di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 DynamicK said: di said: Kopekbaligi cok zor durumda kalmadikca sig sulara gelmiyor diye biliyorum. burnuna yumruk atarsan da kaciyormus diyorlar. Tutup ters cevirirsen de bayiliyorlar, yeterince ters tutarsan da oluyor gariplar. =) Bunlarin hepsi dogru bu arada ama nerde isinize yarar bilmem. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oldun said: tek basıma 24 saat den fazla kaldıgında kendi kendim ile konustugumu düşününce beni oraya bıraksalar 1 ay sonra cok basarılı bir deli olurum heralde internet/elektrik falan gidince delirmemek icin hemen yatip uyuyorum ben. oyle bi yerde omrum cok kisa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ev ardadaşım şeyşellerdeydi 2-3 hafta önce tatil için, şimdi şu adamı görünce dahada imrendim. köpek balığı saldrısı çok çok nadir oluyormus buarada, ilk olarak geçen yılmı ne bir turist ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi umarım bu adam ölmeden o adayı ziyaret etme şansım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 elektrik çekmese %100 saygı duyardım adama. şu anda %50 civarında saygı duyuyorum, onun da çoğu güzel adayı ucuza kapatacak kadar uyanık olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Akhlaur said: Bence aseksüeldir başka açıklaması yok benim için.ya da hayvanlara baka baka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi adamın yıllarca sex yapmadığını nerden çıkardınız 10 dk mesafedeki adalar turizm cenneti illaki bişeyler düşüyodur robinson abimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Niye gitmiş oraya? tamamen kafa dinleyim, doğa adamı olayım diye mi? bence traş o da bahsedilen definenin kokusuna gitmiştir.. Ha hevesi kaçtıktan sonra adayla bütünleşebilir o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 8000 £ az değil mi yaa var şimdi o fiyat aralığında adalar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 50 yıl önce almış adam adayı.bugünün kuruyla düşünme,paranın para olduğu zamanlarda bağlamış 8000£ kağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ha şimdi gitsen o paraya anca 2 palmiye 1 de kaplumbağa alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 gene var abi cok cok pahalı olmayan adalar http://www.privateislandsonline.com/isla-gatun-panama.htm http://www.privateislandsonline.com/dolphin-bay-island.htm bak bu karayiplerde felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 oha bende mi ada alsam bir tane çok ucuzlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 30000 dolar ne lan? bi kaç sene para biriktirsem alırım yalandır bence bu. şeyhler falan bırakmaz bu adaları abi alıp basarlar üstüne oteli. onlar almazsa kocalarının parasıyla bu miktara vakko ramadan kıyafet alan kadınlar alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Almakla bitmiyorki. 50 tane derdi var. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi gerçek bunlarda manasız adalar adaların değerini 3 4 sey belirliyo birincisi yeri yane medeniyete yakın mı. ucakla gidiliyo mu. ikincisi boyutu buyuk ada buyuk para bu adalar mesela 3000m2 felan ucuncusu dogal guzelliği ve imkanları mesela temiz su varmı elektrik var mı bilmemne arastırırsan biraz adaların cogunda elektrik su yok cektircek bi yerde yok ha bide bu adaların coğunda yapı izni yok doğal koruma felan anca bi kulube yapıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 la şeyh bunlar denizi kumla doldurur en yakın adaya yol yaparlar gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 adanın ismini sesli söyleyemiyorum bende mi bi problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar