Selocan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ehe pardon [Bu mesaj Selocan tarafından 22 Ekim 2004 07:56 tarihinde değiştirilmiştir]
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hicbirimiz bir bok olamıcaz.kendimizi kandırmayalım.hangi gelecek?turkiyede yasıyoruz.ayak ustu adamın .otunden kan alırlar.gazetenin mansetinde bir kere ''kafalarına araba dustu'' yazıyordu.boyle bir ulkede gelecek icin plan yapmak baya bi sacma olur.simdi kalkıp ta lutfen kimse polyanacılık yapmasın.yok efendım olay sende bitermis,yok umutsuz olmayalım,karamsar bakmayalım.gecelim bunları.bunlar ne karamsarlık ne de umutsuzluk sadece gercekcilik.kral cıplak cunku.bir cogumuz 5-6 sene sonra gecmısteki hayallerimizle o zaman yasadıgımız hayatımızı kıyasladıgımızda kafayı yicez.muhtemelen aklımızdan gecirmedigimiz yada en son gecirdigimiz bir hayatı yasıcaz.belki de simdiden bazılarımız yıyordur kafayı kimbilir..[signature][hline]kofte+piyaz
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: _Insomnia_, 22 Ekim 2004 09:21 tarihinde demiş ki: hicbirimiz bir bok olamıcaz.kendimizi kandırmayalım.hangi gelecek?turkiyede yasıyoruz.ayak ustu adamın .otunden kan alırlar.gazetenin mansetinde bir kere ''kafalarına araba dustu'' yazıyordu.boyle bir ulkede gelecek icin plan yapmak baya bi sacma olur.simdi kalkıp ta lutfen kimse polyanacılık yapmasın.yok efendım olay sende bitermis,yok umutsuz olmayalım,karamsar bakmayalım.gecelim bunları.bunlar ne karamsarlık ne de umutsuzluk sadece gercekcilik.kral cıplak cunku.bir cogumuz 5-6 sene sonra gecmısteki hayallerimizle o zaman yasadıgımız hayatımızı kıyasladıgımızda kafayı yicez.muhtemelen aklımızdan gecirmedigimiz yada en son gecirdigimiz bir hayatı yasıcaz.belki de simdiden bazılarımız yıyordur kafayı kimbilir.. kurun hayallerinizi daha yasiniz kac ki? yaparsiniz elbet... amacim mutlu olmak. para is vs. bunlarin hepsi bu amac icin aractan ibaret. ama sunu yapmadan gozum acik giderim dediklerim de var. sonuc olarak mutlu olmak icin yapiyorum ve hedefim hicbi zaman bitmiyo. cunku bi sonuca ulastiktan sonra citayi ister istemez yukseltiyosunuz, tatmin diye bi sey yok kisacasi.. TR demissin, madem TR'de bulamiyosun boyle bi seyi, yurtdisina git. yurtdisinda yasamak isteyen bi arkadas vardi ilk sayfada, o kadar zor bi sey degil. sadece ona yonelik calisma yapman gerek, arastirman gerek o kadar... eger bi seyi gercekten istiyosaniz elde edersiniz, o kadar zor diil. yeter ki siz istemeyi bilin, yeterince isteyin. o zaman gereklerini yapmak size koymaz. en igrenc isi bile yapmaniz istense yaparsiniz cunku amaciniz sizin yasaminizdir zaten... Ayrica TR'de gayet de hayal kurup gerceklestirile biliniyo. Tabi cogu kisiye gore standarttan zor bi is ama yine de yapilabiliyo dedigim gibi. yeter ki isteyin... gelecege umutla bakmazsaniz tabii ki gelecek yok dersiniz. basta bunu ogrenmeniz lazim. cok poliyanna oldu di mi mesajim sana gore. dediginin tam tersi... ama sorun su ki ben yasadim, gerceklestiriyorum, yasamaktayim ve oyle konusuyorum. [Bu mesaj riglous tarafından 22 Ekim 2004 09:31 tarihinde değiştirilmiştir]
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ne mutlu sana ama herkes senin kadar sanslı deil.sans siyorum cunku hayatta hersey kisinin kontrolunde gelismiyor.oyle durumlar oluyorki elim kolun mahkum oluyorsun.kadercilikle karıstırılmaması icin acıklamak zorunda kaldım.tabi bide herkesin beklentileri ve hayalleri farklı.ama unutmaki dısardaki cogunluk senin kadar hayatta basarılı deil ve bi o kadarı daha olamıcak.biraz gercekci olunca cok rahat farkediliyor.[signature][hline]kofte+piyaz
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hedef seni kısıtlar hayatı olduğu gibi yaşa hayallerin olsun hedeflerin değil çünkü hayaller bakış açını genişletir hedefler ise tam tersi bakış açını küçültür hedeflerin için değil hayallerin için yaşa[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 tam anlamıyla yok ama bilg. müh olmak isterdim yani.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Dingaer, 22 Ekim 2004 22:48 tarihinde demiş ki: hedef seni kısıtlar hayatı olduğu gibi yaşa hayallerin olsun hedeflerin değil çünkü hayaller bakış açını genişletir hedefler ise tam tersi bakış açını küçültür hedeflerin için değil hayallerin için yaşa ne kadar guzel nasihat werdin.tahminimce liseye gidiyorsun galiba.oyleyse sana kısmen hak weririm.liseyi bitirip az cok reel hayatın icine girerek bunu diyosan yazık.dısarı cıkıp bi yasadıgın sistemi ve insanlarını tanımanı isterim.onun dısında elbetteki guzel dediklerin ne kadar teoridede kalsa.[signature][hline]kofte+piyaz
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 topic sahibi yörünge dışı diilmi?[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ya hedefsiz insan olur mu ya.. koy önüne cok zor bi hedef , hayatını ona ulaşmaya çalışarak geçir.. bi, hedefin olmadıkça yaşamanın anlamı kalmaz. bayaa yaşlı bi gazeteci ben diim 75 80 yaşında önümüzdeki salı ne yapacaıma bgnden karar veririm ve o güne kadar yapıcaklarımı belli bi düzene sokmam demişti. o hedef olduu sürece adam kendini çok daha ii hissediodu .. mesela ben de sinema konusunda uzmanlaşıp gayet ünlü bi yönetmen olup bi türkün adını bütün dünyaya duyurmak istiorum .. zaten ruhsal yönden sorunları olan insanların çou belirlenmiş bi amaçlarının olmayışındandır ..
Core Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 parayla alinabilecek istedigim her seyi alabilecek paraya sahip olmak hedefim! hatta almak istediklerimden de cok paraya sahip olmak.. kisacasi cok zengin olmak.. bunun icin okuyoruz bakalim.. insallah gerceklesir :-)
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 okumadim walla insomnia'nin yazdıklarını gördükten sonra ztn olaydan koptum.. ama sadece şunu yazmak istedim bir tanıdığın başından geçen bir olay bu tanıdık süper zeki gibi bir şey, felaket yaratıcı 6 yaşına geldiğinde bulgaristan yunanistan japonya gibi ülkelerde resim sergisi açmış, daha 9 yaşındayken "ben amerika'da piyano masteri yapacağım" demiş bir insan. böyleleri cidden azdır hangi konuya elini atsa başarılı olur(türk kendisi yani yaptı bişiler anti türk propogandası yapanlara diyorum) işte yıllar geçer bu kişi piyano konusunda ustalaşır çok kabiliyetlidir hatta gitmek istediği amerikan okulundan davet alır, amerikaya gittiğinde bir sponsor bulur konserler vermeye başlar. sonra masteri biter ve hayalide burda son bulmuştur büyük bir boşluk içine düşer, çünkü taaa 18 yıl önce aklına koyduğu şeyi yapmıştır ama daha ilerisini hiç düşünmemiştir anlamışsınızdır umarim[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
screamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 uzun vadede bir hedefim yok ama kısa vade de Hacettepe Ele Elo dan kurtulmak[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 walla amacım yokta biran önce ölmek isterdim. p.s:ha çok istiyorsan intihar et diyecek ki$iler sazan gibi atlamasın..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 23 Ekim 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 1) Sorunsuz bir ilişki yaşamak kızla 2) İş bulmak 3) Üniden çıkınca iyi sağlam maaş alabilecğeim bir iş bulmak 4) Araba almak kendime 5) Yuva kurmak[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 PARA / HUZUR Paran olunca kızdan bol bişi olmaz. Para olunca "şunu alabilirmiyim acab" die düşünmessin huzurun olunca yattıgında rahat uyursun Tabi saglıgı es gecmeyelim.O olmadan bunların hepsi yalan...[signature][hline]..:: Respect ::..
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 var. O kadar ders çalışıyoruz , ilerde bu kadar fazla çalışmak zorunda kalmamak. Gerçi meslek sebebiyle çalışmasan da olmaz. Bundan kurtuluş yok girdik bi kere , ne başarırsan başar hiçbir zaman yetmiyor , o yüzden hedeflerin sonu da yok. Evet hedefim var ve ona ulaşacam bi tane daha olacak ****** diye gider ; istemiyorum olmasını ama oluyo mecbur[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 prawler aynı hedefleri bi kaç kez tekrarlayıp bakın ben ne kadar dolu adamim ne kadar çok istediğim şey var fln mi demeye çalışıorsun, bari çaktırmadan yapsaydın :) :) :)[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yok ya farkında bile değilim gece gece yazmışımdır üst üste Aslında aksiyon arıyorum ben[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
pan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 abi yok boş ya, boş bomboş ne hedefi, uni bölm hedefi bile yok a.k tek belli olan şey fm seçiceim sneye bizm lise 4 sene, hadi hayırlsı[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 23 Ekim 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 TM seç rahat rahat oku ehu[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bende birgun KAZANMAK istiyorum (soz meclisten disari ahahahhahaha) buarada saka biyana hedefim bir idol olmaktır ahah[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Cemre gönderme yapma kafanı gömerim Ataköy'deki parklara... Kendine gel biraz adam ol Gırgır iyi hoş da adam ol biraz nerde ciddi oluncağını, nerde bazı şeyleri tadında bırakmak gerektiğini bil. [signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 23 Ekim 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hedef?...hmm...turkiyeye doner donmez... once bronx...sora arka sokak..sora dalga... ozledim beahh! ne hedef ama?[signature][hline]We Are Just Nothing
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: driftintosin, 22 Ekim 2004 23:17 tarihinde demiş ki: ya hedefsiz insan olur mu ya.. koy önüne cok zor bi hedef , hayatını ona ulaşmaya çalışarak geçir.. bi, hedefin olmadıkça yaşamanın anlamı kalmaz. bayaa yaşlı bi gazeteci ben diim 75 80 yaşında önümüzdeki salı ne yapacaıma bgnden karar veririm ve o güne kadar yapıcaklarımı belli bi düzene sokmam demişti. o hedef olduu sürece adam kendini çok daha ii hissediodu .. mesela ben de sinema konusunda uzmanlaşıp gayet ünlü bi yönetmen olup bi türkün adını bütün dünyaya duyurmak istiorum .. zaten ruhsal yönden sorunları olan insanların çou belirlenmiş bi amaçlarının olmayışındandır .. okurken baya bi guldum buraya.daha dogrusu yonetmenlik olayına.gene lise tayfasından bir arkadasımız sanırım.gerci lisede bende oyleydim.sinema-tv en buyuk hayalimde.ancak zamanla yasadıgım sistemi tanıyınca tc de boyle bir sektor olmadıgını anlamam pek zor olmadı.sinema tv ile ilgilenenler ile ilgili bir konu baslıgı acmıstım onceden arama dan bulabilr isteyenler.konuyla ilgili bilgilerimi paylasmıstım.ki zaten turkiyenin en iyi ilk 3 ıletisim fak.den birini bulunduran anadolu unv. de okuyorum.o bolumde okyan cok da ark. ım war.turk un adını dunyaya duyurmaya calısma.emegine yazık olur.cunku dunyanın pek duymak ıstedigni zannetmiyorum.yani icinizi karartmayayım.karamsarlık la gerceklcilik arasındakli fark zaten burda.arabeske kacmadam olanları gorebilmekte.gidip olelim demiyorum,hayal kurmayalım da demiyorum.sadece pembe gozlukleri kırıp sistemin bize dayattıklarını gorelim.biz uyumaya dewam edelim diye arada ıstısna bir iki adam cıkartıyorlar medyada.ama unutulmamalı yuzbinler icinden 1 kisi cıkıyor.yani rekabet gerekiyor,acımasız olmak gerekiyor,bencil olmak gerekiyor.kısaca kapitalizmde diyebiliriz.hayaller ne kadar buyukse hayalkırıklıklarıda o kadar buyuk oluyor.ben bunu cok yasadıgım icin biliyorum.baskalarının yasamasını bu yuzden istemem.butun bunları anlatma istegimde burdan kaynaklı.yoksa insanların hayallerini yıkarak mutlu olan bir adam deilim.[signature][hline]kofte+piyaz
Natural Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 +1[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Öne çıkan mesajlar