monarchy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Radyonuz RadyozaN hiç bir ticari amacı yoktur sadece playlist var Türkçe rap sevenler için [Bu mesaj monarchy tarafından 23 Ekim 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yo yo! aha aha! bana derler wendigo hiç sevmem endustri tekno ne varsa glam de var derim yerim alasko frigo yo yo eller havaya sakın yanlış anlama sen bak aman takılmana ben baskasına karısmam saygı duyarım ha! aha aha yo yo ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Wendigo, 23 Ekim 2004 18:19 tarihinde demiş ki: yo yo! aha aha! bana derler wendigo hiç sevmem endustri tekno ne varsa glam de var derim yerim alasko frigo yo yo eller havaya sakın yanlış anlama sen bak aman takılmana ben baskasına karısmam saygı duyarım ha! aha aha yo yo ;)= no wack mc this zone Saol dostum sıkıştıgın şarkı olursa gönderebilirim... Süper yeni konuda Sagopa Kajmer'in yeni şarkısıda war böyle bir proje için çok teşekkürler ;)[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!!
monarchy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 tabi yeni sarkılara acıgım cogu var zaten fakat yeni albümleri aktaramadım daha bir hafta içinde genişleyecek arşivim [Bu mesaj monarchy tarafından 23 Ekim 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Aradığım radyolardan biri .. Güzel bir radyo Beyendim..Hayırlı olsun ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
monarchy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 teşekkür ederim beyendiginiz için tabi çok amatör ama elimden geldigince geliştirecem
monarchy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 düşüncene saygı duyuyorum ama niye rapci popcu diye ayırıyosun ki bizleri müziğin dili evrenseldir ben rapten hoşlanıyorum ve boyle bişiy yaptım
monarchy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bizde cok görüyoruz forularda olsun baska yerlerde olsun son yapılan pop şarkılar cok mu güzel sacma sapan sozleri var hiç olmadan türkce raplerde soykırım illegal alıskanlıkları kotuleyici sozler var (hepsi degil tabi) ondan ayrım yapılabilir
armra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ceza'nın yeni albümünden panaroma harem güzel ama ! rap de olur alaturka da, güzel ossun da.[signature][hline]Show No Mercy
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Delanoresse, 23 Ekim 2004 19:42 tarihinde demiş ki: ne bu turkce rapci istilasi, misyoner misiniz kardesim her yerde bidi bidi rap super yo yo ReSPeCT DUDE! felan yo wazzup!
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Delanoresse, 23 Ekim 2004 19:42 tarihinde demiş ki: ne bu turkce rapci istilasi, misyoner misiniz kardesim her yerde bidi bidi rap super yo yo ReSPeCT DUDE! felan 12 yaşımdan beri rap dinliyorum bu eleştiriyi kabullenmiyorum[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!!
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ben sana gel dedim dinle dedim sen gelmedin beni ektin gonul bahcemde bir cicektin bak dinle mC ne diyecek hey ben mc rakip 2 cift diyecek lafim var sana sen iyice dinleyip anlasana illegal kontraversal gunluk terimler bunlar iyi dinle george bush sana cok yakinlaaaaaaaaaaaaaaaaaar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Wazzaaaaaaaaaaaah!!!!![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Yeah Check it out ozaman .. :)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Infeqted, 23 Ekim 2004 20:03 tarihinde demiş ki: ben sana gel dedim dinle dedim sen gelmedin beni ektin gonul bahcemde bir cicektin bak dinle mC ne diyecek hey ben mc rakip 2 cift diyecek lafim var sana sen iyice dinleyip anlasana illegal kontraversal gunluk terimler bunlar iyi dinle george bush sana cok yakinlaaaaaaaaaaaaaaaaaar kassan daha manasız kafiyesiz bir şarkı yazabilirdin bence yapmayın işte bunu ilkkez gören böyle bişey zannediyor ben geldim sen gittin yoo yoo degil abi bu iş al bi nakarat Sagopa dan Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? Kaç yalan yıkacak güvenleri? Kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? Kaç yarın bekleyeceksin? Sonralara kaç damla gözyaşı?...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!!
monarchy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 walla ağzım cok laf yapmaz kafiyeli falan ama fikirlerim sizinle örtüşmeye bilir fakat saygı duymalısınız ben duyuyorum sizinkilere
Öne çıkan mesajlar