BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 adam gidip dolmuşa bisikletle intihar saldırısıdüzenleyecek kafa atacak işte adam gibi cevap verin kırılırmı kırılmazmı? bu arada boyun kırılma tehlikesi var elleri değmişken onu da hesaplasınlar tamam kask kırılmaya bilir ama boyun kırılabilir[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Kami'nin kazesi seninle olsun* Tanrı'nın rüzgarı seninle olsun[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 lol babacum =] ps:geçen yıldan senle tam bu aya felam dek gelen bir ice tea içme iddamıs vardı,unutmadın dimi?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bune olum bu senın dönem ödevinmi bitirme tezinmi lan allahtan OSS soruları sen hazırlamıyon yoksa vay adayların haline :lol:[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Havanın sürtünmesi, yolun sürtünmesi, yolun eğimi... ohoo[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ehe mumi gordum topigi fizikle ilgili, daldim bi. tam baslicaktim hesaba, birden icimden bi ses "kim urasicak simdi bre" diyince biraktim. sansina kus artik :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Halfmumi, 25 May 2003 03:43 tarihinde demiş ki: lol babacum =] ps:geçen yıldan senle tam bu aya felam dek gelen bir ice tea içme iddamıs vardı,unutmadın dimi?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! unuturmuyum :) sabret 4 hafta sonra kapışırız :)[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ice tea? ne iddası çok merak ettim anlat babacum hadi en fazla ice tea felansa beni aşamaz kimse! vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 abi anca ağırlıklar werilirse olur :) yol düz mü falan.. bisikletin boyu hede hodo bisürü şey lazım da salla ne işine yarıcak.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar