aramil Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 evet alet geldi ve tuşlar gayet iyi, tozları da temizlemişler ayrıca. 1 haftada hallettiler sıkıntısız. takdir ettim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 mal lan bunlar. niye temizliyorlar? Bu dizayn probleminden kaynaklanıyor ve düzeltilmiş hardware de mevcut. yine şanslısın temizlemişler. benimki geldiğinde +1 tozum vardı. bu arada ICS ile mi geldi? Şanssızmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ics ile geldi ya canavar gibi şu an. gözlerim doldu gerçekten. temizlendi dediğim toz yok, parça filan değişti mi bilmiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ics ile geldi ama hboot 1,27 S-ON geldi. farkli firmwire'lı ROM'lara bb de :P Jbear olayına girmezsen sadece 3.32FW'lileri kurabilecen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 deaktif edilebiliyor o biraz uğraştırmak suretiyle. bu arada sen dedikten sonra özellikle baktım, ekranımın sol kenarında hafif bir yamulma vardı düşmeden dolayı, artık yok. değiştirmişler komple :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 deaktif ediliyor da yok kısa devre yap, yok kabloyu 1.75 sn tut sonra çek. Yanlış bişi yaparsan brick direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ya herşeyi geçtim ekranda toz var abi kafayı yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 garantisi devam ediyorsa bir şansını dene bence, şu an çok memnun ve mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nvda said: Ya herşeyi geçtim ekranda toz var abi kafayı yiycem. aynı problem var. verdim garantiye tozu göremediler. +1 tozla döndü. tekrar vereceğim. bakalım napcaklar bu sefer. verirken işaretle, iyice gözüne şok teleservicein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 aldım bugün bitane. sanırım pili 1 gün anca gidiyormuş ki alıştık artık buna. arabada blackberry nin 500 ma lik şarj aleti var micro usb. galaxy ace i onla şarj ediyodum sıkıntı olmuyodu. senseyşın ıda etsek sorun olurmu. kutuyla gelen şarj aletinde 1000ma yazıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam, Nokia şarjlar güzel; 1200mA! Hanım doldurmak için onu kullanıyor. Bir de Momax battery (1700mA) ile pil ömrü normalinden daha uzun oluyor; ama bir gıdım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 veri dolaşımını, parlaklığı, ekran aydınlanma süresi vs. elle ayarlayarak batarya süresini 26 saate çıkardım da çok optimum kullanım ya zevk vermiyor, yedek batarya aldım güzel oldu. garantiye gidip geldikten sonra tekrar aşık oldum senseyşınıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Yedek bataryada şöyle bi detay var diye düşünüyorum. Mevcut pilin bitmeye yaklaştığında çıkarıp full dolu yedeği takıyorsun. Fakat Battery stat'larını wipelamıyorsun. 2. Pili olduğundan daha az kapasitede kullanıyor oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 aynı ayarları elle yapınca aynı yere çıkıyor durum. zaten birinci bataryayı boşalttıktan sonra fuzuli kullanmıyorum cihazımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar