El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Myshkin said: Bizim neyimiz eksik demişler ve bizim için de yapmışlar sdfasdsdfasdsdf sdfsdfsdfdsf stoch'u biraz daha iyi yapabilseler en iyisi bu olucakmış ya :D
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Egemen hatasini telaif etmis, fenerbahcemisss sampiyon isallah.
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 abi ernst semihin sol arka ayagına bi üflemiş resmen semih şutu çekemeyince aa ben darbe almıştım evet diye atlıyor yere yapmayın yani böyle penaltı mı olur
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hayır, sağ ayağına darbe var. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1 22:46:40 civarını izle.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Red said: abi ernst semihin sol arka ayagına bi üflemiş resmen semih şutu çekemeyince aa ben darbe almıştım evet diye atlıyor yere yapmayın yani böyle penaltı mı olur adam sanki beden eğitiminde düz takla atıyo asdfasdf 5 verir hocası buna
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ahah özeti izledim de şimdi. edu nedir ya. herif kırmızı almamış da ceza meza versinler hayvana. o hareket ne öle taban yukarda kaleciye girmiş. bi de bana niye sarı verdin diyo hayvan. volkan hayvan mı, salak mı bilemedim. sakat sakat mertten iyi oynayacağını düşünmüyorum ben. sadece özet izledim de efsane oynamışsa beni utandırmıştır çok da umrumda değil. yalnız bu yüzden sakatlanıp da diğer maçlarda oynayamazsa, çok canını yakar fenerin. semihin pozisyon penaltı mı bilmiyorum, ernstle bir temas var galiba ama; o kadar komik düşüyo ki abi kimse penaltı vermez ona. aneem bana bişeyler oluyor diye bırakmış gibi gözüküyo ahahah. penaltı olabilir de böle bi durum da var yani :D. rüştünün açık köşeden gol yiyip baraja kızması iyiymiş. egemeninki direk faul abi semihe, rüştü ne bok yemeye gelip sarı aldı bilmiyorum. bi de egemen naapsın lan, rüştü boşa çıkmış. adam kalenin içinden topu çıkarıcam diye gol atmış. bence rüştüye yazılsın gol direk ahah. bi de ligtv hazırlıyo di mi özetleri. yazıklar olsun. semihin boğaz sıkma hareketini koymamışlar özete, o yüzden bilmiyorum nedir olay. neyse beşiktaşa inönüde başarılar diliyorum :D, yensinler artık la feneri. yeter lan aaa, bi şampiyon olamadık. neyse en iyisi eurochallenge finaline geçeyim ben eheh. güzel basket ülkesi olduk he
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 fizban said: hayır, sağ ayağına darbe var. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1 22:46:40 civarını izle. ernst'in ayağı direk sağa oynuyo yahu darbede. hani şunu görememek bu kadar yavaşlatılmış görüntüde bile büyük başarı. ha hakem görememiştir ona bişi diyemem. ama şu görüntüde siz göremiyosanız büyük sorun var demektir.
tinu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yemişim futbolu baskette kupa geliyooor. mensah bonsuuuuuuuuuu 2.5 dk hadi kartal
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 abi üzgünüm ama o kupa kötü takımlar sevinsin diye var ya. futboldan örnek veriyim diyorum şu kupanın hali için ama karşılığı yok bile. hani uefa'dan elenen takımlar kendi aralarında bi kupa yapsalar o kupa bu kupa olurdu.
0ne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 egemenle dalga geçilmeye başlanmış bile
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 0ne said: egemenle dalga geçilmeye başlanmış bile yalnız o atmasa arkadan bir fenerli atacaktı zaten :)
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 https://p.twimg.com/ArrPHPfCAAAXrpY.jpg maçta böle bi pankart açılmışta sebebi ne acaba?
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mokoko said: abi üzgünüm ama o kupa kötü takımlar sevinsin diye var ya. futboldan örnek veriyim diyorum şu kupanın hali için ama karşılığı yok bile. hani uefa'dan elenen takımlar kendi aralarında bi kupa yapsalar o kupa bu kupa olurdu. Şöyle saçma bir yorumda yok hani. O zaman bizim bütün takımlarımız o kupadaki takımlardan daha kötü ki bu zamana kadar finale bile yükselemedik. Efes'in 96 aldığı Koraç kupasından sonra bir türk takımı Avrupa kupası alıyor. Tamam, çok abartmamak lazım ama sonuçta bir avrupa kupası ve ne yazık ki 3-5 senede bir Avrupa kupası alma başarısını gösteren takımlarımız yok.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yalnız edu kötü bir oyuncu değil. adam inanılmaz vücut çalımları atıyor. teknik de var az çok ama yontulmamış odun gibi. aşırı ağır. biraz daha hızlı olsa net 2 gol filan atmıştı. maça gelirsek, hak eden kazandı. tebrik ederim feneri. kazanmak için hiç bir çaba sarf etmeyen bir beşiktaş vardı. çemizkezekspor bile o kadar kontra şansı bulsa bırak gol atmayı en aşa 3 pozisyona filan girerdi. biz onu da yapamadık. hal böyle hala mustafa'yı oyuna sokmayan Tayfur'a da selamlar. 2-1'den sonra alsan ne yazar? Yediğimiz 2 golde inanılmaz kaleci hataları. serbest vuruşta kapattığı golden yemesi, kornerde ki boşa çıkmalar. Neden inatla diretiyor Rüştü de anlamıyorum. Ben ofsayttan gol yeriz diye bekledim ama olmadı ahaha Semih ve mehmet topuz'dan nefret ettim. ne çirkin oyuncular ya. hele o son pozisyonda bare kafasına darbe alsaydı da o zaman kendini yerlere atsaydı. o rakibi boğazlayınca uyarı bile almadı filan. komedi. Volkan'a da geçmiş olsun. Edu iyi yardırdı da kırmızı filan olamaz o pozisyon. devamlı volkan'ın sağlığını kontrol etmesi de hoş bir durumdu. genelde bi kafasını eller uzaklaşır umursamadan oyuncular.
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ahahaha volkan ne lan, adam troll lemiş maçtan sonra said: "Edu, Allah'tan sabit ayakkabı giymiş. Vidalı giyseydi bacağım paramparça olurdu. Özrü kabul etmiyorum. Pozisyonda sakınmadığını düşünüyorum. Ayağını çekebilirdi. Topa hakim olmuştum. Özür dilemiş. Özrünü kabul ediyorum. Hakem de sakınmadığı fikrindeydi. Madem sakınmadıysa neden kırmızı kart göstermedi. Diz yırtıldı. Ama galibiyetin sevinci acıyı unutturdu" Volkan, "Edu'nun özrünü önce kabul etmedin, sonra kabul ettin, hangisi kararın?" sorusunu ise "İkisinden biri" diye cevapladı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mokoko said: maçta böle bi pankart açılmışta sebebi ne acaba? Ya adam Telegol'de arada sırada eleştiriyor diye adamı kulüpten ihraca çalışıyorlar, üstüne de sen kaptanımız değilsin falan diye pankart yapmışlar, Aziz'in saçmalıklarından biri daha işte yeter yahu bırak yakamızı artık padişah bile 15 sene kalmıyor
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Saykoleo said: ahahaha volkan ne lan, adam troll lemiş maçtan sonra said: "Edu, Allah'tan sabit ayakkabı giymiş. Vidalı giyseydi bacağım paramparça olurdu. Özrü kabul etmiyorum. Pozisyonda sakınmadığını düşünüyorum. Ayağını çekebilirdi. Topa hakim olmuştum. Özür dilemiş. Özrünü kabul ediyorum. Hakem de sakınmadığı fikrindeydi. Madem sakınmadıysa neden kırmızı kart göstermedi. Diz yırtıldı. Ama galibiyetin sevinci acıyı unutturdu" Volkan, "Edu'nun özrünü önce kabul etmedin, sonra kabul ettin, hangisi kararın?" sorusunu ise "İkisinden biri" diye cevapladı. abi acı için verdikleri ilaçlar karıştırmıştır muhtemelen kafayı asdffdas
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 cas davası olayından sonra ziya bile isyan etti abi. ondan önce bişey demiyodu savunuyodu hep
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bi iddaa bölümü ya da topici lazım ya
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 tehlikenin farkındamısınız #galarasyon
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bu arada, beşiktaşınız diye soylenenlere de iyi cevap verdi beşiktaş heh, trabzonspor gibi degil, karakteri var adamların. iyiden iyiye korku seviyesi yukselmeye baslamıstır unal aysal camiasında, iki okuyun ufleyin de 2 puan farkla gelmeyin kadıkoye haha :)
Öne çıkan mesajlar