Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crimsonland!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam beyler!

Bu crimsonland i anlata anlata bitiremediler. Bir turlu indirecek bir yer bulamadim. Bir url verirseniz sevinirim.

Official sitesini vermeyin orasi kapanmis. Geri donecez diyorlar ama son 2 aydir ses seda yok.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 26 Kasım 2002 21:06 tarihinde demiş ki:
soldat bilmeyen adama kız vermezler..[hline]Bir hayalin gözlerinde kayboldum...

Ben olmasam evde kalcaktin arcanecim :P
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 26 Kasım 2002 22:14 tarihinde demiş ki:
lol malum bölgeye minigun ile gömdün evlensemde işe yaramam :P[hline]Bir hayalin gözlerinde kayboldum...

haha süper :-)[hline]Ben OSKİ'yim!

Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, layık olanlarsa seni hiçbir zaman ağlatmaz.
Mesaj tarihi:
ne demek o soldat bilmeyen adam. varmı orda öyle biri.

varsa hemen koşarak uzaklaşsın yada hemen soldatı indirip öğrensin 1203412038 flag yapıp kendini kanıtlasın.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben oynamaya çalışmıştım bir aralar ama pc çalıştırmamıştı fekat cafelerde survivalda 36 sn mi ne yapmıştım benim rekorum :=)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
site yavaş değil hatlar kesik
1 günde belki biter download
olsun ben yinede kapamicam çok çekti canım :)[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio
Mesaj tarihi:
yeni versiyon eskisinin 4-5 katı güzel, yaratıklar çeşitli, silahlar, boosterlar 2 ye katlanmış,health booster eklenmiş, quest sistemi eklenmiş bunlarla silahları falan açıyoruz oynadıkça. bide oyun paralı olmuş :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b]
  • Yeni Oluştur...