kelepirci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Selam beyler! Bu crimsonland i anlata anlata bitiremediler. Bir turlu indirecek bir yer bulamadim. Bir url verirseniz sevinirim. Official sitesini vermeyin orasi kapanmis. Geri donecez diyorlar ama son 2 aydir ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 soldat bilmeyen adama kız vermezler..[hline]Bir hayalin gözlerinde kayboldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 said: arcane, 26 Kasım 2002 21:06 tarihinde demiş ki: soldat bilmeyen adama kız vermezler..[hline]Bir hayalin gözlerinde kayboldum... Ben olmasam evde kalcaktin arcanecim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 lol malum bölgeye minigun ile gömdün evlensemde işe yaramam :P[hline]Bir hayalin gözlerinde kayboldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 said: arcane, 26 Kasım 2002 22:14 tarihinde demiş ki: lol malum bölgeye minigun ile gömdün evlensemde işe yaramam :P[hline]Bir hayalin gözlerinde kayboldum... haha süper :-)[hline]Ben OSKİ'yim! Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, layık olanlarsa seni hiçbir zaman ağlatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 o linklerin biride çalışsa bari![hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kelepirci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 ne demek o soldat bilmeyen adam. varmı orda öyle biri. varsa hemen koşarak uzaklaşsın yada hemen soldatı indirip öğrensin 1203412038 flag yapıp kendini kanıtlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 http://gamehippo.com/ burda var crimson soldat ı da görmüştümbakıyım hah bludm http://www.geocities.com/draconio2001/ hadi biş ideil :P[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 hmm allalaya link başladı sonra ymauldu off noldu ya :(..[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lochaber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 up! bilmemene birde var ama alunımıyo sserver yollayamıyo yani 0.01 le geliyo sonrad akpouyo 450 kb yi geçemedim ...[hline]"Endless Stairs A guiding Light It seems to Shine Bright but Its Cold Wicked signs will mark away mark away!" Ilk Turk Blind Guardian Sitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 soldat gamehippo da mevcut crimson ın kendi sitesi var ama download u kapalıydı en son..[hline]Sil sil çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 aha bi zamanlar nler demişim. birileri yneisi çıktı demişti official site hala kapalı :9. nostalji bea.. bide yörünge dışıyım aman allahım![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 crimsonland.reflexive.com/crimsonland/[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 saol[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 iyi hatırlattınız yenisi çıkmıştır oynarım zevkle :)[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ben oynamaya çalışmıştım bir aralar ama pc çalıştırmamıştı fekat cafelerde survivalda 36 sn mi ne yapmıştım benim rekorum :=)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 siteç ok yawaş yalnız :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 site yavaş değil hatlar kesik 1 günde belki biter download olsun ben yinede kapamicam çok çekti canım :)[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 yeni versiyon eskisinin 4-5 katı güzel, yaratıklar çeşitli, silahlar, boosterlar 2 ye katlanmış,health booster eklenmiş, quest sistemi eklenmiş bunlarla silahları falan açıyoruz oynadıkça. bide oyun paralı olmuş :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 isyan ederim ya 2 saatte 145 kb çekti 6.45 mb asla bitmez.. :([hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 orda bide patch var onuda çekin[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 2 saatte 700kb çektim süre aşımından kağpadı explorer suxor!![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar