DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 G15 klavyemin yanına G500 alayım diyorum ama 90TL fln abartı fiyatlar yani indirim dönemlerinde 70TL ye düşen bir ürün için 90TL veresim yok açıkçası. Var mıdır satan ya da şurada ucuza var diyen? http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=47319 Burada varmış ama stok bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 G700 veriyim az kullanilmis temiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 g500 var bende, kordonu sacmaladı ama satarım 50 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 G700 küçük benim elim için malesef. Kordonu saçmalamış nasıl oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 plastik kordonun uzeri file koton kalı. ama kutu içinden katlanmış olarak çıka kablo düzelmedi ve plastik kısım fileyi delip çıktı. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 alyen gibi kordon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 abi g700de bana buyuk geldi bide agar biraz aslinda cok anlam veremedim ama bi sure kullandiktan sonra bilegimden serce parmagima dogru bi agri olmakta. G9da olmuo bu belki psikolojik dsf ama wireless oldugu icin felan arada kullaniorum uzaktan kumanda gibi yoksa bi turlu alisamadim keske razer alaydim kafama zicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Aslında bende Razer Naga istiyorum ama bizim ülkemizde direk kazık fiyata satıyorlar aslında yurtdışından istesem gümrüğe takılır mı acaba 79$ fiyatı. Normalde limit 75€ olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar