Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

htc sensation problemi


aramil

Öne çıkan mesajlar

hiç birşey olmadığı halde telefonun alt taraftaki menü tuşları (ana ekran, menü, geri, aramanın olduğu yer işte) çalışmıyor. Kafasına göre 5. ya da 6. basışta alıyor. Fakat her seferinde titriyor, anlamadım noluyor bu tarz birşeyle karşılaşan oldu mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm sadece 1 kere başka bir yerdeyken şarj etmek durumunda kaldım, onda da nokia'nın data kabloyla yapmıştım. ondan sonra arttı bu olay... önce de vardı fakat bu kadar değildi. servise mi gitmeli? başka yerlerde gördüm, reset attım, bir de bataryayı çıkartıp güç düğmesine 10sn bastım yemedi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonun arka kapağının içinde beyaza benzer bir kare var yan taraflarına doğru. Onu iyice silin ve telefonun o kısmına temas eden metal kısmı çok hafif kaldırın. Telefonu yerine oturtun. Kullanmaya devam edin.

Bu arada bilgisayar tipinde bir telefon kullandığınızı unutmadan iki üç günde bir telefonunuzu restart ediverin bir zahmet. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tuş işlevini yerine getirmiyor işte. kafasına göre 6. 7. basışta çalışıyor ama her seferinde titriyor. çile oldu ya göndereceğim servise. arkadaki metal parçayı filan kaldırdım ettim yok olmuyor. bütün imajı yok oldu htc'nin. ayrıca toz problemi de ayrıyetten can sıkıyor. bu kadar toz mu birikir bir telefonda?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Toz alma problemini üstüne basa basa söyle. Hatta bi kaç kişiye soyle. goster. İşaretlet bantla falan.

Sonra görmedik oluyor.


Şikayet ettim HTC'nin sitesinden. Günde 2 kere HTC'den arayip problemimi soruyorlar. Aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaktan bıktım.

Adamlarda CRM yok mudur nedir. Birbirlerinden haberleri yok. Her arayan özür dileyip, ilgili birime problemimi bildirceklerini söylüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fault description:

toz / sivi hasari (4800) ekranin sag orta kismi ve ust kisimda toz var

tus takimi hatasi (5200) dokunmatik ekrandaki alttaki tuslar calismiyor


50 kere söyledim işaretleyelim diye sıktım hatta arkadaşım da gönderdi aynı şekilde aynen geri döndü işaretleyelim dedim yapmadı uyuz garı! not aldı sadece. teleservice ile imtihanımız başladı bakalım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihaziniz esdegerleri ile ayni kriterlerdedir.-Gzlenen kozmetik hatalar kullanici hatasi kaynakli-olup, istenildigi taktirde sz konusu kapaklar-cretli degisim islemine tabi tutulabilinir.-Cihaziniz son testlerden basariyla gecmistir.


tozu ben mi sokmuşum içine? şaka olmalı bu, ücretli değişim adı altında bindirmeliyiz mi size diyorlar yoksa su testisi mi geçiyorlar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...