Drall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d90-35mm-f1-8-nikkor-lens-82854639/detay/ selamlar gençler, hem tamamen analog sisteme geçmek adına, hem de yazın interrail'da bir nebze(baya bir nebze) daha rahat etmek adına canım makinemi satışa çıkardım. ilgililere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 said: Çok temiz kullanıldı, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Fotoğraf Kulübü başkan yardımcısıyım zaten, emin ellerde kullanıldı yani makine :) ovv yeah :D Bayiliyorum abi senin ilan aciklamalarina :D hayirli ugurlu olsun cesaret isteyen bir is yalniz bari su olympus micro 4/3lerden edineydin. filmin bitince napacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 geçen sefer lensi o açıklamalar sayesinde sattım olm elemanın teki çok samimi bulup benden almıştı lensi dsfkjgh avrupaya çıktığımda yanımda ne kadar çok para olursa o kadar iyi, bi de en kötü ihtimalle arkadaşın kullanmadığı bi d3000i var, o onu satmaya karar verene kadar ben ona el koyarım ruhu bile duymaz diye düşündüm :D şimdilik bu makineyi hakkını vererek kullanmadan evde yatırmak ayıp, bari değeri düşmeden satayım diye düşündüm bi de. film bitmez ya, hipsterlar sağolsun sürekli bi piyasası olur bence. hele ağır planlarım var istanbul konusunda, bi ara anlatırım. istanbula kaydırabilirsem hayatımı orada zaten film konusunda rahata ericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 paticiğe özel 1800e genşler up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 upupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 O değilde konu Fotoğraf makinesi ilanı ancak ilan içine girince karşınıza çıkan şey "Bu ilana ait fotoğraf bulunmamaktadır." çok ironik bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 terzi kendi sokugu blabla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 başka dijital makine olmayınca çekemedim fotoğrafını, webcamden çekip mi koysam napsam dsjkhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Onu bilmem ama epic olmuş yani birde fotoğraf kulübü başkan yardımcısıyım yazmışsın adam sormaz mı sana kulüpte tek fotoğraf makinesi olan sen misin diye :) Çaktırmadan konu uplanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 onu geçen gün bıraktım istifa ettim kulüpten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar