zenc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Merhabalar, Bilgisayar normalde sorunsuz çalışırken, oyuna girdiğimde ekran gidiyor ve ekran kartı çok hızlı çalışmaya başlıyor. Bilgisayar kendinden geçiyor kısacası, kasaya baktığımda ekran kartının üstünde kırmızı bir ışık yandığını gördüm. Bunu oyuna girdikten 5-30 dakika sonra yapıyor. anakartta 2 tane pci slotu var, biri x16 biri x8, mavi olana kartı taktım, diğerine de pci switch taktım, asus un kitapcığında böyle yazıyordu. pc i alalı 1 yılı geçti, bir haftadır bu sorunu yapıyor. bugün en az 30 kere restart atmak zorunda kaldım. psu ve ekran kartıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum daha önceki tecrübelerime dayanarak. 700w psu, amd x6 işlemci var. bunun bios dan, veya harici bir programla bir ayarı olabilir mi? bu arada x8 slotuna takınca, switch takmaya gerek kalmıyor, ama sorun oradada devam etmekte. lütfen, psu yu değiştir, ekran kartını değiştir gibi yorumlar atmayın, bir çok yerde okudum hep bunlar söylenmiş, daha farklı çözüm yolları var mı merak ediyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ekran kartı üstünde kırmızı led yakıyor sana uyarı vermek için, sen sorunun ekran kartında olduğunu düşünmüyorsun ilginçmiş =D kartın kitapçığında yok mu bu led neye delalet eder diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 valla once soruna neyin sebep oldunu bul 1 haftadır var diyosun oncemli dosylarını al, windowsu 1 hafta geriye at, öyle bi dene acaba diye sorun ekran kartından gibi, update etmeyi dene sorun daha cok ısınmaya baglı gibi yani ekran kartını calıstırma tarzını bozmus olabilirsin yani opengl die bi ders almıstım orda ekran kartını farklı farklı calıstırabiliyodun o konuya bi bak en son hiç biri olmadı türk mühendis style ac fanları sil üfle kokla baska pc de dene ekran kartını biosla ilgili olarak ordan ekran kartının nasıl calısması gerektigini secebiliyosun ama ordan bu sorun cıkarmı acıkcası pek zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 teşekkür ediyorum bilgiler için, şunu da eklemeliyim, driver ı update yaptıktan sonra oldu, bir kac kere sildim tekrar son versiyonu yükledim yine aynı, simdi eski, stabil calısanı deniyorum. bir de bunu sadece RIFT denen oyunda yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Update ten diyecektim, sen demissin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar