Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 İngilizce makale yazacaksanız işi kolaya bağlamak adına http://essaytyper.com/ hadi akademisyen tayfa iyisiniz, masterla yetinmeyip doktora vermeniz için bundan iyi yardım olamaz... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Wikipedia'nın Allah olma ihtimali var mı? Wiki sayfasında bazı şeyleri atıyor bu arada, nasıl bir algoritma yapıyor bunu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Hmm, can't help you there champ. Try another one? özetle ağır bi meendizlik falan kasıyorsanız ekmek çıkmıyor. sözel falan bişi yapıyorsanız zaten meeendizlik öğrencileri hobi olarak okulunuzu okuyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 euro bond ile ilgili ekmek çıkmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 liseliler için yapmışlar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi o zaman düzeltiyorum. ilk 2senelik lisans konularında konu çıkıyor da diğerlerinde çıkmıyor demek. lise de olabilir. :/ gerçi sen-ben wikiden faydalanıp kağıt götürsek döverler büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ben götürdüm, kaynakça da koydum büyük yüzsüzlükle de "okudum ki ben bunları" dedim wikipedia olmasa okul mokul bitmez lan AHAHAH ha farketseler kızılcık sopalarıyla kovalarlardı o ayrı mesele o yüzden anlamasınlar diy cümleleri kendimce değiştiriyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 puahahhahah ya bizde şanssızlık o ki illa işlem falan götüreceksin. paşa paşa kodunu yazıyorsun bilmem ne, assumptionları falan yapıp açıklıyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Wikipedia okuyup sunum yapıyorum ben. Bu dönem sunum öncesi sıfır bilgiyle Wikipedia okuma yoluyla iki sunum yaptım. Şu Bilkent'in Hukuk ile uzaktan yakından ilgisi olmayan 6 kredilik bir akademik makale yazımı, araştırma yapımı, sunum yapımı dersi var; Hukuk derslerin toplam 9 kredi, bu haftada 8 saat ve 6 kredi; üstelik 4 dönem sürüyor (ilk iki dönem 4 saat ve 3 kredi ama 3. ve 4. dönem çoşuyor). Neyse; iki sunum, notlar 95 ve 100. 6 kredilik dersten A almak çok tatlı =) Allah birdir ve elçisi Wikipedia'dır diyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sosyal bilimlerde şöyle bir sorun var, sen gidiyorsun 600-700 sayfa okuyup ondan 25 sayfa makale çıkarıyorsun hani aynı hafta içinde 4 kere amerikayı keşfettiğimi biliyorum ki temcit pilavı gibi ibneler hep aynı şeyleri yazıyorlar o yüzden bende artık hiç kasmıyorum, buluyorum wikipediadan genel hatlarını sağdan soldan biraxz daha araştırıp güncelleyip ayar veriyorum sonra kaktırıyorum gidiyor off darlandım yine resmen üniversite hayatından soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ulan wikipedia sayesinde doğru yolu bulup mübarek cuma gününde allahın bir olduğunu kabul ettin ya. bak o bile hiç yoktan iyidir. kendine cennete giden kapıları açtın lan şimdi kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 öğlen camii? çıkışta etli pilav yer abilerle sohbet ederiz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi hep et hep et nereye kadar. kolestrolden, damar tıkanıklığından gideceğiz erkenden. bunca nurpoint boşa heba olacak. sebze yiyelim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ya o değil de bana en iyi e-book sitesi şu anda ne onu söylesenize. yarına kadar prince2 öğrenenmem lazım. ne var ne yok kitap namına okur öğrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 E-book sitesi çok ama linkle öldü hep. öm atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sanıyorum bi tane bulabildim :/ ne filesonicmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar