silencer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 elder yapınca ikinci sınıf işlere girebiliyorlar ancak, kariyerlerinin tepesinde ancak günde aşağı yukarı 100 simoleon civarı demek oluyor bu da.[signature][hline]before honor is humility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Şey var birde. Hani şu içine girince tüm statlar doluyıor. onun negatif etkileri neler? Bu arada bire başlık var onu anlamadım ben. Takıyor falan ama neye yarar :) Bu arada karakterleri elder yapıyorum ben. Direk sülale olayına girdim. (Yanlız soyu kurudu gitti o ayrı. İkinci nesil evlenemedi.)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 off citir karim elder oldu tipi kaydi eheh =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bu benim aslan..matrix kıyafetiyle takılıyorum ehuehue[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ne gedi be azmo ben buraya msg atmamisimki :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 gilean goturdugun kiz dina caliente degilmi eheh ben onu eve alip 40k$ ini aldiktan sonra oldurdum hihihi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Disappear, 24 Eylül 2004 02:32 tarihinde demiş ki: gilean goturdugun kiz dina caliente degilmi eheh ben onu eve alip 40k$ ini aldiktan sonra oldurdum hihihi Hmmm. Öldürdüm derken kazaya mı kurban gitti oksa öldürmek gibi bir opsiyon var mı? Yeni bir iş alanı olur hem :D[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 valla ben bi abdullah öcalan yapmıştım.öldürmek için baya bi kastım sonunda öldü ,azrail geldi.sonra yazı çıktı bu bir LIFE SIMULATOR. sen öldürüon diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ablam oynarken oynu ben içerde tv izliodum koş koş die bağırarak çaırdı kurduu karakter banyoda ayaı kayarak düşmüş ve azrail gelmiş götürmüş :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 oldurmek istediginiz elemani bahceye cekip 4 tarafini duvarla kaplarsaniz maksimum 2 gun dayaniyo ehah[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 klasik ilk simsden kalma taktik hatta daha sonra başka bir eve o aileyi getirin hayaletler var diye kaçıyolar (ilk sims de oyleydi.)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ben yangın çıkarttırıyordum bahçede. Etrafları duvarla kaplıyken çok güzel ölüyorlar alevlerin içinde :) Hem bahçede öldülermi mezar oluyorlar. Evde vazoya dönüşüyorlar. Bu oyunda daha beceremedim öldürmeyi :)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 İlk sims de havuza sokup merdiveni alıyodum ölüyolardı güzel oluyodu :) Bunda denemedim[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bu kadinlari anlamiyorum. Hatunun en büyük istegi benimle evlenmek, evlenme teklif edincede evi terkediyor. Bazen düsünüyorum fazlami gerçekçi olmus bu sims acaba ?! :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 abi ne bu, fabrika gibi mi? doguruyo buyutuyo sonra baskasina asik oluyo gidiyo baskasiyla evleniyo. bu arada sen baska kiz goturuyosun ordan da bi cocuk peydahliyosun... yakinda 11'i dizersin sen... biraz daha mantikli yapsalarmis, soole dogurduktan sonra en azindan bagli kalsaymis kadin biraz kocasina... 3 kisiye crush yuh.....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sims single player oynanmaz oynanırsa netten oynanır zaten önemli olan orda crush yapıp paraları çarpmak :-P[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 *!altını ıslatır, ağlar* *!acıkır, ağlar* *!emziğini düşürür, ağlar* *!gece uyanır, ağlar* *!canı sıkılır.. ağlar*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online [Bu mesaj Qui tarafından 26 Eylül 2004 10:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Benim kaşar karakterle evli çiftin ikisiyle de yattım :) Bide crim career de top reach yapınca garip bişi giyiyo. Anti-kahraman kostumu giyiyo :)[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 karılar kaşar flm deil mok atmayın o sizin godoşluğunuz =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Oyun ılgınctır benı hala baymadı.Gercekten ıyımıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ne dedin ne dedin?![signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu tepkiye şunu giriyorum -Ne Dedin sen? Ne dedin sen? *!çotaaaa*[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya arkadaşlar ben yeni aldım kurdum bi güzel karakteri yarattım ardından bi eve koyup para hilesi yaptım bi güzel :) ancak evi the simsde iken buldozer vardı pat kaldırıp güzel bi ev yapılıyordu anında bunda daha duvar bile koymayı beceremedim bana biraz anlatırmısınız building olaylarını? :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Erutan, 26 Eylül 2004 02:24 tarihinde demiş ki: sims single player oynanmaz oynanırsa netten oynanır zaten önemli olan orda crush yapıp paraları çarpmak :-P Valla dogru dedın.Ama oyunu edınmek cok zor.Edınsen bıle odemede sorun cıkıyor.Turkıye'den 1-2 kısı oynuyormus. Cok guzelmıs online versıyonu.Teste katılan kısıler vardı ama o gunden berı cok sey degısmıs.Kendı magzanı kurmak,cafe acmak vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Iyıde ben ne demısım ıyı okumadın sanırım.Su an kotu demen ıcın oyunu su sıralar oynaman lazım.Bır cok yenılık gelmıs ve gercekten zevklıymıs.Ilk test zamanından cok farklıymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar