Revell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Sizlerden ufak bir ricam olacak, pazarlama araştırması dersinin dönem projesi niteliğinde çok ama çok ufak (10 soruluk)bir anket hazırladım. Anketin konusu "GSM operatör tercihlerinizi etkileyen unsurlar" eğer 1-2 dakikanızı ayırıp ankete katılırsanız çok sevinirim. Anket Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Eksik olmuş bence. Tek ölçütüm benim hat şeçerken data paketleri, onlar hakkında hiçbir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 dediğim çok basit birşey, öyle detaylı bir ölçüm yapmayacağız. Araştırmaya giriş niteliğinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 yapmadım ama güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 gereksiz olmuş. yukarda öğrencimisin diye sorup altta öğrenci paketi kullanıyorum yazması? priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Joker said: gereksiz olmuş. yukarda öğrencimisin diye sorup altta öğrenci paketi kullanıyorum. (öğrenci paketi olduğu için kullanıyorum) yazması? priceless Saygı duyarım, benim için gerekli olduğu için yapmak durumundayım. Genede teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar