benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 http://www.turkcelltvplus.com/ Turkcell'de başlatmış.hazirana kadar bedava, sonra 1.90tl Yayın iyi ama kanal sayısı Tivibu'ya göre çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 turkcell yakında türkiyenin telekomünikasyonunu ele geçiricek. daha geliştirirler bunu... üzerine bi de sorunsuz lig tv caktılar mı ahey ahey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 abi mümkünse adsl kullanıcılarına vermesinler iptv fln verceklerse de kendileri uğraşssınlar plzz rüyalarımda option82 görmeye başladım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 hacı ttnet niye superonline'a tivibu yayını veriyor, bilgin var mı?eskiden izlenmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bilmiyorum valla ben hala sadece ttnet kullanıcıları seyredebiliyor diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dizi reklam alt metinleri çok fena başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hmm ligtv olayı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Nası ya? Şimdi ben buna abone olsam aylık 14.90 verip tabletten Lig TV izleyebiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 LigTV dediği sadece goller diye çıktıydı digideki reklamda, ayrıca tüm maçı verse kota nasıl yetecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar