Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Doğru yere mi açtım tam bilemedim ama paylaşmak istediğim konu yaklaşan düğün hazırlıkları vs nedeniyle tahmin edileceği gibi çok fazla paraya ihtiyaç duyulmakta. 11 yıldır profesyonel olarak grafik tasarımcılık yapmaktayım, eğer içinizden web sitesi / kurumsal kimlik / logo / kartvizit vs. şeylere ihtiyaç duyanlar olur ise lütfen benimle iletişime geçin. Hem çok sayıda referans verebilirim, hem de acil ihtiyaçlardan ötürü çok kısa sürelerde çözüm sunabilirim. Teşekkürler. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ben de sana bir çözüm sunayım. düğünü ertele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 insanlar düğün için bütçe planlaması yapamıyorlar kesinlikle. oo düğün mü bi kere evlencez çekin kredilerii diye gaza geliyorlar görüyoruz işte hala yıllardır düğünde aldığı kredileri ödemeye çalışanları.mutevazi bi şekilde evlenikceksin.nikah sonrası da herkesin kendi parasını ödeyerek geldiği bi yemek vericeksin.bitti sdfsd parayı da eviniz için harcayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Yok aslında kardeşler düğün salonunda bin liraya oralet ve bayat kuru pastaylan göz boyayıp, öylece takıları kapatmak daha karlı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 işten artmaz dişten artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Dis denmis, buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 küçükken trol inşaata topunuz mu kaçtı hayırlı olsun, düğün işlerini halledersin inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 hepimiz 20şer lira atsak ihya olursun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 İçim daralıyor cidden. (: Bir sürü şeye yetişmeye çalışıyorum tek başıma da bir yere kadar oluyor işte. O nedenle açtım bu başlığı, gerçekten hızlı bir şekilde grafik vb. ihtiyaçları olanlar var ise hem ihtiyaçları görülmüş olur hem de benim sıkıntıma çözüm olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bencede dugun masraflarini kisabiliyorsaniz kisin yani, o parayla eve cillop gibi esyalar almak varken, dugunu yemekli degil pastali yapin olsun bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 düğün... is so mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 içkisiz yemeksiz düğüne gitmem argadaş ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar