Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce???

LeBaaL

Öne çıkan mesajlar

gerçekten çok hoş.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm haklı olabilirsin

ama asıl amacım yabancılar bi çok şey yapmasına rağmen bizler hep aynı şeyler aynı heves biraz olsun oyun ortamını değiştirmek istedim

tabbii bi hatam var editlemek yerine yapmak çok daha zevkli ama bunu sadece örnek olması için gösterdim...
Sosyal ağlarda paylaş

köprülerle birleştirirsen bazı yerleri bence güzel bir harita olur.

Birde şunu söylemek istiyorum gerçi sen bakmışsındır ama yinede söylemekte yarar var göründüğü kadar küçük bir harita değil bu .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok karmaşık ve dağanık..[signature][hline][b]-=YeK|Acextar Lousiano|=-
Çalışan Türkiye gözümün önünde,
Atam sen rahat ol yerinde,
Mehmetçik tepede, bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde!
NEFRET - Her$ey vatan için!

----------------------
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Eklemeyi Düşünüyorum(Köprü) Saten Statics i Baya Değiştirdim 25 mb oldu(winrarlı) güsel oldu ama dediğiniz gibi hem baya büyük

ayrıca haritanın orjinali bana ait değil ondan dolayı pek kullanmak istemiorum ihtiyacı olan arkadaş varsa her konuda yardımcı olabilirim....

Not:Herhangi Bi Server Açmayı Düşünmüyorum Yanlış Anlaşılma Olmasın

[Ba'aL Isimli Vatanda$ Tarafından 22 Ekim 2004 14:00 Tarihinde Değiştirilmiştir]

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 22 Ekim 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Sorun Çıktı Yeni Thread Açmadan Uplayayım....

Maden Ve Dungeon Yaptım Ama Dağdan Içeri Girilmio Map Bilgisi Engin Olanlar Yardımcı Olursa Sevinirim...

Kara Giriş Yerinde Takılıo..

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 22 Ekim 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Harita genel olarak oldukça güzel. Denizlerle ilgili sorun , denizlerin fazla olması değil, çok fazla ada olması. Bunu çözmek için de köprü kullanamazsınız çünkü o mesafeler kısa değil. Oraya köprü yapmak Marmara denizine ortadan köprü yapmak gibi olur kötü gözükür. Yapılacak şey UO'nun orjinal haritasında olduğu gibi Moongate'lerdir. Kıtaların isimleri moongate'lerde çıkarsa sorun kalmaz.

Çok güzel bir çalışma olmuş, yapanları taktir etmek lazım.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 22 Ekim 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de dikkatimi çekti Marine Dwarf's gibi bir şey var.

Şimdi eğer Blizzard gibi bir ırkın adını alıp geriye herşeyini değiştirip yeni bir şey ortaya koyuyorsanız ki bu benim deli olduğum bir şeydir (madem kafana göre yapıyorsun niye adını kullanıyorsun , bknz. night elf) sözüm yok.

Ama eğer Dwarf bizim 40 yıllık Dwarf'umuz ise onlar denizi sevmezler. Sebebi açık, kütleniz aynı hacminiz düşük olur ise yoğunluğunuz fazla olur. Bu durumda yüzmeniz zorlaşır çoğu zaman batarsınız. Suyun üzerinde duramayan bir ırk sudan korkar, gemiye binmez, çünkü suda batar.

Sea Elf olur, Sea Serpant olur, Sea silencer da olur ama Sea Drawf bence olmaz.

Düzeltme: Sea Silencer'da olmaz. Çünkü Silencer'da suyu sevmez. [signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 22 Ekim 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silencer, 22 Ekim 2004 18:44 tarihinde demiş ki:
Düzeltme: Sea Silencer'da olmaz. Çünkü Silencer'da suyu sevmez.

nedeni ise silencer'da yüzmeyi bilmez ;)
şaka bi yana silencer çok haklı.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Sosyal ağlarda paylaş

denizi sevmemeleri onların deniz yakınlarında yada ada da yaşamayacakları anlamına gelmez diye düşünüyorum öte yandan küçük çaplı bir ada da yaşamak olmaz dwarf'lar için çok büyük bir ada da yaşabilirler ki balık pişirip kendine ziyafet yapan dwarf'ları hepimiz biliriz.
Map içinse her yere köprü yapılmaz ama static olarak bir taban oluşturabilirsin yada bmp şeklindeyken hafi kararlar ekleyerek birleştirebilirsiz abartısı haritanın orjinalliğini bozar gibime geliyor.
[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]

[Bu mesaj Larethian tarafından 22 Ekim 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

köprü dediysek her tarafa demedik :)
bir tane yeter ama etkili bir yere koymalı ve abartmamalısın.

senin dediğin dwarf şehri gerçekten çok iyi 3 yanı dağlarla çevrili bir yanı deniz bak bu hoşuma gitti harita işine girişince bunu yapacam :)[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...