Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 http://4.bp.blogspot.com/_cPMYcQgPANE/TIoZlGqzlkI/AAAAAAAAA1Y/lfRh018b1Qw/s1600/jose-mourinho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 benjani said: torres'in golü tekrar göremedik ya, ben bile görmedim adamı nerden çıktı orda. Walla bende bi baktim karsi karsiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bizim ekran küçük bide. sadece barcalıyı koşarken görüyorum diyorum bu niye koşuyor AHHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 CthuLhu said: Reali sevinmek için sevmedik öyle olsa geçen sene salardik budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ahahah gif ne lan öyle asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Aha attılar geçmiş olsun, daha da durmazlar benjani said: çok erken yedi chelsea, çok zor bundan sonra. benjani said: derken bitti maç 4Ever said: Artik imkani yok gibi :) mokoko said: ve bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Silphatos said: bla bla vaperon said: "Tatar Ramazan" said: 2 kupa geliyooooorrr!! http://img843.imageshack.us/img843/4950/15wctgm.gif Bu gif nedir abi? :D sdfsdfsdfsdf ahahahahahaa Silphatos said: cüneyt barçanın en iyi oyuncusuydu la bugün Golü vermedi adam ne Barçalısı. O düdüğü 85'de çalmak köt ister. bariz ofsayttı vermesin artık ne golü, adam gitti yalandan terryi attı direkt + penaltı da yalandı daha ne yapsın http://webtv.hurriyet.com.tr/4/31343/0/1/terry-kirmizi-karti-boyle-gordu.aspx Evet Terry'i yalandan atmış. Hiç diz atmıyor canım... İyi izle Silp. Evde güneş gözlüğü mü takıyorsun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 demekki önemli olan işi bitirmek... 4 günde 3. kez görmüş olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Guntekin hala barca barca dio bi kere chelsea hll olsun demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mori kupayı alır... Gerçekçi olmak lazım chelsea de çok eksik var özellikle defans da, buna keza real madrid de eksik yok ve çok formda bir orta saha var MESUT YETER LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 çelsi vs bayern final oynar reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Şu Xavi ve Iniesta'yı yazın transferde MCity ile Chelsea kırışsalar bu Barça efsanesi iyice söner gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 madrid alır ama önce münih'i geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Nuri ve Hamit kadroya alınmadı "Kale: Casillas, Adan, Mejias Savunma: Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Albiol, Arbeloa, Varane Orta Saha: Kaka, Mesut, Granero, Khedira, Xabi Alonso, Callejon, Di Maria Forvet: Ronaldo, Benzema, Higuain" şu kadroya bak ya :) valla Bayerni fena geçicek Madrid öle böle deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Buddha said: SNA1L said: of yarında bayern alırsa tam istedigim final..yeter artık baydı barca real fln.. Pek zannetmiyorum. Masut çok formda :D valla haftasonu gs alır bugün barça alır diyodum ikidir seviniyorum üçüncüsüde gelir go go bayern.finalde almanyada tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 benzema maçı satmazsa real rahat geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Güntekin adeta Galatasaray maçı sunan Ümit Aktan gibiydi, biraz kulağını çekseler iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mori alır siz raad olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Münih'te çok iyi takım yarın ki maç baya seyir zevki yüksek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 vaperon said: Silphatos said: bla bla vaperon said: "Tatar Ramazan" said: 2 kupa geliyooooorrr!! http://img843.imageshack.us/img843/4950/15wctgm.gif Bu gif nedir abi? :D sdfsdfsdfsdf ahahahahahaa Silphatos said: cüneyt barçanın en iyi oyuncusuydu la bugün Golü vermedi adam ne Barçalısı. O düdüğü 85'de çalmak köt ister. bariz ofsayttı vermesin artık ne golü, adam gitti yalandan terryi attı direkt + penaltı da yalandı daha ne yapsın http://webtv.hurriyet.com.tr/4/31343/0/1/terry-kirmizi-karti-boyle-gordu.aspx Evet Terry'i yalandan atmış. Hiç diz atmıyor canım... İyi izle Silp. Evde güneş gözlüğü mü takıyorsun? :D öyle bi diz atmayla kırmızı mı verilir ya cl yarı finalinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 e tabi canım. en azından bi kafasını yada bacağını koparsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Şu Xavi ve Iniesta'yı yazın transferde MCity ile Chelsea kırışsalar bu Barça efsanesi iyice söner gider hatta messiyide fenere alsınlar tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o değilde CHELSEA NASIL PAYBACK yaptı ya off. nasıl mutluyum belli deil :) huzurrrrr Real barcelonaya nou camp ta koydu, Fener cimboma TTnette üstüne chelsea den PAYBACK, yarın da Real elerse Bayerni havalara uçucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yarın Real-Bayern maçı yerine MUHTEŞEM SÜLÜMAN!! yayınlarlar kesin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 barcelona dan bildiriyorum, burda sokaklar sessiz, tam anlamiyla matem havasi yasaniyor sayin izleyenler.. :D o diilde, bugun chelsea taraftarinin bir sovuna denk geldik bir avluda, mukemmeldi doldurmuslar bole, video ya cektim, istanbula dondugumde yuklerim bu topaka da eklerim. burda barlar falan tiklim tiklimdi acaipti yani mac.. o deilde, barcelona yi cok sevmezdim ben ta ki burayi, adamlarin nasil taraftarlar olduklarini gorene kadar. chelsea e kesinlikle helal olsun, cuneyt cakir i da cok iyi buldum. ben cok keyif aldim izlerken kesinlikle.. harika bir macti.. vs vs saygilar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar