Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden adventure oyunlari yapilmiyor artik

tomkat

Öne çıkan mesajlar

bu sene cikmasi beklenen oyunlarin listesi:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1164171

5'de 1'i oynanacak seviyede olsa (ki listedeki telltale oyunlarini falan saymiyorum ben acikcasi ona ragmen) bir senede cikan duzgun single player fpsleri falan 2'ye katliyor

cok iyi durumda adventure piyasasi, nazar degmesin
Sosyal ağlarda paylaş

Nergal69 said:

herkes toplanmış bi oyun soriyim ben de o zaman

kuzenim oynuyodu hayal meyal hatırlıyorum ben daha heralde bi 18 20 yılı vardır.

oyun gerçek video kayıtlarından oluşuyodu. yani bildiğin adamlar kaydedip oyun haline getirmişler aldığın kararlara göre farklı şeyler görüyosun. hatırladığım sahneler şunlar

bi ofis ortamı var odadaki kişiye bişe vermemiz lazım cebimizde birinin kimliği tornavida anahtar vs var sağdan soldan bulduğumuz. tornavidayı alakasız verince "bunu bana niye veriyosun gibi bişeyler" diyo tersliyo

sonra kodeste hatırlıyorum bizim elemanı. kapının önündeki masada silah ve anahtar var. telekinezi yeteneğimizle anahtarı uçurarak kodesten kaçıyoruz

son sahne de bi depodaki çatışmadan. sanki uzun sarı saçlı bi çete lideri ve elemanlarına karşı çatışıyoduk. etrafa büyük mal koymak için raflar vardı. elemana disk şeklinde bişe fırlatıp bayıltıyoduk sanki taktik yapıyodun vs

var mı böyle bi oyun hatırlayan? tekrarlıyorum hiçbir dijital içerik yok herşey kamera kaydı

bu benim en sevdiğim oyunlardan ortaokuldayken oynamıştım.

3 4 disklik, cok acayip bi oyundu.

https://www.youtube.com/watch?v=kO-vHc7X4oA
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

eskiden 5 oyundan birisi adventure idi

simdi 3 senede 1 tane cikiyor falan

fazla eski olmayan adventure oyunlari bulmak istiyorum

cunku eski olanlarinin hepsini oynamisimdir

son 5-10 senede cikmis olan adventurelardan onerebilecekleriniz var mi?

point&click olur, first person viewlusu olur, izometrigi olur

hic farketmez

yaş arttıkça bu tarz şeylere verilebilecek vakit azalıyor eskiden günün yarısını oyunlara adayabiliyorduk. bizden sonra gelen kuşak "daha fazla aksiyon daha az yazı" tarzı oyunlara eğilimli. o sebeplen oynayacak pek kişi kalmadı piyasada bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...