Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

htc sensation problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mal lan bunlar. niye temizliyorlar? Bu dizayn probleminden kaynaklanıyor ve düzeltilmiş hardware de mevcut.

yine şanslısın temizlemişler. benimki geldiğinde +1 tozum vardı.

bu arada ICS ile mi geldi? Şanssızmışsın :)
Mesaj tarihi:
deaktif edilebiliyor o biraz uğraştırmak suretiyle. bu arada sen dedikten sonra özellikle baktım, ekranımın sol kenarında hafif bir yamulma vardı düşmeden dolayı, artık yok. değiştirmişler komple :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nvda said:

Ya herşeyi geçtim ekranda toz var abi kafayı yiycem.

aynı problem var. verdim garantiye tozu göremediler. +1 tozla döndü. tekrar vereceğim. bakalım napcaklar bu sefer. verirken işaretle, iyice gözüne şok teleservicein
Mesaj tarihi:
aldım bugün bitane. sanırım pili 1 gün anca gidiyormuş ki alıştık artık buna. arabada blackberry nin 500 ma lik şarj aleti var micro usb. galaxy ace i onla şarj ediyodum sıkıntı olmuyodu. senseyşın ıda etsek sorun olurmu.
kutuyla gelen şarj aletinde 1000ma yazıyor bu arada
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
veri dolaşımını, parlaklığı, ekran aydınlanma süresi vs. elle ayarlayarak batarya süresini 26 saate çıkardım da çok optimum kullanım ya zevk vermiyor, yedek batarya aldım güzel oldu. garantiye gidip geldikten sonra tekrar aşık oldum senseyşınıma :)
Mesaj tarihi:
Yedek bataryada şöyle bi detay var diye düşünüyorum.

Mevcut pilin bitmeye yaklaştığında çıkarıp full dolu yedeği takıyorsun. Fakat Battery stat'larını wipelamıyorsun. 2. Pili olduğundan daha az kapasitede kullanıyor oluyorsun.
  • Yeni Oluştur...