copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Tüylenme yapar bepantene , oot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Imex diye tetrasiklin içerikli bir merhem var çantamda mutlaka bulunduruyorum öyle sivilce problemim olmadı hiç ama arada sırada pörtleyebiliyor beklenmedik zamanlarda 1 - 2 güne kurutuyor imex ama fondoten gibi o yüzden gece sürüp yatmak lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Sivilce için değil ya döküntü için kullanıyorum lakin suratımın her yeri değil burun köşesi ve dudak kenarları (çeneye ve yanaklara doğru kısımlar) zaten sakal bıyık kısımları olduğu için bir sıkıntı olmaz sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Eheh Roaccutane i görünce direk daldım olaya sivilce diye. Tüylenme de zaten erkeklerde sıkıntı olmuyor sakallar malumunuz. Geçmiş olsun btw Haa bir de en güzeli yatmadan önce kalın bir tabaka vazelin süreceksin dudaklara ve çevresine , her derde devadır vazelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Sıkıntı olmaz olurmu ya ilerde çoğalırsa ben her yerime sürerdim valla :P Bu uyarından sonra sadece kıllı bölgelerde kullanırım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 vazelin gitmiyorki arkadaş sürüyorsun 5 saat deri üzerinde emmiyor bitlenirim sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 5. ayda karaciğer enzimlerindeki extreme artış yüzünden temelli bıraktım ilacı. Sonuç : Suratımda zerre sivilce kalmadı.Sırtımda eski halinin 10 da 1 i kadar sivilce ölü durumda bekliyor.Zaten doktor en başında da lazer yada peeling olmadan sırtımda bazılarının iz olarak kalacağını söylemişti. Öneri : Benim sırt kısmı kistik olarak tabir edilen lanet kendinden geçmeyen sivilcelerden olduğu için mecburi kullanmıştım eğer bu tarz zibilyon tane sivilce sahibi değilseniz uzak durun.Çünkü her bünyedeki etkileri farklı... Bende öne çıkanlar : Dudak kuruması ve parçalanma (sanırım standart bu) Yüz kısmındaki derinin dökülmesi (yine standart) Psikolojik daralmalar (standart dışı) Aşırı ince ve gergin bir deri (banyo sonrası nemlendirici sürmez isem acı çekiyordum) Karaciğer enzimlerinde extreme artış max 30 olması gereken değerin 909 çıkması gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 geçmiş olsun.kötü bir süreç ama bundan sonra yaptıklarında önemli.çok etkili bir ilaç olmasına rağmen cilt sorunlarının kesin çözümü olmuyor.geçti diyip yağlı şekerli yiyecek içeceklere abanırsan eskisi gibi olmasada tek tük çıkmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Öncelikle teşekkür ederim.Tek tük sivilcelerin benim için hiç bir önemi yok.Ben ki beyaz kıyafet giymeye korkan/çekinen bir tiptim lanet sivilcelerden dolayı. Zaten tedaviyi gerekli dozajı tamamlamadan kestiğimiz için kesin sonuca uzak olabilir şuanki durum.Doktor duş jeli ve 2 farklı krem tipinde ilaç verdi onlar ile devam ediyorum yoluma. Üstteki mesajı atma sebebim ise böyle 3-5 sivilce için sağdan soldan duyup doktoruna zorla roaccutane yada benzeri ilaçları dayatan hastalar adınaydı.Ayrıca devlet hastanelerinde böyle asprin yazarmış gibi veriliyor çok ciddi değilse sorununuz uzak durunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kan değerlerini kontrol etmeden veren doktordan kaçın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ben suratımdaki sivilceler için kullanmıştır 3 sene önce 6 ay.Aynı sorunları çektim dudak,burun,yüz açısından ama gerekli kremleri kullanınca,ne yüzümde ne burnumda nede dudaklarımda bir sorun oldu(sadece 6 ay boyunca dudağımın tek tarafı yarık olarak gezdim o hiç geçmedi).3 sene içinde süratım da toplasam 10 sivilce çıkmıştır.Mutluyum mesutum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi insanların her yerinde sivilce falan çıkıyor, çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Evet gerçekten çok acayip.Sıçayım böyle cilde diyesi geliyor insanın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kullandım. baya ağır bir ilaçtır kendisi. her ay kan verip karaciğer kontrolü yaptır. doktorlar ters bir durum görürse anında kesiyorlar. direk bırakmak zorunda kalan insanlar oluyor. sakın erteleme kontrolleri. lipstick değilde http://www.eczanemizde.com/?urun-2363-La-Roche-Posay-Ceralip-15-ml.html kullan. yada doktoruna sor aynı markanın başka bir kremi olması lazım doktor önerir. ben sanırım daha farklısını kullanmıştım. çünkü yıllar önce bile bundan pahalıydı. ama lipstick değil kremdi direk. ufak bir tüpte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ayrıca yaraların daha geç iyileşir. ben bıraktıktan sonra bile baya etkisi kalmıştı cildimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar