwolf said: samsung r520 kullanıyorum wow ve diablo oynuyorum orta ayarlarda 3 sene oldu alalı son 2 aydan berı fps dusme var cunku aldıgım gunden berı 1 kere servıs yuzu gormedı ne format nede toz temızlıgı fılan alıcaksan samsungları arastır ama i7 ıslemcı alma oyunlarda i5 lerın gerısınde kalıyor ornegın su anda vatan bılgısıyarda samsung var i5 lı arastır derım ben de r522 kullanıyorum 3 yıldır. Çok iyi alet hâlâ çok memnunum. Ancak geçen gün laptoplara bakarken gördüğüm samsung un artık bu kadar fiyat/performans oranı iyi aletler üretmediği. 3 yıl önce müthiş bir çıkış yaptı şansımıza o dönemde aldık. şuan alınmaz benim gördüğüm. Bu arada aynen benim alet de 3 yıldır 1 kere teknik servis görmedi. Blizzard oyunlarını highda oynuyorum hâlâ. Aynen o kadar ıyıkı dun satsam kaca satarım dıye bılgısayarcları fılan gezdım elımde adamların en dusuk fıyatı 500 en yuksekde 600 verdıler nakıt satıp yenısı alım dedım i5 lere bakdım samsung harıc zaten ya asus yada dell alınır onlarda 2k+ ustu yemedı beklemeye devam kampayaları yakalarsam guzel bır pc tplamayı dusunuyorum i5 2500k lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 riglous said: Dynun said: bu arada i7 alma. aynı parayı verip daha yüksek ghz i5 al. Niye? multitasking yapmicak oyun oynicak sadece. 2.2 olan bi i7dense 3.1 vs bi i5 daha iyi çünkü i7lerin bazıları sadece i7 olduğu için pahalı. performans falan trişka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Multitasking yapmayacakmış derken... Ne tür şeyler multitasking kapsamına giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ahahah abi lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 riglous said: Multitasking yapmayacakmış derken... Ne tür şeyler multitasking kapsamına giriyor? 3d rendering , image editing oyunlar genelde 2 çekirdek zorlar daha fazlası değil. bi de şunu veriyim trollüyo musun bilmiyorum da gene yaziyim Clock-for-clock the i5 (i'll just be talking about the 700 series i5s here, the 600 series a dual cores and not nearly as good for gamers) is usually as fast as an i7 since the architecture is very similar and the i7's hyperthreading (creating virtual cores, to provide a boost in highly multi-threaded applications) is not made use of by most modern games. Often benchmarks will show that the i5 is faster than an i7 - as stulid mentions this is usually the more aggressive turbo boost of the i5 kicking in and "overclocking" the CPU when under workloads that don't stress all four cores (like many games). However, when turbo boost is turned off (when overclocking you really want it off) you will find that the i5 and i7 perform very similarly at the same clockspeed (usually within a few %). Even with turbo off, the i5 can be faster as it has the PCIE controller on the CPU -so when using a single graphics card this can provide another few % over an i7. In conclusion, for gaming the i5 is the chip to buy. The i7 isn't really any slower, but suited to different tasks and more expensive. bi de şurdan söyle diyim: i7nin kötüsünü alacağına daha ucuza i5in iyisini al hepsi de yok gerçi http://www.techpowerup.com/img/10-11-26/189a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 -Deno- said: neden laptop ? sürekli dolaşıcam gezicem demiş adam.starbucksa gidip hava atıcak falan sdsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Trollemiyorum, bilmediğimden soruyorum. Hardware konusunda pek bilgim yok benim. En son bu i3/5/7'lere baktığımda laptop'lara koydukları i5'ler 2+2'ydi. Üzerinden 2 sene geçti neredeyse. Multitasking konusunda çok emin olamıyorum ama. 3D rendering'den başka örnek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 FesTivaL said: Ekran boyutunu es gecme gerim.. 3-4 senedir oyunları laptop ile oynuyorum.. Su anda Bunu kullanıyorum ve ısınma dışında bir şikayetim yok.. Daha once Samsung kullanıyordum. Ama ekran boyutu 15.6'' idi. Su anda 17,3'' kullanıyorum.Baya farkediyor. 12,1 de wow oynuyorum masaustu 19 hıcbısı farketmıyor gozumde . ahanda makıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 riglous said: Trollemiyorum, bilmediğimden soruyorum. Hardware konusunda pek bilgim yok benim. En son bu i3/5/7'lere baktığımda laptop'lara koydukları i5'ler 2+2'ydi. Üzerinden 2 sene geçti neredeyse. Multitasking konusunda çok emin olamıyorum ama. 3D rendering'den başka örnek yok mu? valla zorlayan bi encoding/decoding yazılımları falan var bahsedilen hep. onun dışında bilmiyorum kalan şeylere cpu yoran şeyler olarak bakmıyorlar. benim de süper bilgim yok bu kadar çekirdeği kim çalıştırabiliyor oyunların olmadığını biliyorum amma ve lakin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 dieevil said: FesTivaL said: Ekran boyutunu es gecme gerim.. .. Daha once Samsung kullanıyordum. Ama ekran boyutu 15.6'' idi. Su anda 17,3'' kullanıyorum.Baya farkediyor. 12,1 de wow oynuyorum masaustu 19 hıcbısı farketmıyor gozumde . ahanda makıne Hacı abi gözlerini gözlerini bozacan beee yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 daha yeni gelebildim kadıköyü'nden eve. şu aleti aldım monster'dan 2000 TL'ye. dükkanda canlı para indirimi + ağustos teslim falan derken bu miktara indi. http://www.monsternotebook.com.tr/P170EM-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61P170EM03.html ivy bridge i7 + gtx 660m falan GW2'yi çift client bile çalıştırır diye umuyorum. yamuluyorsam uyarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 2950TL yazan şeyi 2000'e mi verdiler ? Baya iyiymiş. Sen parayı verdin, aleti ağustosta mı alıyorsun, nedir ödeme sistemleri ? Bende aynısından alabilirim çok iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 aynen. özelleştir kısmına tıklarsan orda teslim zamanına göre indirim alıyorsun zaten direk. ayrıca işte nakit ödeme, tek seferde havale falan biraz daha indirim yapabiliyorlar. ağustos'ta alıcam bir sorun çıkmazsa eğer. bazen gecikmeler olabiliyormuş DH forumlarında gördüğüm kadarıyla. ama bu fiyata başka bir yerden laptop almak mümkün değil. 10 gün gecikmeye sabredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar