Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basit bir fizik sorunsali?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam gidip dolmuşa bisikletle intihar saldırısıdüzenleyecek kafa atacak işte adam gibi cevap verin kırılırmı kırılmazmı?
bu arada boyun kırılma tehlikesi var elleri değmişken onu da hesaplasınlar
tamam kask kırılmaya bilir ama boyun kırılabilir[hline]Wasn't it funny? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
Havanın sürtünmesi, yolun sürtünmesi, yolun eğimi... ohoo[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
ehe mumi gordum topigi fizikle ilgili, daldim bi. tam baslicaktim hesaba, birden icimden bi ses "kim urasicak simdi bre" diyince biraktim. sansina kus artik :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 25 May 2003 03:43 tarihinde demiş ki:
lol babacum =]

ps:geçen yıldan senle tam bu aya felam dek gelen bir ice tea içme iddamıs vardı,unutmadın dimi?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!

unuturmuyum :)
sabret 4 hafta sonra kapışırız :)[hline]Wasn't it funny? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
abi anca ağırlıklar werilirse olur :) yol düz mü falan.. bisikletin boyu hede hodo bisürü şey lazım da salla ne işine yarıcak.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • Yeni Oluştur...