Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 İşyerinde yaptığımız bi proje kapsamında hiyerarşik bi datayı kolayca editlenebilir bi hale getirmem gerekiyo. Bunun için nası bi tool kullanmam gerekir tam kestiremedim. Hiyerarşi şöyle, dört adet tablo var questions, question_groups, sections ve sections_questions. Adları üstünde, soru grupları var, bu soru gruplarına ait bölümler var, bu bölümlere sistemde önceden tanımlı olan sorular eklenip çıkarılabiliyo. Bölümler ve bölümlerdeki sıralar kendi aralarında sıralandırılabilecek. Ben bunun için nasıl bi tool kullanmalıyım bilemedim. Tek derdim UI, CRUD işlemlerinde sıkıntım yok. İstiyorum ki çok sayıda soru seçilip bi bölüme atılabilsin, bölümün soruları sıralanabilsin, bölümler sıralabilsin vs. Diğer tüm edit kısımları için basit olacak jqGrid kullanıyorum, o yüzden jqGrid'i böyle yola getirebilir miyim acaba diye düşünmeden de edemedim. Ama yine de varsa böyle bildiğiniz güzel toollar, alayım lütfen. PHP uygulaması bu arada, hatta CodeIgniter bazlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sencha icinde vardir kesin aradigin lakin o da bambaska bir dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Aslında ExtJS ile başlicaktım ama jqGrid daha basit geldi, bi de ExtJS'in learning curve'ü ile uğraşmiyim dedim. Ama ya herro ya merro galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sencha ExtJS dedigin seyin yeni adi olmasi lazim zaten abi. Ayni sey. Yarattigin sey bir yonetim paneli ise ve ext'i de kotarabilirsen baya sahane olur. Ben ustunde calisirken baya delirten bug'lari vardi. Debug etmek falan olumdu. Takip etmedim ama simdi baya baya degisti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ha yok sen Sencha diyince ExtJS dedim ben de. Yoksa aslında lazım olabilir yani acaip güçlü bi şey. Şimdi architect diye bi IDE'sini buldum, onu kurcalayarak bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sanirim jquery ui kismindaki, sortable, draggable ve droppabble senin isini gorcektir, cunku bunlari uygularsan, sectionlar arasinda coklu drag drop, sorder gibi seyler yapabilirsin.. tam olarak projeni gormedim ama anladim kadari ile bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Evet sanırım ExtJS yapmak yerine 4 tane grid ile halledicem işimi. Şöylecene: http://i.imgur.com/Rom15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar