Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Byzantine: The Betrayal http://www.theisozone.com/images/screens/pc-63045-31447129751.jpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 bu sene cikmasi beklenen oyunlarin listesi: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1164171 5'de 1'i oynanacak seviyede olsa (ki listedeki telltale oyunlarini falan saymiyorum ben acikcasi ona ragmen) bir senede cikan duzgun single player fpsleri falan 2'ye katliyor cok iyi durumda adventure piyasasi, nazar degmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 byzantinede ne çete ne telekinezi vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Güzel oyunlar vardı ya, full throttle'dan tut Brokensworda Gabriel nightlar etc.. eski oyun firma sayısıda yok üreticilikte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Nergal69 said: herkes toplanmış bi oyun soriyim ben de o zaman kuzenim oynuyodu hayal meyal hatırlıyorum ben daha heralde bi 18 20 yılı vardır. oyun gerçek video kayıtlarından oluşuyodu. yani bildiğin adamlar kaydedip oyun haline getirmişler aldığın kararlara göre farklı şeyler görüyosun. hatırladığım sahneler şunlar bi ofis ortamı var odadaki kişiye bişe vermemiz lazım cebimizde birinin kimliği tornavida anahtar vs var sağdan soldan bulduğumuz. tornavidayı alakasız verince "bunu bana niye veriyosun gibi bişeyler" diyo tersliyo sonra kodeste hatırlıyorum bizim elemanı. kapının önündeki masada silah ve anahtar var. telekinezi yeteneğimizle anahtarı uçurarak kodesten kaçıyoruz son sahne de bi depodaki çatışmadan. sanki uzun sarı saçlı bi çete lideri ve elemanlarına karşı çatışıyoduk. etrafa büyük mal koymak için raflar vardı. elemana disk şeklinde bişe fırlatıp bayıltıyoduk sanki taktik yapıyodun vs var mı böyle bi oyun hatırlayan? tekrarlıyorum hiçbir dijital içerik yok herşey kamera kaydı bu benim en sevdiğim oyunlardan ortaokuldayken oynamıştım. 3 4 disklik, cok acayip bi oyundu. https://www.youtube.com/watch?v=kO-vHc7X4oA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Bu işte ya Seru sen çok yaşa!! Bahsettiğim oyun Hardline! Seru sana dürüm değil 10 tane lahmacun + litrelik kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 tomkat said: eskiden 5 oyundan birisi adventure idi simdi 3 senede 1 tane cikiyor falan fazla eski olmayan adventure oyunlari bulmak istiyorum cunku eski olanlarinin hepsini oynamisimdir son 5-10 senede cikmis olan adventurelardan onerebilecekleriniz var mi? point&click olur, first person viewlusu olur, izometrigi olur hic farketmez yaş arttıkça bu tarz şeylere verilebilecek vakit azalıyor eskiden günün yarısını oyunlara adayabiliyorduk. bizden sonra gelen kuşak "daha fazla aksiyon daha az yazı" tarzı oyunlara eğilimli. o sebeplen oynayacak pek kişi kalmadı piyasada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Nergal69 said: oyun gerçek video kayıtlarından oluşuyodu. o dönem trenddi yanlız bu bakınız wing commander III bakınız civilization bilmem kaç vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Wing Commander 4 bayağı filmdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Nightlong vardı, demosunu oynayıp baya beğenmiştim. kendisini oynamak nasip olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar