Gilean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ya arkadaşlar bu steam de 1.6ya girelim derken gözüme bir sürü source serverı takılıyor. cs:s'yi download etmemizin bir yolu var mı? paralı ise nasıl alacağız?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 15 Ağustostan beri CS: Source beta testi yapılıyor. Beta'ya sahip olmak için ATi HL2 Kuponuna yada CS: Condition Zero'ya sahip olman gerekiyor. Fakat CS: Source Beta bu hafta bitiyor. Bu hafta Beta'nın bitmesinin ardından Steam update'i ile HL2 satışına başlanıcak. Satın alan kişiler anında CS: Source'un full versiyonunu oynayabilecek. HL2 ise çıktığı an Steam üzerinden aktif olacak ve oynanabilecek.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hm sagol[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ayrıca kadıköy - orange internet kafede CS:S yüklü (orj. cdkeyli). netten oynanabiliyor (lagsiz).[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hl2 preorder ettim. cs:s aktif oldu. download ettim. nette oynadım bi parça. oldukça zevkliydi.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar