Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 her kelimeye sözlük anlamıyla mı bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Gayet eglenceli komikli film abi. Büyütmeyin, güzel bi horror-twist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Tek bir sahneyle filmi mehden iyiye mi alirsin ? Bosver zaten. Ceken cekmis izledik bitti gitti dert edecek degiliz yani. Banane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 filmin geriye kalanının "olm bak şimdi millet paso böyle yapıyor ya korku filmlerini bizde şöyle dalga geçelim bak çok komik olucak mehehe XDDDD" olduğu ve filmde beş para edicek tek şeyin kara mizahi sonu olduğu düşünülürse evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Boyle anlayip bu sekilde mutluysan adina mutluyum. Ne guzel :) Imrendim sana .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 evet bravo ilkokul kalitesinde laf soktun çıkıp benim de "içi boş tabloya bakıp para kazanmaya çalışan sanat kritiği gibi anlam çıkarabildiğin için senin adına multu oldum" dememi falan mı bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kaede said: filmin geriye kalanının "olm bak şimdi millet paso böyle yapıyor ya korku filmlerini bizde şöyle dalga geçelim bak çok komik olucak mehehe XDDDD" olduğu ve filmde beş para edicek tek şeyin kara mizahi sonu olduğu düşünülürse evet abi yalnız filmin "KORKU FİLMLERİYLE BÖLE BÖLE DALGA GEÇELM ÇOK KOMİK OOLCAK XDXD" ile alakası yok, önceki postumda da belirttim. scary movie bu dediğin kategoriye giriyor da bunun alakası yok hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kiziyor ben diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ilk mesajıma bakarsan öyle birşeyden bahsetmiyorum zaten. sadece kanuniye kanuni seviyesinde cevap verdim scary movie türü filmlerin yaptığı kılasmanda bir ti ye alma değil. bununki daha çok tür deconstructionı ha şimdi gelip buna da laf eden olur açıklıyım da film deconstruction da değil tam olarak. öyle olabilmesi için zaten aynı zamanda o türe ait olması lazım. mesela madoka => mahou shoujo veya evangelion => super robot gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bosunamiydi o kadar laf sokusum :D Sokulusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 şimdi kanuni filmi beğendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Artik bende emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 önceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Evet cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 çok iyi filmmiş bu ya nasıl izlememişim önceden, bide diyorum şu adam bi yerden tanıdık ama thor çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Vakit kaybi. Adam senaryoyu yazmamis, sicmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar