Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 2 gündür paso singleplayer oynadım ve şu an 6 senaryoyu da bitirdim (tabii hileyle... acelem vardı ehe, ne biçim mazeretse...) İlk oyun eğlenceliydi. Ara filmler vardı, son film güzeldi, zergleri yendik oyun bitti. Ama ek pakette, adamlar resmen kerrigan'ı tanrı yaptılar. Kerrigan ne ya, 2 vursan ölücek birşey. Herkes kerriganla karşılaşıyor, ancak kimse elini bile kaldırmıyor. Sadece "Senden öcümü alcam, hoşçakal" diyorlar. Gına geldi... Tüm oyun boyunca bunu dinledim. "Senden öcümü alcam hoşçakal" "senden öcümü alcam hoşçakal" "senden öcümü alcam hoşçakal". Kimse teketekte kerrigan ile kapışmadı, hep direk ordularıyla kapıştılar. Tabii kerriganın ordusuyla karşılaşınca da öldüler. Anlamıyorum, teketek karşılaştıklarında elinin tersiyle bir vursalar kerrigan ölcek. Blizzard'ın kerrigan'a torpil geçtiği kesin. En kilit yerlerde bize oynattı kerigan'ın ordusunu. Mesela hero ile teketek görüşüyor, o hero hiçbirşey yapmadan kaçıyor.. Ya şu son haritayı jim raynorla veya UED ile oynatsaydı ya... Yok dediğim gibi direk kerrigan'a torpil geçilmiş. Görünce boğazlayasım geliyor salağı. Tassadar öldü, Fenix öldü, Kerrigan hala ortada dolanıyor. Fenix öldü ya, direk orda hüzün bastı beni. Duke'u seve seve öldürdüm. Ancak Fenix'e elim gitmedi. Yapamadım, öldürmek istemedim. Ama zorla (kahrolsun blizzard ve kerrigan) öldürmek zorunda kaldık. SC2 çıksın, direk olarak Kerrigan'ı ellerimizle boğabileceğimiz bir bölüm olsun, kafayı taktım öldürmek istiyorum. UED gelmesi güzeldi. Ama habire ellerinden birilerini kaçırdılar, en sonda da kıytırık Kerrigan'a yenildiler. Bi de sözde UED olcak... peeh. UED generali de intihar etti, senaryo sinir sinir... Ayrıca senaryoda bazı boşluklar mevcut, insanın kafasını karıştırıyor. Kerrigan'a duyduğum öfke, Fenix'e üzülmem, bir de üstüne bu boşluklar geldiğinden şu an kafam allak bullak... Daha devam ederdim de, şimdi dışarı çıkıp biraz zerg avlıycam, oyuna duyduğum sinir biraz azalır..
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kim bu infested kerrigan dan daha güçlü olduğu halde kaçan ? battlecruiser norad falan mı eheh. kerrigan sanırım 100 vuruyordu kaçmaları doğal ha bi de queen of the blades, blades oyun sonlarında en hayvani zerg broodu .. broodwar tamamen kerrigan ın akıl oyunu, benim sinir olduğum nokta herkesin kerrigan ın planından şüphe etmeden uygulaması dark templar lara cerebrate ları yok ettirdi ona şunu buna bunu yaptırdı herkes bişiy yapıo bunun işine gelicek.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sokarım kerrigan'a , hiçbirşey insan inancından güçlü değildir bence.[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 gayet normal kacmalari . overmind in bugune kadar yarattigi en mukemmel yaratik . 3 irkinda en guclu yanlarini toplamis kerrigan a koymuslar . butun herolardan daha guclu . dediklerini yaptirabilmesinin sebebide toss ve terranin baya zor bir durumda olmalari ve kerrigan in yardimina ihtiyac duymalari .bunun disinda kerrigan biliyorsunuz insan melezi . geri donup "ben oldugum seyden memnun degilim zaten gecmiste yaptiklarimda tamamen overmind in yapmami istedikleriydi . simdi overmind yok ve ben kendi irademe sahibim" demesinden ve bunun da gayet mantikli gorunmesinden . bu halde bile kimse ona tam olarak guvenmiyordu ancak cerebrateler oldukten sonra suruleri yonetebilecek guce sahip olan teki kiside oydu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Blizzard'ın Fenix'e gıcığı var ya. İlk oyunda Fenix'in psi blade'i bozulmuş ve kıytırık bir hydralisk'e yenilmişti. İkinci oyunda da, senaryo icabı Kerrigan'ın direk ordusuyla karşılaşmış ve ölmüştü. Yazık ya. Fenix'ten ne istiyor bu blizzard yahu. Oynarken sinir basmıştı beni, ehu....
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yeni bir oyunu, senaryonun devamı gelecek olursa, kerrigan'ın kelleyi alacak zeratul'dur; ahan da şuraya yazdım ehe.
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Eylül 2004 14:18 tarihinde demiş ki: İlk oyunda Fenix'in psi blade'i bozulmuş ve kıytırık bir hydralisk'e yenilmişti. kiytirik degil . hunter killer di onu olduren .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: BombaciMulayim, 19 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki: yeni bir oyunu, senaryonun devamı gelecek olursa, kerrigan'ın kelleyi alacak zeratul'dur; ahan da şuraya yazdım ehe. umuyoruz, jim raynor ve zeratul ölmese bari.. fenix yeni bir dragoonla karşımıza çıksa süper sevinirim ehu
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kerrigan, "kapıcının chaotic evil kızı" gibi davranıyor. hep saldırgan ve yaramaz tavırları var. ama nasıl oluyor da ayağı kaymıyor. normalde bu kadar saldırgan tavırı olan karakterlerin ayağı kayar, ancak diyorum ya blizzarddan torpilli hatun :-P[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 valla ben bu oyunda sadece iki adami oldururken huzunlendim Tassadar ve fenix (tassadar a daha cok uzulmusum aslinda aglamistim basbaya ama fenix te beni cok huzunlenirmisi9 neyse blizzard suxx fenix ve tassadar rulazz
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 tassadari nerde oldurdun ya . adam kendini overminda carpip intihar etti . biz mi carpiyorduk yoksa campaing de hic hatirlamiyorum 3 senden fazla oldu campaign oynamayali .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Tassadar kendi rızasıyla öldü :([signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 enayi tassadar. neden öldü? overmind tekrar ressurrect olsun, kerrigan da fenix'i ve overmind'ı öldürüp zergleri himayesine alsın diye.. yazık, boşuna öldü adam...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 this is the why i cried. bu arada sc de anlamadigim tek bir sey avr kerrigan ne zaman zerglerce yakalandi ve nasil infested kerrigan yapildi.
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Abi Conclave de hıyar. Tassadar'a hain kafir töre cart curt dediler. Herifi 40 kere yok Terranlardan (burası yazış oldu :)) yok Zerglerden yok Protoss mahkemesinden kurtardık, herif gitti intahar etti, bu salak Conclave patlamasın (bi de Zergler evreni basmasın :)) diye. Ülen Carrier mı yok, başkası girsin Overmind'a ya. :( Herif patlamada buhar olduktan sonra kolay "En Taro Tassadar!" demek. Kafam girsin. "Duke'e bak, vay adi köpek" derken ortaya çıkan Arctarus Mengsk desen ayrı bir şerefsiz. Sen git de Kerrigan'ı orda bırak.. Hadi Kerrigan'ı geçtim, senaryo için feda edilebilir. Ama Jim Raynor, Tassadar, Zeratul, Fenix, kesinlikle ölmemesi gereken karakterler. Diğerleri ölsün gebersin. Birbirlerini yesinler istedikleri kadar. (Niye Zerg'lerde hero yok? Ayrımcı bunlar :-P)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 aslina bakarsan zerglerde ve diger irklarda senaryoda adi gecmeyen bir cok hero avr orn: zerg herosu unclean one
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 na nasi yani? :-?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 beyler overmind basit bir carrier carpmasiyla olmedi . sadece tassadar kadar guclu bir templar in yapabilecegi numaralar var orda . acik acik anlatmiyacagim . ilgili gorevleri lutfen tekrar oynayin epiloque ve brifingleri tekrar okuyun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 tarasque var zerglerde . heronun krali . ultralisk olur kendisi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ehoe o tarasque, terran bw campaignlerinden birinde çıldırtıyor adamı. bc dışında doğru düzgün damage veremiyor bi halt kendisine. periyodik olarak geliyor bi de, tüm marin birliğini alıyor filan ölene kadar..
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: huun, 19 Eylül 2004 22:29 tarihinde demiş ki: beyler overmind basit bir carrier carpmasiyla olmedi . sadece tassadar kadar guclu bir templar in yapabilecegi numaralar var orda . acik acik anlatmiyacagim . ilgili gorevleri lutfen tekrar oynayin epiloque ve brifingleri tekrar okuyun . Haa doğru, son demoyu izledim şimdi hatırladım. Ama yine de yazık oldu.[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sc de hepsi 10 bwde hepsi 8 aynı ya bide zergde hero koloni psikolojisine aykırı herkez coloni icin yasayıp oluyor bole olunca heroluga mek umkan olmuyor. [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 28 Eylül 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 niye hero diyince aklina sadece bir suru dusman olduren birilerimi geliyor ? bir de zergte hero olmaktan daha guzel bir sey yok cunkusen oluyorsun overmind seni diriltiyor . kaldigin yerden aynen devam ediyorsun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu arda startcraft:ghost'da kerrigan'ı mı oynatacaz? hatırladığım kadarıyla esli bir ghostu kız hım? birde nette bir sürü fan artını görmüştüm zamanında kerr'in[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: huun, 28 Eylül 2004 08:52 tarihinde demiş ki: niye hero diyince aklina sadece bir suru dusman olduren birilerimi geliyor ? bir de zergte hero olmaktan daha guzel bir sey yok cunkusen oluyorsun overmind seni diriltiyor . kaldigin yerden aynen devam ediyorsun . Overmind sadece Cerebrate'leri diriltemiyor muydu?[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Öne çıkan mesajlar