MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Hadi gençler ciddiyim, bi sahur buluşması yapalım. Şole acılı bi işkembe içelim ohhh.. Biraz ulaşım zor olur ama arabası olan arkadaşlarımız yada gece pederden araba kaçıracak arkadaşlarımız bu sorunumuzu çözer inancındayım.. Süper olur be dostlar.. Sole sabaha karsı, ohh.. Haftaya haftasonu olabilir.. Tabii varsa istekliler..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Oha! Bunu da düşündünüz ya helal olsun. Ehehe ben Maraş'ta olmasam gelirdim belki :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yakında paticik kurban bayramında gelin kurban keselim sevaba girelim felan iye threadlar açılacak, goruyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Nedanko güzel ve eğlenceli olur bencede o yüzden sana bi katılıyorum *!katılır* Yokh bencede ciddi ciddi yapalım pilavyer de gelir ne de olsa o heryere geliyor o gelince başkasıda gelir başkası gelince başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkası başkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkasıbaşkası gelince başkası ohhh ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: lord_elvyn, 24 Ekim 2004 02:16 tarihinde demiş ki: yakında paticik kurban bayramında gelin kurban keselim sevaba girelim felan iye threadlar açılacak, goruyorum. hehe olabilir valla dediin...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yok devenin nalı.. Ya biz gece buluşması çok yapıoduk. Ama 2 kişi bunu genişletirsek olur. 5 kişi yeter fazlası zarar zaten gece 4 te felan 10 tane amele sokakta.. Geceyi işkembecide değil nezarethanede* geçiririz animallah.. *=bolemi yazılıodu bilmiom[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 nezaret diyoruz kısaca ama dogru.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: lord_elvyn, 24 Ekim 2004 02:22 tarihinde demiş ki: nezaret diyoruz kısaca ama dogru. dooru la. bak hiç aklıma gelmedi.. kafam güzel ondandır..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Nezaharet :) Ahah öldürdün beni akşam akşam *!Bir adet uzun marlboro çıkarır yakar absoult ve cappy karışık allah bea * Valla uzun zamandan beri yapmadıgım birşeydi kro gibi yazıyorum Absoult Vodkaa :) elleeeehh Elyvn hapşuu :) Baterimi çalıyorsun bakalım kaç yıldır pm var ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ben uyumuyorum nası olsa teşrif ederim, hem kahvaltıya kalkma derdi olmaz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Azmodai, 24 Ekim 2004 02:24 tarihinde demiş ki: bir duzeltme daha geliyor! hastasiyiz o/ beni sizler yarattınız. eheh daha 1 ay oldu bsalayalı pedden sıkıldım harbici bateri çalmak istiyorum[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ohh tamam.. Bole merkezi bir yerde sahil kenarında yaparız.. Dolmabahçeye gideriz. Çayımızı içeriz denize karşı.. Keyif olur.. Taksimde yapıp, ordan dolmabahçeye ortamlara akabiliriz.. Ama ciddi olun..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bizim arkadaşlarda sahurda buluşalım sonrada maç yapalım diodu kopmuştum.Artık sizde sabah namazını kılarsınız:) cemaat olarak[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Oda olabilir.Corbacıda yapılır bu en iyi.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Vallahi bakın arkadaşlar ciddi ciddi yapalım yaw süfer olur terbiyesiz oliim ki bu arada elvyn davula 1 ay pad çalışmakla olmaz çocuum daha çoook[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben şiddetle danaya ortak olma taraftarıyım. Gerçi katılım çok olursa dinimizce caiz olan en büyük hayvanı keseriz işte. Hatta Paticik bölge sorumluları yapar eti mahalleliye dağıtırız. v.s Her Pati 1m koysa kaç tane pati var deveye kadar gider yahu[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 her pati 1m koysa varya deve çiftliği flm alırız[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Uykusuzluk süper fikirler ürettiriyor adama.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Aslında aklıma çok güzel bir şey geldi gerçekten güvenilir birileri ilgilense bir hesap belirlesek ve biz patiler kurban bayramında yardım amaçlı bişiler yapsak ?_ Sizcede güzel olmaz mı _?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 paticik abdest bulusmasinida ben duzenlicem beklerim izmirlileri :)[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 istanbuldaysa yapalim be :)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 @NotoriuS Ne yazık ki olmaz. Yasal olmayan yollarla yardım yapmış oluruz ve suçlu konumuna düşeriz.(Haydaa yardım etmekte mi yasayla kardeşim deme. Evet yasayla) Unutmamak gerekir paticik sadece bir web ortamıdır. Para toplamak gibi dernek-vakıf v.s gibi şeylerin yapabildiği bir olaya girişirse başına ciddi iş açılır. Ha hepsi bir yana zaten dediğin olay organize edilemez.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Selamon, 24 Ekim 2004 04:24 tarihinde demiş ki: @NotoriuS Ne yazık ki olmaz. Yasal olmayan yollarla yardım yapmış oluruz ve suçlu konumuna düşeriz.(Haydaa yardım etmekte mi yasayla kardeşim deme. Evet yasayla) Unutmamak gerekir paticik sadece bir web ortamıdır. Para toplamak gibi dernek-vakıf v.s gibi şeylerin yapabildiği bir olaya girişirse başına ciddi iş açılır. Ha hepsi bir yana zaten dediğin olay organize edilemez. evet bu konuda gecen sene dilim yandı bi daha asla. =)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 @tAKA'nın imzası e iyide senin lazer kesmiyo ki. resimlerde gösterdiğine göre patlatıyo. edit=ben olmuşum edit [Bu mesaj Selamon tarafından 24 Ekim 2004 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 etkisini azaltcam sizin guzel hatriniza boylece kesecek =) ne gerek var yok etmeye di mi?[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar