Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 simdi bilmiyo fln sinizdir diye burda aciklama geregi duydum. bu okun ozelligi bir kat tahta bir kat kemik ve tutkaldan 3-4 katta yapilmasidir. bunlar yapistirilir ) sekilde getirilip 3-4 yil kurumasi beklenir sonra alttan ustten gerilir iple ve { seklini alir. yani oyle bowcraft flethcing ile tik tik yapilmaz antik misirda okcu olarak bilinen scytians adli kabilemtrak olusum bunlari ilk atta kullanmis ve savas alanindaki manevra kabiliyetleri ve olumcullukleriyle goz doldurmuslardir ve ta--akli bi oku gerip atmak 4-5 yil egitim gerektirir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kızma ama burda niye boyle birseyi soylemek icin gerek kafama uodaki gibi degil dedin uodaki olmıycagı kesin ama dusun uo da bir bow icin 4 sene beklesen ne olurdu[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 tarihle ilgili bilgi vermiş arkadaş ne zararı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 scythians denilen arkadaşlar iskitler oluyor.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Sağlam kabiledir bunlar ok mok iyi adam biçmişlerdi zamanında :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 iskitler kabilemidir :-?[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bi anda kendimi UO başlığı altında sandım yemin olsun[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 adma bow craftan ffelan bAHSEDERKEN uoyu elstimis ondan soyledim yane[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tesekkur ederiz gereksiz bir bilgi olsada :)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Saol bilgi için ben ilk kez duydum.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 eywallah guzel kardeslerim.. siz isteyin boyle guzel mesajlarla ben size neler anlatmam[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar