Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 selam bugün ayağımın sanki uyuşmak üzereymiş de kararsızmış gibi üşüdüğünü farkettim daha sonra bacağımda başladı aynı şey, belim de biraz ağrıyor şu an FITIK MI diye gökyüzüne haykırdıktan sonra acaba çektiğim mekikler yüzünden bi incinme mi oldu diye düşündüm. çünkü hiç öyle ısınmadan etmeden haldır huldur mekik çekiyorum ben her gün, bi de ilk 5 mekikten sonra raki balboa gibi bi sağa bi sola çeviriyorum vücudumun üst kısmını, acaba öyle şeyler yaparken mi incittim ki. yarın geçmezse sıçtığımın resmidir diyorum, siz ne dersiniz? sağ ayak ve bacak bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 acı yok raki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 what would raki do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 doktora giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 too mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 büyük ihtimal fitiksin gecmis olsun. haftada 1 doz cem yilmaz fitik esprisi oneriyorum tok karnina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fıtık olduysam kendimi asarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 geçmiş olsun. dedik forumda mekik twist vb yapmayın diye. fıtık göstergesi hep bunlar. ağrı nasıl? çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ağır bi arkadaşın varsa üstüne çıkıp yürüsün biraz kemiklerin yerine oturur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 tiLi said: geçmiş olsun. dedik forumda mekik twist vb yapmayın diye. fıtık göstergesi hep bunlar. ağrı nasıl? çok mu? Mekik derken düz, yerde yapılan mekik ama değil mi? Swissball crunch ve varyasyonları, decline crunch'lar falan buna dahil değildir sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 adam fıtık oldum diyor sen hala baklava,kas peşindesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fitik kimi zaman bir ranked macinda tabaginizi bos getirmeyen komsudur LoL oynamaktan fitik olan bir arkadasim varsa sende neden olmasin yavuz? gecmis olsun cicis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 aynısı bende de vardı, doktora felan gitmedim, üstüne askere gidip 2 yıl bekledim, kendi kendine geçti. ölme ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 tiLi said: geçmiş olsun. dedik forumda mekik twist vb yapmayın diye. fıtık göstergesi hep bunlar. ağrı nasıl? çok mu? çok değil ya hatta yattım uyudum bi güzel, şu an hemen hemen geçti gibi, 1-2 güne komple geçer inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Perfectionist said: tiLi said: geçmiş olsun. dedik forumda mekik twist vb yapmayın diye. fıtık göstergesi hep bunlar. ağrı nasıl? çok mu? Mekik derken düz, yerde yapılan mekik ama değil mi? Swissball crunch ve varyasyonları, decline crunch'lar falan buna dahil değildir sanırım? omurga hareketliyken üzerine yük bindirdiğin her hareket. swissball crunch dahil. belinde sıkıntı olma ihtimali olan kimse yapmasın. sabit omurgayla çok daha iyi çalıştıran hareketler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Okeyto. Anladim niye dedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar