Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Sims 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

Şey var birde. Hani şu içine girince tüm statlar doluyıor. onun negatif etkileri neler? Bu arada bire başlık var onu anlamadım ben. Takıyor falan ama neye yarar :) Bu arada karakterleri elder yapıyorum ben. Direk sülale olayına girdim. (Yanlız soyu kurudu gitti o ayrı. İkinci nesil evlenemedi.)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki:
millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu;
UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-(

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 24 Eylül 2004 02:32 tarihinde demiş ki:
gilean goturdugun kiz dina caliente degilmi eheh ben onu eve alip 40k$ ini aldiktan sonra oldurdum hihihi

Hmmm. Öldürdüm derken kazaya mı kurban gitti oksa öldürmek gibi bir opsiyon var mı? Yeni bir iş alanı olur hem :D[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Sosyal ağlarda paylaş

klasik ilk simsden kalma taktik hatta daha sonra başka bir eve o aileyi getirin hayaletler var diye kaçıyolar (ilk sims de oyleydi.)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yangın çıkarttırıyordum bahçede. Etrafları duvarla kaplıyken çok güzel ölüyorlar alevlerin içinde :) Hem bahçede öldülermi mezar oluyorlar. Evde vazoya dönüşüyorlar. Bu oyunda daha beceremedim öldürmeyi :)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne bu, fabrika gibi mi? doguruyo buyutuyo sonra baskasina asik oluyo gidiyo baskasiyla evleniyo. bu arada sen baska kiz goturuyosun ordan da bi cocuk peydahliyosun... yakinda 11'i dizersin sen...
biraz daha mantikli yapsalarmis, soole dogurduktan sonra en azindan bagli kalsaymis kadin biraz kocasina... 3 kisiye crush yuh.....!
Sosyal ağlarda paylaş

*!altını ıslatır, ağlar*
*!acıkır, ağlar*
*!emziğini düşürür, ağlar*
*!gece uyanır, ağlar*
*!canı sıkılır.. ağlar*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online

[Bu mesaj Qui tarafından 26 Eylül 2004 10:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar ben yeni aldım kurdum bi güzel karakteri yarattım ardından bi eve koyup para hilesi yaptım bi güzel :) ancak evi the simsde iken buldozer vardı pat kaldırıp güzel bi ev yapılıyordu anında bunda daha duvar bile koymayı beceremedim bana biraz anlatırmısınız building olaylarını? :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 26 Eylül 2004 02:24 tarihinde demiş ki:
sims single player oynanmaz oynanırsa netten oynanır zaten önemli olan orda crush yapıp paraları çarpmak :-P

Valla dogru dedın.Ama oyunu edınmek cok zor.Edınsen bıle odemede sorun cıkıyor.Turkıye'den 1-2 kısı oynuyormus. Cok guzelmıs online versıyonu.Teste katılan kısıler vardı ama o gunden berı cok sey degısmıs.Kendı magzanı kurmak,cafe acmak vs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...