Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum fakat son çıkan modeller hakkında pek bir bilgim yok. TN panellere ilaveten IPS panelli monitörler yaygınlaşmaya başlamış almaya değer mi? PC yi ana kullanış amacım oyun çok fazla film dizi izlemiyorum pcden.23' 24' düşünsem de 27' lerde merak ettirmiyor değil kullanan bilen varmıdır aramızda artısı eksisi ne olur? Birde son olarak max 1000tl düşünüyorum. Monitörler hakkında bilgili son zamanlarda almış vs. birileri bu sorularıma cevap verebilirlerse çok makbule geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 viewsonicte güzel bi model vardı bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Samsung S24A350H http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s24a350h-24-s24a350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55297 24', LED backlight, 2ms. TN panel. 1 aydır falan kullanıyorum ve renkler vs. hiçbir sıkıntısı olmadı ben çok memnunum. IPS'ler hariç görüntü kalitesinde yarışabilecek monitör bulman zor. 27' ler biraz fazla büyük gelebilir eğer klasik oturma mesafesindeysen, ki oyun oynucam diyorsun monitöre çok uzak olduğunu sanmıyorum. 27' leri mağazaya gidip görmen senin için en iyis olur bence. Ama LCD'lerde bakış açısına göre renkler falan değişiyor ondan orda gördüğün tam olarak gerçeği yansıtmayabiliyor. Bence Türkiye'deki monitörler arasından birini beğen, newegg'den onunla ilgili reviewlere bakarak al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Önerin için sağol , kuzenimde aynı monitörü almıştı geçen sene o da tavsiye ediyor bir kaç kerede o makinada BF3 oynama şansım oldu gerçekten güzel monitör.Asıl sıkıntım adam gibi güvenilir review veren site bulamam dolayısıyla hangisi iyi hangisi kötü kıyas yapamıyorum.newegg user commentlerde birinin 0 lık birinin 5lik attığı yorumlara güvenmekte ne derece doğru bilemedim ortalamaya mı inanalım :D. Atık daha güzel bir şey bulamazsam bende o samsungu alacam heralde öyle gözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Selam, Eskiden tomshardware çok güzel inceliyordu bu aletleri; aydınlatma homojenliği, RGB için verdikleri renk sayısı, uygun contrast/brightness ayarı... Uzun zamandır (3-4 yıl) bakmadım oraya, yeni sayfa tasarımı pek sarmadığı için. Belki hâlâ yapıyorlardır o testleri. http://www.tomshardware.com/reviews/Peripherals,2/Monitors,8/ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 paramecium çok sağolasın tomshardware e bakmış olmama rağmen bu bölümü bulamamıştım :S çok sık inceleme olmuyor sanırım orda ama en son yaptıklarından bir monitör baktım birazda inceledim güzele benziyor feedbackleri olumlu. Benim için Samsung S24A350H'a güzel bir alternatif oldu hatta artısı da çok gibi duruyor fakat ürünü bulması zor en son sadece dell satan bir siteden stok sordum 10 güne gelecek dediler o sürede daha iyi bir ürüne denk gelmezsem aradığım fiyat aralığında bunu alırım gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bende de bu aralar 27" fantezisi var. su alınır mı mesela? http://www.sanalmarketim.com/urun/15c70a85a3dd02440490756d58cacfd3/SAMSUNG-S27A950D-27#34;-2ms-Full-HD-DVI-HDMI-DP-120Hz-2D-3D-Led-Monitor-(3D-Gozluk) cok pahalı ama iste ne biliyim sanki o paraya degermis gibi geliyor. iki sorum var ekstra olarak. -3d uyumlu monitor aldıgın zaman, calıstırdıgın yazılımların (oyun vs.) da 3d uyumlu olması gerekmiyor mu? bu teknooji monitorlerde tam olarak nasıl isliyor? -ps3 baglayıp kullanabiliniyor mu monitorler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ekran kartin ati ise düsünmeden alabilirsin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Netten monitör almayın ölü pixel falan çıkınca ağlarsınız, Bimeks-Vatan gibi yerler orada açmanıza veya 3 gün içinde getirmenize izin veriyorlar, yani mağazaya gidip alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Dell bu konuda çok başarılı neredeyse hiç ölü piksel vakası olmuyormuş diye yazmışlar hep nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Miraul said: ekran kartin ati ise düsünmeden alabilirsin bence :) Ekran kartım ATI (HD4850) de bununla ne ilgisi var? :) Diger sordugum soruların cevaplarını da merak ediyorum hala eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 sadece ati kartlarda calisio 3d si, nvidia 3d vision desteklemio. ps3 olayini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar