redouble Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 uo turk adında ilk ownerravenloft kurmuştur bundan 4 sene önce sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Tın tın tın mehmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: redouble, 22 Ekim 2004 20:11 tarihinde demiş ki: uo turk adında ilk ownerravenloft kurmuştur bundan 4 sene önce sanırım.. Yanlış biliyorsun, Midnight olucak o dediğin kişi, bladerin çok yakın arkadaşıdır kendisi..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 sanmam uo turk ü ilk raven loft açtığına bahse bile girerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 İşhte ben bu UOTurk'den bahsediyorum![signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=-[b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Resimler biraz ufak olmuş bekle biraz büyüğüne bakayım..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 resimler gerçekten küçük sadece çarpı (X) var yani resimler çıkmamış :)[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 http://64.39.14.230/ig-net/common/news.aspx burdan upload ettim ama ufak upload ediyo. bi göz at büyük olursa link at bana..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Cücük kadar bi pok gözükmüyo ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Biraz daha büyüğü :) daha fazla olmuyo..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=-[b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Gercek boyutlarını merak eden varsa msn'den gönderebilirim.. [email protected][signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Tekrar Beklerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 www.uploadit.org ye upload edersen boyutunu büyük gösterir ve sorun çıkarmaz hem daha net görürüz.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Denedim ama olmuyo tekrar denemekte fayda var.. Link varsa göndersen ii olur..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] [Bu mesaj Deathrack tarafından 23 Ekim 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ahanda yaptım..İŞHTE GERÇEK UOTURK![signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=-[b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b][Bu mesaj Deathrack tarafından 23 Ekim 2004 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: redouble, 22 Ekim 2004 20:36 tarihinde demiş ki: sanmam uo turk ü ilk raven loft açtığına bahse bile girerim.. Gel bahse girelim.. Ne günlerdi onlar be.. Hiç unutulmuyor.. Şuana kadar oynadığım serverlardan 1.'si Silver Serpents 2. UOTurk'dü.. Her 2 serverında scriptleri hala elimde. Acc dosyalarıda dahil..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] [Bu mesaj Deathrack tarafından 23 Ekim 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 .kedimiyedim :)[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ahahah bende dıalog scripelri turkce 1 2 cisi nebula nin page scripti haric hicbir sciripti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bunların sende ne isi var 1 2 cisi ozenti server acmısınız Deathrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 mukkem bir ozentilik ve bana bende sana ss vereyim cokmu zor ben 2002 nin ss leri nı verin bana upload size suanyım gercek uo turk pwpsini ss lerle cektık size sunucam bekleyinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 1) O yukarda gördüğün ss'ler gerçek uoturk'e aittir! 2) UOTurk'ü ben deil Midnight açtı.. 3) Benim bahsettiğim uoturk. ilk SS kapandıktan sonra açıldı ve piyasada bukadar server yoktu. Nebula (Hayata devam ediyor) Silver Serpents (Kapandı) Wild Area (Quaxis ile birlesti) Sylveria (Kolay Oyun) UOTurk (İlk UOTurk) İshte ozamanlar bu serverlar vardı.. yıl 2001[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 evet ilk uoturk midnight a aitti page attığımda yanıma gelmişti de ben bu serverda neden player az dedim oda biz çok oyuncu istemiyoruz elite oyuncu istiyoruz demişti :)[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 mrk etme yakında geliyo, hemde orjinal scriptleriyle..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] [Bu mesaj Deathrack tarafından 24 Ekim 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar