Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EssayTyper

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
İngilizce makale yazacaksanız işi kolaya bağlamak adına http://essaytyper.com/

hadi akademisyen tayfa iyisiniz, masterla yetinmeyip doktora vermeniz için bundan iyi yardım olamaz...
;)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wikipedia'nın Allah olma ihtimali var mı?

Wiki sayfasında bazı şeyleri atıyor bu arada, nasıl bir algoritma yapıyor bunu acaba?
Mesaj tarihi:
Hmm, can't help you there champ. Try another one?

özetle ağır bi meendizlik falan kasıyorsanız ekmek çıkmıyor.
sözel falan bişi yapıyorsanız zaten meeendizlik öğrencileri hobi olarak okulunuzu okuyabilir.
Mesaj tarihi:
abi o zaman düzeltiyorum. ilk 2senelik lisans konularında konu çıkıyor da diğerlerinde çıkmıyor demek.

lise de olabilir. :/

gerçi sen-ben wikiden faydalanıp kağıt götürsek döverler büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:
ben götürdüm, kaynakça da koydum büyük yüzsüzlükle de "okudum ki ben bunları" dedim

wikipedia olmasa okul mokul bitmez lan AHAHAH

ha farketseler kızılcık sopalarıyla kovalarlardı o ayrı mesele o yüzden anlamasınlar diy cümleleri kendimce değiştiriyordum :P
Mesaj tarihi:
puahahhahah

ya bizde şanssızlık o ki illa işlem falan götüreceksin.

paşa paşa kodunu yazıyorsun bilmem ne, assumptionları falan yapıp açıklıyorsun :/
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wikipedia okuyup sunum yapıyorum ben. Bu dönem sunum öncesi sıfır bilgiyle Wikipedia okuma yoluyla iki sunum yaptım. Şu Bilkent'in Hukuk ile uzaktan yakından ilgisi olmayan 6 kredilik bir akademik makale yazımı, araştırma yapımı, sunum yapımı dersi var; Hukuk derslerin toplam 9 kredi, bu haftada 8 saat ve 6 kredi; üstelik 4 dönem sürüyor (ilk iki dönem 4 saat ve 3 kredi ama 3. ve 4. dönem çoşuyor).

Neyse; iki sunum, notlar 95 ve 100. 6 kredilik dersten A almak çok tatlı =)

Allah birdir ve elçisi Wikipedia'dır diyorum bu yüzden.
Mesaj tarihi:
sosyal bilimlerde şöyle bir sorun var, sen gidiyorsun 600-700 sayfa okuyup ondan 25 sayfa makale çıkarıyorsun

hani aynı hafta içinde 4 kere amerikayı keşfettiğimi biliyorum ki temcit pilavı gibi ibneler hep aynı şeyleri yazıyorlar o yüzden bende artık hiç kasmıyorum, buluyorum wikipediadan genel hatlarını sağdan soldan biraxz daha araştırıp güncelleyip ayar veriyorum sonra kaktırıyorum gidiyor

off darlandım yine resmen üniversite hayatından soğudum
Mesaj tarihi:
ulan wikipedia sayesinde doğru yolu bulup mübarek cuma gününde allahın bir olduğunu kabul ettin ya.

bak o bile hiç yoktan iyidir.

kendine cennete giden kapıları açtın lan şimdi kerata.
Mesaj tarihi:
ya o değil de bana en iyi e-book sitesi şu anda ne onu söylesenize. yarına kadar prince2 öğrenenmem lazım. ne var ne yok kitap namına okur öğrenirim.
  • Yeni Oluştur...