Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GeForce 6600GT'ler TR'de de satılmaya başlandı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 23 Ekim 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
ya ben pcı-e istemiyorum şöyle 150$-200$ arasınad kaliteli bi redeon var mı? nforce2 anakrt ve amd var. ne oreyisounuz agp oalcak.

256 mb radeon 9600 pro[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 23 Ekim 2004 16:50 tarihinde demiş ki:
Bugünden sonra 9600 Pro yada x600 önerilmemeli, alınacaksa en az 9800 Pro alınmalı.

güzel soyluyosunda fıyat aralıgı vermıs adam
Mesaj tarihi:
Evet ama bence o fiyata biraz daha ekleyip 6600GT'lerin AGP versiyonu beklenmeli. Sabırlı ol çekirge!!! :P[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
eheh aslında x600 kafama yatmıştı 210 du ama kötu o felan diye laflar gelince hımm. 6600gt nin agp si pci-e den daha ucuz olur degil mi? cunku teknoloji daha eski. patlamayalım sonra.[signature][hline]if you believe in something, that thing begins to gain money...
Mesaj tarihi:
Yapılan ön incelemlerde gf6600GT, x700XTnin çok önünde. 6600ultra daha da önde. Radeonlar GeforceFX serisinden iyiydi ama, yeni orta seviye kartlarda nVidia, öyle böyle de değil hani, çok önde.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Mesaj tarihi:
kaçtan başlıyo yeni orta seviye kartları? orta seviye diyip 300 dolar çekmesin.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
  • Yeni Oluştur...