Disko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bana ulaşın [email protected] icq uin: 35615548 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ilginç aşşağıdakli topicde henüz bir bs menuyu açamıyordun ikinci topicde server açmak istiyenler bana gelsin güzel vallahi.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Herşey tamam bs menuye yenilikler yapıyoruz renkli silahlar falan sadece bs menu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Artık Konu Hakkında Bir eşy Yazmayın Sorun Çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quixote_Onyx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Biz kurmak istiyoruz her şey hazır host arıyoıruz çok düzgün bir shard tutatacağına eminiz.Developırımıozda hazır 2 mizde sphereden anlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Açmayın server, adam gibi diğer serverlarda oynayın, staff olun bişi olun. Server açmayın, ayaklara düştü iyice UO bu yüzden.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Quixote_Onyx, 24 Ekim 2004 11:58 tarihinde demiş ki: 2 mizde sphereden anlarız... Yani Sphereden biraz anlayınca butun sorunlar cozuluomu server acma yetisine ulasiomusunuz. Hani senin farklılıgın hani senin ayrıcalıgın kısacasi ben neden senin serverinda oynayayim. Bana digerlerinden Ekstra birseyler yada alısmadıgım gusellikte seyler sunabiliormusunuz. Bence once bu sorulara tam anlamıyla cevap verebilenler server acmayı dusunsunler..[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Quixote_Onyx, 24 Ekim 2004 11:58 tarihinde demiş ki: 2 mizde sphereden anlarız... vay be! sphere'den bile anlıyorlarmış. Üstelik developerı bile varmış. E daha ne olsun..[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar