aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hiç birşey olmadığı halde telefonun alt taraftaki menü tuşları (ana ekran, menü, geri, aramanın olduğu yer işte) çalışmıyor. Kafasına göre 5. ya da 6. basışta alıyor. Fakat her seferinde titriyor, anlamadım noluyor bu tarz birşeyle karşılaşan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 dün işportadan aldığım şarj cihazını bağladım. touchscreen sapıttı. Şarj kablosu bozabiliyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hmmm sadece 1 kere başka bir yerdeyken şarj etmek durumunda kaldım, onda da nokia'nın data kabloyla yapmıştım. ondan sonra arttı bu olay... önce de vardı fakat bu kadar değildi. servise mi gitmeli? başka yerlerde gördüm, reset attım, bir de bataryayı çıkartıp güç düğmesine 10sn bastım yemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ankarada yetkili servis yok mu htc 'nin? aptal saptal yerlere götürmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tek yetkili teleservice diye biliyorum. bide xda'ya bak. Bu touchscreen sorununun fixi orada vardı. kapağın içinde bi pin var oaraya bişiler yapıyorlardı falan filan hatta linki. ama senin problem bu mu bilemiyorum. Okuyup bakman lazım. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239238 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 evet necatibeyde teleservice varmış garanti belgesine bakmak gelmedi aklıma :s linki inceliyorum teşekkürler. olmadı gideyim servise :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Telefonun arka kapağının içinde beyaza benzer bir kare var yan taraflarına doğru. Onu iyice silin ve telefonun o kısmına temas eden metal kısmı çok hafif kaldırın. Telefonu yerine oturtun. Kullanmaya devam edin. Bu arada bilgisayar tipinde bir telefon kullandığınızı unutmadan iki üç günde bir telefonunuzu restart ediverin bir zahmet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 alet edavat ayarlayıp başlayacağım operasyona. sonucu bildireceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 xda-developers da yazanları denedim tam düzelmedi ama daha iyi gibi. aliminyum folyo filanda koydum araya. az daha boğuşayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Selam, Nokia'nın 1200mA'lık şarj cihazı ile eşimin telefonu şarj ediyoruz. Hatta Çin malı dandik araç şarjı ile de şarj ettik bir çok defa. Şimdiye kadar öyle bir problemimiz olmadı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 belirgin ve farklı bir o olay olduğu için kabloya bağladım olayı. necatibey cd. teleservice'e gittim ve htc cihazları istanbula gönderdiklerini söylediler. hiçbir şey yapamadım, veremedim telefonu. bununla yaşamayı öğrenmeliyim :-S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 farklı bir aliminyum folyo koydum daha iletken olan, düzeldi gibi de böyle kapak tasarımı olmamalıydı. üzdün htc reyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Selam, Silikonsuz kontak temizleyici denediniz mi? Belki folyoya gerek kalmazdı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 merhaba denemek isterim de nereden temin edebilirim ki? hürmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 merhaba iyi akşamlar saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Selam, Yapı marketlerde satılıyor. Silikonsuz ve yağsız olmasına dikkat edin. Kalıntı bırakmıyor böylece. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 merhaba saol saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 tamamdır bakacağım, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 o değil de o tuşlara basınca titreme oluyorsa touchscreende problem yoktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 tuş işlevini yerine getirmiyor işte. kafasına göre 6. 7. basışta çalışıyor ama her seferinde titriyor. çile oldu ya göndereceğim servise. arkadaki metal parçayı filan kaldırdım ettim yok olmuyor. bütün imajı yok oldu htc'nin. ayrıca toz problemi de ayrıyetten can sıkıyor. bu kadar toz mu birikir bir telefonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kötü telefon buldum, gidip vereyim servise lanet gelsin... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Toz alma problemini üstüne basa basa söyle. Hatta bi kaç kişiye soyle. goster. İşaretlet bantla falan. Sonra görmedik oluyor. Şikayet ettim HTC'nin sitesinden. Günde 2 kere HTC'den arayip problemimi soruyorlar. Aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaktan bıktım. Adamlarda CRM yok mudur nedir. Birbirlerinden haberleri yok. Her arayan özür dileyip, ilgili birime problemimi bildirceklerini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 servise gitmeden kağıda yazacağım, direk görevliye verip aynılarını not almasını söyleyeceğim. hayvanlar gibi detay vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 fault description: toz / sivi hasari (4800) ekranin sag orta kismi ve ust kisimda toz var tus takimi hatasi (5200) dokunmatik ekrandaki alttaki tuslar calismiyor 50 kere söyledim işaretleyelim diye sıktım hatta arkadaşım da gönderdi aynı şekilde aynen geri döndü işaretleyelim dedim yapmadı uyuz garı! not aldı sadece. teleservice ile imtihanımız başladı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 said: Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihaziniz esdegerleri ile ayni kriterlerdedir.-Gzlenen kozmetik hatalar kullanici hatasi kaynakli-olup, istenildigi taktirde sz konusu kapaklar-cretli degisim islemine tabi tutulabilinir.-Cihaziniz son testlerden basariyla gecmistir. tozu ben mi sokmuşum içine? şaka olmalı bu, ücretli değişim adı altında bindirmeliyiz mi size diyorlar yoksa su testisi mi geçiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar