Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ..o .-|- ../ ../ ./o .-|- ../ 2. sinde saç war.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 gibi smiley ler olabilir belki cok daha güzelleride vardır smiley dedigin zilyon tane zaten karikatür bulamazsan bunnar basit hem hoş duruyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarGfizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 aha süper bişi buldum :) Bu bayan olur normalide erkek :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: lord_elvyn, 23 Ekim 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ya sanki restorana gelenler a bunun men ve women resimleri ne kadar da ilginçmiş artık başka yer tanımam diyecekler. altı üstü bir tuvalet resmi elemanlar sçıp çıkacak. kapıdaki minik resimlere mi kasacak. sen hiç bi kafeye gidip de tuvaletine girerken değişik bişi görünce yüzünde gülümseme olmadı mı bi tebessüm olmadı mı en küçük bi tebessüm bile mekanın dolmasını fazlalaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Ferrero, 23 Ekim 2004 23:28 tarihinde demiş ki: aha süper bişi buldum :) Bu bayan olur normalide erkek :) Valla bu baya güzel. Bide Ferrero'nun dediği gibi erkek haline getirip erkek tuvaletine koysan baya hoş olur :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kafenin tuvaletinin kapısındaki bir resimden dolayı kafe doluyorsa [ki dolmuyor] her kafenin açılmadan önce referans danışmanı felanı var herhalde abi tuvalet acacaz ne resmi koyalım felan gibisinden.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bir penis bir de vajina işini görecektir. Dip not : Penis erkeklere vajina kadınlara koyulacak.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 babacumun kuku bir ideal degildir postu gibi olmus.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Erkek kısmının kapısına orağıyla tarlayı biçen bir amcanın minik bir resmi Hatun kısmının kapısına su testisi taşıyan bir teyzenin resmini yaptırabilirsin.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 selamonunki ciddi hoş bi fikir ama uygun resmi bulup ediklemen lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: arcane, 23 Ekim 2004 23:12 tarihinde demiş ki: geçen bi yerde görmüştüm sanırım mc donalds da kadın için bayan ayakkabısı resmi koymuş, erkek için ne koymuş unuttum ama.hoş gözüküyordu. oha adam tarihin en klasik wc amblemlerini söyledi ya, türkiye cumhuriyeti kurulmadan önce bile kullanılıyordu o resimler.. :-p arkadaşım farklı birşey koyacaksın diye alakasız birşey koyup da karıştırılması daha iyi değil, o alışılageldik çöpadam resmini koy işte yeter..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bayan için ilginç bi sey buıldum sana ama erkeğini bulamadım :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Bir penis bir de vajina işini görecektir. Dip not : Penis erkeklere vajina kadınlara koyulacak. tersi daha etkili olur. oole korkutucu olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: amendment, 24 Ekim 2004 01:20 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Bir penis bir de vajina işini görecektir. Dip not : Penis erkeklere vajina kadınlara koyulacak. tersi daha etkili olur. oole korkutucu olur ya euhe :)[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 eger tersi olursa bayan tuvaleti konulması gereken yere erkekler gider erkeklerin yerine de bayanlar gider hiç bir şey fark etmez [tabii kadınlar tuvalette pisuvar gorunce biraz şaşıracaklardır ama][signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Erkeklere bir Boxer asarsın çerçeve içerisinde. Kadınlarada güzel bir g-string asarsın yine çerçeve içerisinde. Hoş olur.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 evet o boxer olayini marmarisde gormustum guzeldi baya ama restorana pek uymayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Siyah karakalem çalışması yaptır bi grafikere.pisuvara caktıran minik bi cocuk olsun digeride wcde oturan minik küçük bi kız.Ama sadece siyah renk olsun.Hani şu wclerdeki içi tek renk adamlar gibi[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya da istedigin resmi 2 renk secenegiyle kendin de 2 renk yapabilirsin.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: bravecik, 24 Ekim 2004 00:48 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 23 Ekim 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ya sanki restorana gelenler a bunun men ve women resimleri ne kadar da ilginçmiş artık başka yer tanımam diyecekler. altı üstü bir tuvalet resmi elemanlar sçıp çıkacak. kapıdaki minik resimlere mi kasacak. sen hiç bi kafeye gidip de tuvaletine girerken değişik bişi görünce yüzünde gülümseme olmadı mı bi tebessüm olmadı mı en küçük bi tebessüm bile mekanın dolmasını fazlalaştırır said: lord_elvyn, 24 Ekim 2004 00:59 tarihinde demiş ki: kafenin tuvaletinin kapısındaki bir resimden dolayı kafe doluyorsa [ki dolmuyor] her kafenin açılmadan önce referans danışmanı felanı var herhalde abi tuvalet acacaz ne resmi koyalım felan gibisinden. lord_elvyn ;) tahmin ettim tabikide ufak bir seyin bile herkes üzerinde iyi kötü bir etkisi olacaktır olumlu izlenim bırakacaktır[signature][hline]yesil ejderha...[/i] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... [Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: nostabinda, 24 Ekim 2004 01:17 tarihinde demiş ki: Bayan için ilginç bi sey buıldum sana ama erkeğini bulamadım :) bunun erkek versionuda olsa cok iyi olurdu ya uyum saglardi cunku dekorasyona bu arada boxer - g-string fikride iyi gibi ;) karakalemle cizdirmek zaman alirda zaman yok yarin halledicem[signature][hline]yesil ejderha...[/i]ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar