Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 2 ay önce falan başladı. Modem kafasına göre komple reboot atıyor. Yaklaşık 3-4 dakika sürüyor bağlantının gelmesi. Teknik servisi çağırdım, herşey kontrol edildi, hala devam ediyor diye modemi değiştiricekler güya ama klasik bahane "elimizde yok" dediler ne zaman tekrar stoklarına geliceğini söylemeden. Beklemekten başka bir çare yok yani o taraftan. said: Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received Modemin event logunda bu mesajdan sonra reboot atılıyor gözüküyor. Kendim biraz araştırdım ama sonuç yok. Varmıdır benzeri başına gelen veya bir fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 kablolu modemler baya ucuz. 20 30 liraya iyi bir tane alabilirsin. bekleme hiç bence. haa bu kablolu tv'nin modem sanırım. onu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 DSL modem değil, hayır. Kablonunkiler 150-200 TL arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 belki bi firmware güncellemesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Fabrika ayarlarına döndürme, firmware güncelleme gibi bütün konvansiyonel teknikleri denedim. Ne yazıkki bir faydası olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar